Hyödyt ja haitat Työskentely hallituksen

Posted on

Hyödyt ja haitat Työskentely hallituksen

Kun ajattelee hallituksen, mitä ponnahtaa päätäsi? Monille kuvia Yhdysvaltain presidentti, Capitol Hill, ja Lincoln Memorial saattaa tulla mieleen. Nuo ovat pysyvin kuvia Yhdysvaltain hallitus, mutta ne eivät täysin edustaa day-to-day toimintojen miten liiketoiminnan Kansan tulee tehdyksi. Tyypilliselle hallituksen työntekijä, yleisempiä kuvia olisi sisäpuolella koppi, takana jäteauto tai piirikunnan vankilassa.

Joitakin työpaikkoja ajankäytön hallituksen työtä: poliiseja, palomiehiä, sosiaalityöntekijät ja vastaavat. Toiset, kuten kirjanpitäjät, ohjelmoijat ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita, on olemassa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Joten, miten valita työskentelee yksityisellä vai julkisella sektorilla? Kuten mikä tahansa päätös, on olemassa positiivisia ja negatiivisia harkita.

Ammattilaiset

Parhaat puolet hallituksen työtä muun muassa:

  • Vakaus: Toisin kuin yksityinen sektori, jossa yritykset voivat mennä konkurssiin, hallitus ei koskaan mene pois liiketoimintaa. Virastot tai toimistot voivat sulkea tai muuntautua uusiin muotoihin, mutta aina tulee olemaan valtion töissä. Työntekijät tarvitaan aina loppuun tehtäviä ainoastaan hallitus tekee, ja lisäksi työntekijät tarvitaan aina tukemaan niitä.
  • Joustavuus: Useimmissa tehtävissä, työntekijät voivat helposti ylläpitää terveellistä työ-elämän tasapainoa. Lisäksi etätyö ja vaihtoehtoiset työajat ovat yleisiä valtion virastot. Sillä vaativiin työntekijät tekemään paljon niiden liiketoiminnan pois toimistosta, valtiot ovat alkaneet tarjota välineistöä helpottamaan liikkuvaa työvoimaa.
  • Edut: Hallitus hyödyt lähes aina suurempi yksityisen sektorin etuja paketteja. Työntekijät usein ylivoimainen terveydenhuollon suunnitelmia halvemmalla ja suotuisat eläkejärjestelyjä. Pitkittyneeseen taantumat, julkisen ja yksityisen sektorin hyötyä paketteja molemmat pahenee. Silti hallitus etuudet säilyvät paremmin.
  • Poissaolo: Jätä aikaa siirtovelat ovat runsaita, ja johtajat ovat yleensä sallivia hyväksymisessä lomapäivien. Liittovaltion vapaapäiviä noudatetaan. Valtion ja kuntien joskus niille myönnetty vapaapäiviä.

cons

Huonoimmat puolet hallituksen työtä muun muassa:

  • Hidas palkkakehityksestä: Cost-of-elävät säädöt lupa valtion työntekijöiden harvoin pysyä inflaation, ja ansiot korotukset annetaan vain pieni osa huippuosaajista. Suuriin palkankorotuksia, hallinnon työntekijät joutuvat kilpailemaan vapautunut tehtävissä parempia palkkoja. Pysymistä yhdessä työpaikassa samassa organisaatiossa ei ole mahdollista, jos haluat saada yksi korkeimmista palkoista.
  • Rajattu tuottopotentiaalin: hallituksen avainhenkilöt maksetaan paljon vähemmän kuin heidän yksityisen sektorin vastaaviin. Lyödä ison palkanmaksupäivinä, korkean tason valtion virkamiesten siirtyä yksityiselle sektorille.
  • Alhainen ohjaus: Byrokratia ei pelkästään Turhauta kansalaisia. Lisäksi vaivaavat hallinnon työntekijät haluavat tehdä asioita nopeasti. Odottaa kaikkien suurimpien ja monia pieniä päätöksiä käydä läpi jonkinlainen muodollinen hyväksymisprosessi.

Ei ole väliä, mitä haluat tehdä, voit todennäköisesti tehdä sen hallitukselle. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että olet valmis sietää negatiivisia puolia vastineeksi positiivisia.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *