Työhaastattelu kiitoskirje Esimerkkejä

Posted on

Työhaastattelu kiitoskirje Esimerkkejä

Kirjoittaminen kiitoskirje jälkeen työhaastattelu on aina hyvä idea. Itse asiassa jotkut työnantajat ajatella vähemmän haastatelluista, jotka eivät seurannan nopeasti. Se on nopea ja helppo seurata jälkeen haastattelussa sähköpostia, huomautus tai virallisen huomautuksen. Ottaen aika tehdä niin auttaa jätä haastattelija kanssa suuren vaikutuksen.

Miksi Lähetä kiitoskirje haastattelun jälkeen

Miksi kiitos kirjaimia tärkeää? Ensimmäinen syy lähettää kiitoskirje on, että se on vain tavallinen, hyviä tapoja. Mutta siellä on myös itsekästä tarkoitus a kiitoskirje on tilaisuus saada oma nimi ihmisten edessä viimeisen kerran ja jättää positiivisen vaikutelman.

Jos olet haastattelussa haastateltiin tai menossa läpi työnhakuprosessissa, kiitos kirjeitä voit myydä itse ehdokkaaksi. Voit viitata yksittäisissä tapauksissa, jotka saattavat olla keksiä haastattelussa. Käytä kiitoskirje korostaa tapoja taidot ja kokemus ovat hyvä ottelu asemaa. Lisäksi, jos on jotain unohdit mainita haastattelun aikana, tämä on loistava tilaisuus tuoda sen.

Kiitoskirje muissa uraan liittyviä tilanteita – kuten kiitoskirje on pomo, joka auttaa sinua ulos tai entinen työkaveri tekemiseen verkkoyhteyttä – voit vahvistaa, että arvostat henkilön hyödyllistä ele.

Haastattelu kiitoskirjeen Näyte

Tämä on esimerkki haastattelussa kiitos kirjeen.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 syyskuu 2018

Ms Caitlin Snow
johtaja, markkinointi
Acme
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Dear Ms Snow:

Haluan kiittää teitä, vilpittömästi, ajastasi haastatella minua tänään Social Media Specialist asennossa, joka on avattu Acme. Oli hienoa tavata ja tiimisi, ja olen todella nauttinut oppia markkinointiisi ohjelmaa ja kaukoliikenteen toimistoon.

Olin vaikuttunut mahdollisuuden seuraava sosiaalisen median asiantuntija on rakentaa vahva, rebranded läsnäoloa Acme Facebookissa, Twitterissä, Instagram ja LinkedIn. Kuten keskustelimme, kokemukseni sisältää luoda ja hallinnoida sosiaalisen median ominaisuuksia sekä vakiintuneiden ja käynnistysvaiheen organisaatioita. Minun onnistumisiin kuuluu verkoston rakentamiseen 5K Facebook seuraajia JC yritysten kolmen kuukauden kuluessa, ghostwriting LinkedIn virkaa toimitusjohtaja unionin Industries houkuttelivat keskimäärin yli 350 ”osakkeet” jokainen, ja auttaa omistajan Jennyn Bling tulla merkittävä vaikuttaja hänen teollisuudessa.

Huomaa, että vaikka olen työskennellyt freelancerina viimeisten viiden vuoden aikana, olen innokas palaamaan dynaaminen, kokopäiväinen markkinointiosaston ympäristössä. Olen invigorated ja innoittamana yhteistyöhön tiimityötä, ja se on kaikkein palkitsevaa auttaa eteenpäin Acme n missio ”pohjaa kestävälle teollisuuden kasvua.”

Jos voin antaa lisätietoja, joiden avulla voit kanssa päätöksentekoprosessia, kerro minulle. Odotan kuulevani sinusta pian!

Ystävällisin terveisin,

Allekirjoitus [paperituloste kirje]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *