Help Desk tukihenkilön Jatka Esimerkki

Posted on

Help Desk Support / teknikko Jatka Esimerkki

Rakastatko IT-tuotteet? Oletko luonnollinen ongelmaton ampuja ja kommunikaattori – joku, joka on helppo ymmärtää monimutkaisia ​​teknisiä ominaisuuksia tietokoneen loppukäyttäjille, jotka eivät tiedä palomuuri flash-asemasta? Jos näin on, sinun kannattaa harkita lähettää sovelluksia ja jatkuu varten asiakaspalvelutukia työpaikkaa.

Mukaan Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook , tarve lahjakkaille atk-tuki asiantuntijoiden odotetaan kasvavan 11% vuoteen 2026 mennessä – nopeammin kuin keskimääräinen kasvuvauhti useimmissa töissä. 2017 mediaani maksamaan näistä työpaikoista oli $ 52810 vuodessa (noin $ 25,39 per tunti).

Asiakaspalvelutukia on yksi niistä uran aloilla, joissa et välttämättä tarvitse kandidaatin tutkinto. Monet työnantajat palkkaamaan ehdokkaita osakkuusyrityksen astetta, etenkin jos ne ovat osoittautuneet asiakaspalvelun taitoja, huomaavainen kuuntelutaitoja, vahva puhumista ja kirjoittamista kykyjä, ja kyky etsiä vikoja yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​tietokoneen ongelmia.

Tässä on esimerkki  jatkaa  suunniteltu asiakaspalvelutukia rooli. Jatkamiskohdan sisältää  yhteenvedon pätevyyden osassa. Kun luot ansioluettelosi atk-tuki työpaikkoja, sinun pitäisi myös harkita sellaisen teknistä osaamista osio, jossa luetellaan tietokoneohjelmat ja laitteista on tietoa.

Help Desk Support Jatka Esimerkki

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

YHTEENVETO PÄTEVYYKSIEN

Kokenut ja asiantunteva tietotekniikan ammattilainen pyrkivät osallistumaan koulutukseen ja hankitun osaamisen sisällä asiakaspalvelutukia rooli. Perehtynyt SAP ja Windows Active Directory.

Toimii hyvin itsenäisesti tai ryhmässä, joka tarjoaa kaikkia puolia tietokoneen asiakaspalvelutukia kuten vianmääritys, asennukset ja kunnossapito. Syvällistä tietoa ja ymmärrystä lukuisia ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien kanssa. Taitava asiakaslähtöisen ja loppukäyttäjän asiakaspalvelutukia. Helposti tunnistaa ja ratkaisee teknisiä kysymyksiä ja huolenaiheita. Erinomainen viestintä ja esityksen ominaisuuksia.

KOULUTUS

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Kurssit IntraNetWare 4.11 Hallinto ja 4.1a Advanced Administration

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove College of Business
B. S. Tietotekniikan

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
A. A. (Honours)

East Pennsboro Area Lukio, Enola, PA

TEKNISIÄ TAITOJA

Platforms: Windows 7/10, Mac OS X, Android

Ohjelmistot: MS Office 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Office 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntraNetWare 4,11, SAP

Laitteisto: TCP / IP, DHCP, ja DNS protokollia, LAN / WAN, reitittimet, Ethernet, SAN, VPN

AMMATILLINEN KOKEMUS

Pennsylvania toimiston ylitarkastaja , Harrisburg, Pennsylvania (01/2017 – Present)
Help Desk teknikko

Tietokonevalmistajat asiakaspalvelutukia puhelimitse viestintää loppukäyttäjien kanssa. Suorita diagnostiikka ja vianmääritys järjestelmän kysymyksiä, asiakirja help desk liput / päätöslauselmia, laitteita ja pitää varaston luetteloita.

  • Kirjoitti organisaation ensimmäisiä käsikirja Help Desk vakiotoimintamenettelyt (SOP).
  • Toteutetaan jatkuvan parantamisen parannuksia että alennetaan ongelmia lippu vasteaika 45%.
  • Saavuttaa säännönmukaisesti kunnianhimoiset asiakastyytyväisyys tavoitteita.

Tri-County Association for the Blind , Harrisburg, Pennsylvania (11/2015 – 1/2017)
Tuotanto Associate

Hoitanut erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä, kuten massa-postituksia tukea varojen keruun sokeille ja muille vammaisjärjestöt.

  • Käännetty kirjallisuus, valmistetut osoitetarroja ja kirjekuoria ja maksettu kautta postipalvelut.
  • Osuus ja tarkisti IBM laitteiston osien, koottu toimistotarvikkeet ja varmisti asianmukaisia ​​pakkausmateriaaleja.

Pennsylvania komission rikollisuusasteesta , Harrisburg, Pennsylvania (09 / 2013- 11/2015)
Tietotekniikka teknikko

Edellyttäen tietokone help desk tukea ja teknistä koulutusta laitteiston / ohjelmiston loppukäyttäjille.

  • Dokumentoitu help desk liput / päätöslauselmat sekä tarjoaa yleistä apua päivittäisellä antamisella SAP yhteisön verkoston (SCN).
  • Esityskieli perustamiseen, erittely, ja kuljetus viraston laitteiden auttavat tarvittaessa perusta.

Lisää vinkkejä Help Desk Support Työnhakijat

Kuten Luonnostelet ansioluettelosi atk tukihenkilön rooleja, pyrkiä sisällyttämään niin monta toimialakohtaiset avainsanoja asiakirjaan kuin mahdollista. Monet työnantajat käyttävät nykyisin automaattisia hakijan seurantajärjestelmät listalla jatkuu he saavat. Jos ansioluettelosi puuttuu avainsanat nämä järjestelmät on ohjelmoitu tunnistamaan, se ei ehkä koskaan pääse silmän ihmisen vuokraamalla manager.

Paras opas, mitkä avainsanat sinun tulisi käyttää ovat tekstit toimenkuvat johon haet. Etsi termit he käyttävät heidän ”vähimmäiskoulutuksensa” ja ”Preferred tutkintojen” kohdat. Myös katsoa näitä yleisiä teknisen tuen taitoja , että työnantajat yleensä pyrkivät sisältämään työnhakija.

Heti kun kuulet takaisin työnantaja että he halua olla kiinnostunut tavata, on aika harjoitella haastattelusta jotta voit tehdä niin suuri ja vaikutelman henkilökohtaisesti kuin teit ansioluettelosi. Tässä muutamia helpdesk haastattelukysymyksiä tarkistaa kun valmistaudut.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *