Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää eroamaan työsi

Posted on

Miten lopettaa työsi - kaikki mitä tarvitset tietää eroamaan työsi
Tupakoinnin lopettaminen ei ole aina helppoa, vaikka vihaat työsi tai pomo tai ei voi odottaa aloittaa uutta asemaa. Vaikka olet aikeissa potkut, se voi olla vaikea erota hienotunteisesti. Jos olet lähdössä työsi, tässä on muutamia tärkeitä kohtia miettiä ennen virran oman erottua.

Ensinnäkin, varmista, että et todellakaan halua lopettaa. On olemassa muutamia varoitusmerkkejä, että on aika lähteä, kuten tuottavuuden lasku, fyysisiä vaivoja, ja löytää keskustelun kotona hallitsee työhön liittyvistä asioista. (Huomaa, että saatat haluta pitää näitä asioita itse milloin seuraava työhaastattelu. Vuokraamalla johtaja ei tarvitse tietää, kuinka paljon vihaat vanha työpaikka – kuinka innostuneita olet uusi työ edessä.)

Vaikka sinulla on täysi syy maailmassa eroamaan, se ei ehkä ole hyvä ajatus lopettaa työsi heti. Varmista, että olet lähdössä oikeista syistä, eikä lopettaminen, koska sinulla on huono viikko ja näyttää siltä kuin se saa parempaa tahansa pian.

Kun olet varma, että haluat lopettaa, käsitellä eroavansa huolellisesti kuin hoitaisi muut asiat pyrkii. On aina viisasta ei polta siltoja. Et koskaan tiedä, milloin tarvitset menneisyyden työnantajille viittaus.

Arvostelu Eroaminen Hyödyt ja haitat

Ennen kuin teet päätöksen lopettaa, olla täysin varma, että tämä on oikea päätös. Et tiedä kuinka kauan se kestää, että työnantaja eteenpäin ja täyttää asemassa, jos muutat mielesi.

Jos olet edelleen aidan seuraavasta sijainnille harkitsevat, kysy jos voit viettää päivä toimistossa “varjostavat” henkilökunta. Se voi vahvistaa oman päätöksensä ottaa kantaa tai auttaa sinua päättämään et halua uutta työtä, kun kaikki.

Punnitse vaihtoehdot

Onko sinulla toinen työtarjousta? Jos näin on, punnitaan hyötyjä ja haittoja uuden versus nykyisen sijainnin. Harkitse työympäristö, joustavuutta, palkka, ja sen lisäksi, että työ vastuut. Entä mahdollisuudet edetä? Jos uusi työ tulee ulos eteenpäin kaikilla mittareilla ja tunnet varma, että tämä on oikea muutos tehdä, älä epäröi.

Varoitus : Jos sinulla ei ole toista asemaa rivissä, harkitse perusasiat ennen lopettamista. Se kestää noin kolme tai kuusi kuukautta joskus pidempään, löytää uusi työpaikka. Ellet lopeta hyvän asian, et voi saada työttömyysturvaa.

Onko sinulla tarpeeksi säästöjä tai muita tuloja hoitaa taloudellisesti? Vaikka työllisyystilanne ei ole paras, sinun kannattaa harkita roikkuu tehtäviensä teillä, sekä palkka, ja aloittaa työnhakuun ennen eroamaan. Että vanha sanonta, että “on helpompi löytää työtä, kun sinulla on työpaikka” ei pidä paikkaansa.

Anna riittävän ajoissa

Jos on työsopimus, jossa todetaan, kuinka paljon huomiota sinun pitäisi antaa, noudattamaan sitä. Muuten se on tarkoituksenmukaista tarjota kaksi viikkoa etukäteen.

Kuitenkin joissakin tapauksissa, saatat tuntea, että et kykene olemaan vielä pari viikkoa. Kun näin tapahtuu, on tärkeää tehdä itse ammattimaisesti kaikilla muilla tavoilla – Lähetä virallisen eronpyynnön kirjeen, tarjoavat auttaa parhaan kykysi, ja pitää asiat positiivinen kunnes mennä.

Sinulla ei ole velvollisuutta pysyä pidempään

Jos työnantajasi pyytää sinua pidempään kuin kaksi viikkoa (tai ajanjakso sopimuksessasi) sinulla ei ole velvollisuutta keskeyttää. Uusi työnantaja sen sijaan haluttaisiin voit aloittaa suunnitellusti ja ajoissa. Mitä voisit tehdä, on tarjota auttaa entinen työnantaja tarvittaessa tuntien, sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten lopettaa sulavasti

Muodollinen tapa eroamaan on kirjoittaa eroaminen kirjeen ja kertoa esimiehellesi henkilökohtaisesti että olet lähdössä. Riippuen kuitenkin olosuhteista, voit joutua lopettamaan puhelimitse tai lopettaa sähköpostitse.

Kirjoita eroaminen kirjeen

Riippumatta siitä, miten eroamaan, kirjoittaa eroaminen kirjeen. Eroaminen kirjeen voi auttaa ylläpitämään hyvät suhteet vanhan työnantajan, kun pohjustaa voit siirtyä eteenpäin. Et koskaan tiedä milloin saatat tarvita että vanha työnantaja antaa sinulle viittaus, joten on järkevää ottaa aikaa kirjoittaa kiillotettu ja ammatillinen eroaminen kirjeen.

Mitä sanoa pomollesi

Älä sano paljon enemmän kuin olet lähdössä. Korostaa positiivisia ja puhua siitä, miten yritys on hyötynyt teitä, mutta myös mainita, että on aika siirtyä eteenpäin. Avuntarjouksesi Siirtymisen aikana ja jälkeenpäin.

Älä olla negatiivinen. Ei ole mitään järkeä – olet lähdössä ja haluat jättää hyvissä väleissä. Riippumatta siitä, miksi lopettaa työsi, muista sanoa oikeita asioita omassa eroaminen kirjeen: tarjota lyhyt selitys, miksi olet lähdössä, kiittää heitä mahdollisuus, ja kertoa heille, milloin viimeinen päivä tulee. Myös tee parasta ole laittaa jalka suussa. Ole valmis, samoin, käsitellä exit haastattelussa.

Pyydä Reference

Ennen kuin lähdet, pyydä suosittelukirjeen esimiehesi. Kun aikaa kuluu ja ihmiset eteenpäin, se on helppo menettää seurata aiempien työnantajien. Kirjaimella kädessä tai LinkedIn suosituksesta verkossa, sinulla on dokumentointi tunnistetietosi jakaa mahdollisille työnantajille.

Älä unohda Tietoja

Tutustu työntekijän edut ja palkan olet oikeutettu saamaan lähtiessä. Tiedustella kerätä käyttämättömiä loma ja sairausajan palkkaan, ja pitää, lunastaminen tai kaatuessa 401 (k) tai muita eläkejärjestely.

Huomautus: Sinua saatetaan pyytää osallistumaan lähtöhaastattelu ennen lähtöä. Arvostelu näyte lähtöhaastattelu kysymyksiä saada käsityksen siitä, mitä sinulta kysytään aikana lähtöhaastattelu. Ennen kääntymään erottua, tarkistaa nämä eroaminen ja varotoimet ja erottava sulavasti kuin mahdollista.

Return Yhtiön omaisuus

Palauttaa kaikki yhtiön omaisuutta olet – kuten avaimet, asiakirjoja, tietokoneita, puhelimia, ja muuta, että ei kuulu sinulle. Yhtiö ei halua jahdata sinua saada se takaisin, ja et halua olla vastuussa, jos se ei ole palautettu ajoissa.

Bottom Line

Varmista, että olet todella haluavat lopettaa: Älä jätä jälkeen yksi huono päivä tai viikko, ja varmista, että riviin muuta työtä tai turvallista säästöjä.

Asianmukaisesti ilmoitettava: Jos sinulla ei ole työsopimusta, joka sanoo toisin, kaksi viikkoa etukäteen on vakio.

Ole Professional: Kirjoita eroaminen kirjeen ja jätä parhaat ehdot mahdollinen.

Älä anna liikaa tietoa: Sinun ei tarvitse antaa paljon yksityiskohtia, miksi olet eroamista.

Tie Up Loose Ends: Pyydä viittaus, selvittää eduista ja ansaitsi aikaa, ja palauta yhtiön omaisuutta.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *