Book Editor Työnkuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Book Editor Työnkuvaus: Palkka, taidot, & More


Kirja editorit tehdä paljon enemmän kuin vain lukea ja muokata raaka käsikirjoituksia. Ne ovat keskeinen osa komentoketjun kustantamisen ja on paljon vaikutusvaltaa mitä kirjoja saada julkaistu ja mitkä eivät.

Jos rakastat kirjoja ja rakastavat lukea, työpaikan toimittajana voi olla unelma. Kertoa, että suuri osa kirjan editorin ajasta kuluu käymään läpi käsikirjoituksia koskaan näe päivänvaloa. Sinun täytyy olla kunnossa lukemisen paljon huonoja kirjallisesti, jotta löydettäisiin muutama helmiä.

Yksi tärkeimmistä asioista varata toimittajien tehtävä on hankkia kirjoja julkaistavaksi. Yleensä kirjan toimittajat tai toimituksellisista avustajat lukea käsikirjoituksia esittämät kirjoittajien-joitakin toimeksiannosta, useimmat pyytämättä-ja, jotka perustuvat tietonsa tyylilaji ja potentiaalisilla markkina, mitkä teokset ovat hyvä sovi heidän kustantamon.

Vaikka editorin kohtalo ei ole täysin riippuvainen siitä, kuinka monta bestsellereitä toimitetaan, ihmiset, jotka päästä eteenpäin kirjankustannusalalla kentän lähes aina muutamia suosittuja kirjoja vyötään.

Velvollisuudet

Pääkirjoitus vastuut voivat vaihdella organisaation koon, kuten jotkut toimittajat voivat käsitellä enemmän tehtäviä kuin toiset. Tämä työ vaatii yleensä editori tehdä seuraavaa:

 • Hankkia käsikirjoituksia tarkistettavaksi
 • Lukea, muokata ja kirjoittaa sisältöä siten, että se on oikein ja ymmärrettävää lukijalle
 • Tarkastaa tosiasiat mainittu julkaisuaineiston
 • Työskentele kirjailija kehittää sisältöä sopusoinnussa julkaisun tyyliä ja toimituksellisesta linjasta
 • Säilyttää hyvät työsuhteet tekijöiden ja muiden avainhenkilöiden kuten tuotannon, pääkirjoitus avustajat, oikolukijat, grafiikka taiteilijoiden ja markkinointi henkilökunta
 • Seurata sovituista päivämääristä varmistaa käsikirjoitus julkaisee ajoissa
 • Tarkistaa ja merkitä sivun todisteet ja verkkosisältöä
 • Osallistu viikoittain kokouksia tarkistaa kirjan aikatauluja ja keskustella asioista
 • Työskentele markkinointi edistää kirjan lähettämällä sisällön sekä tulostaa ja online-ilmoitukset

Tärkeä osa kirjan Toimittajan työ on viljellä suhteita tekijöille. Kirja toimittajat usein haluavat löytää uusia kykyjä, julkistaa ne tuntemattomia, ja sitten jatkaa näiden alkaessa rakentaa suurempia yleisöjä.

Tästä syystä monet kirjoittajat ovat usein vain yksi toimittaja koko uran. Kirjailijoita, jotka ovat hyvät suhteet niiden toimittajat seuraavat usein toimittajat, jos ne muuttuvat kustantamot vuosien varrella. Toimittajat, jotka työskentelevät korkean profiilin kirjoittajat ovat arvokkaampia kustantajille, koska ne yleensä tuovat suuria asiakkaita mukanaan.

Toimitus harvoin saada huomiota, mutta ne ovat usein suuri merkitys onnistumisista ja urapolkuja suosittuja tekijöille. Sue Freestone esimerkiksi toimi kirjan toimittaja humoristi Douglas Adams, pahamaineinen puuttuva määräaikoja. Freestone oli pitää hänet tehtävään lisäksi auttaa häntä päästä irti hänen proosaa.

Book Editor Palkka

Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, 2017 , ei tarjoa erillistä luokkaa kirjan toimittajat kuitenkin se kuuluu otsikon alla yleisempi termi Toimitus :

 • Mediaani vuosipalkka : $ 58770 ($ 28,25 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta : $ 114460 ($ +55,03 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta : $ 30830 ($ +14,82 / tunti)

Koulutus Vaatimukset ja tutkintojen

Voit tulla toimittaja, tarvitset seuraavat koulutusta ja kokemusta:

 • Korkeakoulututkintoa : Useimmat toimittajat ovat vähintään kandidaatin tutkinto, yleensä Englanti, viestit ja journalismia. Jotkut ovat jatkotutkintoja, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää kuin tarkasti eri koulutus ovat intohimo lukemiseen ja taipumuksia muokattavaksi.
 • Kokemus : Koe, kuten harjoittelupaikkoja kustantamot ja työskennellä muissa median kuten sanomalehtien tai aikakauslehtien editointi-on myös tärkeää mahdollisille kirjan toimittajat. Lisäksi yhteydet kustannusalalla, onko toiselle editori tai onnistunut kirjailija, voi myös auttaa mahdollisuuksiaan lasku työpaikan Book Editor. Jos olet kiinnostunut muokkaamalla kirjoja, jotka käsittelevät tiettyä aihetta, kuten muodin ja ruokaa, sinun pitäisi olla muodollista koulutusta tai työkokemusta kyseisellä alueella lisätä mahdollisuuksia saada vuokrata. Kasvattaa verkkoon, voit liittyä ammatillisiin järjestöihin kuten Pääkirjoitus Freelancers Associationin (EFA) .

Book Editor Taidot ja kompetenssit

Onnistuneeksi kirjan toimittaja, sinun tulisi olla seuraavat:

 • Lukeminen : Kirja toimittajat rakastavat lukea kirjoja, kun he viettävät paljon aikaa käsittelyssä käsikirjoituksia.
 • Kirjoittaminen:  Editors varmistaa, että kaikki kirjallinen sisältö on kielioppia, välimerkkejä ja syntaksin. Toimitus on kirjoittaa selkeästi ja loogisesti.
 • Vuorovaikutustaidot:  Keskeinen taito on viljellä ja ylläpitää hyvät suhteet tekijöiden ja henkilöstö. Tämä on tärkeää, tahdikkaasti ohjata tekijän kehittämällä niiden otsikko sekä yhdessä muiden henkilöstön tuottaa kirjan ajoissa.
 • Arvostelukyky : Toimitus on myös selvittää, onko käsikirjoitus on eettinen ja vapaa plagiointi.
 • Yksityiskohta suuntautunut : Toimittajat voivat työskennellä useammassa kuin yhdessä julkaisu projekti kerrallaan ja täytyy suunnitella työnsä sen varmistamiseksi, että kaikki kirjat täyttää aikataulun määräaikoja. Tähän sisältyy yhteyden pitäminen tekijöiden ja työskentelee henkilöstö varmistaa jokaisen käsikirjoituksen kulkiessa julkaisuprosessia.

Job Outlook

Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics todetaan, että työllisyyden toimittajien odotetaan olevan vähän muutoksia jopa 2026, koska painetun median edelleen vahvoja paineita verkkojulkaisujen. Toimittajat, jotka ovat sopeutuneet verkkomedian ja ovat mukavia kirjallisesti ja työskentely erilaisia sähköisiä ja digitaalisia välineitä on etu saada työtä.

Työympäristö

Monet toimittajat toimistotyötä, mutta kasvava määrä työtä kotoa joko osan viikosta tai kokopäiväisesti. Ne, jotka työskentelevät kotona kokopäiväisesti tarvitsevat oikea elektroniset laitteet, kuten sähköinen julkaiseminen ohjelmisto, skannerit ja muut tietoliikennelaitteet, tehdä työnsä kunnolla.

Työjärjestys

Useimmat toimittajat kokoaikatyössä, ja niiden aikataulut määrittelevät yleensä tuotannon määräaikoja ja tyypin toimituksellisen asentoon. Jotkut toimittajat pallotella useita projekteja ja käsitellä tuotannon määräajan paineita, jotka vaativat heitä tekemään ylitöitä tuntia tavata aikataulun julkaisupäivät.

Miten saada työnsä

KÄYTÄ

Katsokaa resursseja, kuten Todellakin , Monster ja Glassdoor uusimmat työpaikkailmoituksia.

ETSI VOLUNTEER TAI INTERNSHIP tilaisuus

Etsi vapaaehtoisvirkoihin eikä harjoittelua omalla alueella. Esimerkiksi Daily Source hakee vapaaehtoisia toimittajia varten tehtäviin. Myös isot kustantamot, kuten Penguin / Random House tarjoaa mahdollisuuksia työharjoitteluun niille, jotka ovat oikeutettuja.

Liittyä ORGANISAATIO

Join organisaatio, kuten National Association of Independent Toimitus ja kirjailijat (NAIEW) tai ACES: seura muokkaus , yhdistyä muiden alalla. Publishing Professionals Network (PPN) luetellaan työpaikkoja sekä muut järjestöt. Voit myös tilata Toimitus Vain uutiskirje saada hakemiston ammattijärjestöt toimittajille sekä nykyisen työn aukot.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *