Miten Listaa saavutukset ansioluettelosi

Posted on

Miten Listaa saavutukset ansioluettelosi

Kun alkaa kirjoittamaan ansioluettelosi uuteen paikkaan, sinun pitäisi tietää, että on olemassa yleinen virhe työnhakijoita usein tekevät formaateista heidän jatkaa tekstiä. Usein ihmiset yksinkertaisesti luetella, mitä he ovat tehneet aiemmissa työpaikoissa ilman osoittaa miten heidän saavutuksistaan ​​ja maksuja.

Ansioluettelosi ei pitäisi lukea kuin joukko toimenkuvia jotka välittävät vain mitä vastuut olivat aiemmin töitä. Sen sijaan olisi keskityttävä siihen, miten olet tehnyt hyvän vaikutuksen töissä ja tehnyt eroa oman osaston ja organisaation.

On tärkeää osoittaa, mitä olette saavuttaneet ansioluettelosi, eikä vain esittää listan tehtävistä.

Ansioluettelosi olisi ilmoitettava, miten olet ollut voimavara menneisyyden organisaatioille, joiden kanssa olet ollut sidoksissa. Nämä kerrot yksittäisiä saavutuksia auttaa erottumaan kilpailusta.

Miten sisällyttää saavutuksistaan ​​Resume

Tässä vinkkejä sisällyttämisestä saavutukset osaksi ansioluettelosi. Seuraa prosessia kunkin työpaikkojen olet järjestetään, jotta voit korostaa mitä olette saavuttaneet jokaisessa asennossa ansioluettelosi.

Määrittele Miten Menestys mitattiin
Tunnista rivi kunkin osastoja tai toimintayksiköt jossa olet työskennellyt. Kysy itseltäsi, miten voisi mitata onnistumista näiden yksiköiden. Tämä tarkoittaa sitä, että osaa ovat numerot ansioluettelosi kun se on mahdollista.

Esimerkiksi rekrytointi osasto voisi mitata onko se hankittu oikea lahjakkuus. Kirjanpito-osasto voi luokiteltava kuinka puhdas niiden tarkastukset olivat. Hankintapolitiikka osasto voisi arvioija rahaa se pelasti. Ravintola voisi mitata useissa toista asiakasta tai niiden laatua verkossa arvioita.

Korosta How You vaikuttaa menestykseen
Numeroimaton kuinka roolisi oli kytketty rivi kussakin kokemuksistasi. Esimerkiksi rekrytoija voi huomata, että hän oli vastuussa valitaan parhaat syöttölaite kouluissa lähtötason ehdokkaita.

Ostoasiamiehen saattanut arvioida parhaan toimittajia tietokonelaitteiston. Tarjoilija voisi keskittyä palvelun laadusta, jonka hän tarjotaan ravintola suojelijoita.

Tunnistaa ja dokumentoida kaikki perusindikaattorien liittyvät pohjaan rivejä oman yksiköiden kesken otit oman rooleja. Esimerkiksi kirjanpitäjänä, kuinka monta tarkastushavainnot olivat siellä omaan vastuualueensa ennen olettaen, että rooli?

Kuten rekrytoija, mikä oli keskimääräiset kustannukset vuokraus ennen saapumista? Tuotantopäällikkönä, mikä oli keskimäärin seisokit kokoonpanolinjalla ennen otti sen roolin?

Määrällisesti saavutuksistasi
Arvio tason muutos, joka autoit insinööri oman roolin ja määrällisesti, jos mahdollista. Esimerkiksi saatat todeta, että olet alennettu negatiivinen tarkastushavainnoistaan 50%. Ehkä voit leikata matkakulut omalla osastolla 20% tai vähentynyt työntekijöiden vaihtuvuus 25%. Se on älykäs strategia korostaa näitä prosenttiosuudet tummennettu jotta ne ”pop” sivulla.

Karsi saavutuksistasi
Jos muutos ei ole helppo ilmaista määrällisesti käyttämällä laadullisia kieltä, asianmukaisesti osoittaa Muutoksen suuruus. Esimerkiksi voisi sanoa:

 • Tehostaa merkittävästi moraali.
 • Ratkaistu asiakasvalitusten paljon nopeammin.
 • Merkittävästi vähennetty henkilöstön vaihtuvuutta.
 • Lisääntynyt vasteaika merkittävästi.

Sisältävät toimisanoiksi
Käytä toiminta sanoja ansioluettelosi, jotka vihjaavat saavutus tai joitakin tuloksia, jotka olet tuottanut. Esimerkiksi aloittaa lausuntoja sanoja kuten:

 • lisääntynyt
 • vähentynyt
 • pelkistetty
 • tehostettu
 • päivitetty
 • aloitettu
 • luotu
 • uudelleen
 • eliminoitu
 • vireille
 • perusti
 • kiihtyi
 • pitkälle kehittynyt
 • aloitettu
 • ylitti
 • vakuuttunut

Suoritus lausunnot vakuuttavampi jos viittaukset miten syntyy tuloksia. Osoita taitoja tai strategioita saavuttamiseksi käytetään kunkin menestystä.

Esimerkkejä siitä, kuinka tämä näyttäisi ansioluettelosi:

 • Parantunut henkilöstön tuottavuutta luomalla kannustimia saavuttaa tilavuuden tavoitteita.
 • Lisääntynyt prosenttiosuus myönteisiä Asiakasarvostelut asentamalla järjestelmä, joka jäljittää kommentit henkilöstöryhmittäin.
 • Arvioitiin vaihtoehtoja palkanlaskennan myyjät ja valinnut uuden kumppanin johtaa säästöihin 15% .

Miten lisäarvoa saavutukset listattu Resume

Saavutukset ei tarvitse olla monumentaalinen osoittaakseen työnantaja, kuinka voit lisätä arvoa ansioluettelosi. Ajattele, kuinka olet tehnyt asiat paremmin, on pienikin tavalla.

Esimerkiksi henkilöstöresurssit virkailija voisi sanoa, “suositeltavat muutokset käsittelystä uusia sovelluksia, jotka alennettu vasteaikaa ehdokkaita.” Vähittäiskaupan myyjä voisi sanoa, “repositioned tuotteiden esillepanoa tehokkaammin siirtää päivätty kauppatavaraa.”

Toinen tapa vahvistaa saavutus on mainita tunnustamista valvojan, työnantaja, asiakkaan tai toisen sidosryhmien.

Esimerkiksi palvelin saattaa sanoa, “Valitut työntekijäksi kuukauden perustuu erinomaista asiakaspalvelua.”

Human Resources ammattilainen voisi sanoa, “Ylennettiin Apulaisjohtaja henkilöstöjohtaja perustuu onnistuneeseen rekrytointiin valmistuneiden IT työpaikkoja.” Esimies voisi sanoa, “Osatuloutettu tulostiedotteen parantamaan henkilöstön moraali.”

Kun olet päättänyt, mitkä urasi saavutusten kannattaa esitellä, tarkistaa joitakin jatkaa malleja ja rakentajat nähdä missä muodossa parhaiten auttamaan heidät pois heidän parhaalla mahdollisella tavalla.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *