Mistä Aloita vapaaksi kirjailijaksi

Posted on

Mistä Aloita vapaaksi kirjailijaksi

Kirjoittaminen on monipuolinen ammatti, ja freelancerina voi olla tuottoisa tapa ammattimainen kirjailija ansaita rahaa kotoa. Kuitenkin aloittelijoille täytyy ottaa aikaa saada kokemusta ja rakentaa brändin. Jos olet juuri aloittamassa vapaaksi kirjailijaksi, tunnistaa osaamisalueita ja valmistellaan kirjallisesti näytteitä ennen kuin aloitat haun asiakkaille ja työhön.

Seuraavassa on muutamia hyviä paikkoja lahjakas kirjailija saa kokemusta, rakentaa joitakin uskottavuutta, ja kerääntyä elin työ näyttää enemmän valikoivaa julkaisijoille. Myös nämä myyntipisteet voivat auttaa kirjailijoita rakentamaan sosiaalisen median läsnäolo, joka on välttämätöntä rakentaa tyypin seuraavana auttaa rakentamaan, ylläpitää ja kasvattaa onnistunut freelance kirjallisesti uran pitkällä aikavälillä.

Clickworker

Maailmanlaajuiset crowdsourcing yhtiö Clickworker palkkaa itsenäisiä sopimusosapuolia kirjoittamiseen töistä sekä tietojen syöttö, käännös-, tutkimus- ja muiden mikro töitä. Yhtiö maksaa siitä kappaleittain. Rekisteröinti ja täyttäviä arvioinnit ovat tarpeen ennen työntekijöitä, nimeltään klikkaus työntekijöitä yhtiön, voi hyväksyä tehtäviä maksua.

OneSpace.com

OneSpace tarjoukset mikro työllisyyteen yleensä kirjallisesti sekä yksityiskohtaiset kirjalliset toimeksiannot freelancereita. Kirjailijoita on läpäistävä useita arviointeja ja rakentaa uskottavuutta pisteet käyttää kaikentyyppisiin töihin. Työ on toimitettu, kirjailija saa palautetta, ja maksu suoritetaan PayPalin seuraavana päivänä töiden jälkeen on hyväksytty.

Voit käydä OneSpace n freelance työmahdollisuuksia  selvittää mikä toimeksiannot kiinnostavat sinua.

HubPages

HubPages mainostaa itseään “johtava verkkojulkaisemisen ekosysteemin.” Kirjailijat rekisteröityä ja julkaista teoksiaan niiden napa. Tulot Adsense ja tytäryhtiöiden pilkotaan HubPages.

Ei ole mitään ansioita takeita. Pikemminkin tulosi riippuvat sivuston kyky houkutella katsojia. Onnistunut kirjoittajat lisätä tuoretta sisältöä heidän sivustoja säännöllisesti, ja jopa kestää muutaman kuukauden ennen kuin he alkavat nähdä maksuja.

Vaikka Hubpages saattaa kestää enemmän vaivaa tehdä merkittäviä rahaa, se on myös yksi parhaista paikoista kirjoittaa mitä sisältöä miellyttää sinua. Et koskaan tiedä, kuka muu on oman samat edut, ja voit oppia paljon tuottaa mainostuloja, kanssa avainsanoja, ja tapoja kirjoittaa tuotteista, jotka voivat tuottaa affiliate tuloja.

Listversestä

Listversestä maksaa kirjoittajat $ 100 alkuperäistä 1500-sana omituinen artikkelit listan muodossa. Kirjailijat valita aiheita ja tarjonnan linkkejä luotettavista lähteistä tosiasia tarkastusta.

Listversestä etsii omituinen listoja, kuten “10 Epätavallinen Häät perinteitä ympäri maailmaa.” Maksu suoritetaan PayPalin kautta yksinomaan.

TextBroker

Kirjoittajat valita artikkeli aiheita syötetystä allas kysymyksiä, jotka kattavat joukon luokkia, kuten rahoitus, teknologia, kauneus, ravitsemus, muoti, ja puutarhanhoito.

Kukin kirjailija toimittaa kirjoitelma saatetaan osaksi kirjallisesti ryhmän taitotaso, jossa palaute editori hioa taitojaan.

Kun suoriutuneelle 10 artikkelia tietyllä tasolla, voit pyytää siirtyä jopa seuraavalle, tuottavampi tason. Kun artikkelit on hyväksytty ja hyväksynyt asiakkaan, maksu suoritetaan viikoittain PayPal.

Scripted

Käsikirjoittivat freelancereita piki toimeksiantoja suoraan asiakkaille. He voivat kirjoittaa missä tahansa teollisuudessa, jossa heillä on asiantuntemusta. Vaikka jokainen työ on vähimmäishinta, kirjoittajat voivat asettaa hinnat.

Taattu maksu suoritetaan viiden päivän kuluttua työn hyväksytään. Jos työ on hylätty, kirjoittajat voivat saada osamaksun.

Verblio

Noin 1300 asiakasta eri puolilla 40 eri teollisuudenaloilla, Verblio tarjouksia freelancereita mahdollisuus kirjoittaa ja myydä 300-3,000 sanoja sisältöä tilaajille perustuu niiden alueen asiantuntemusta. Kirjoittajat saat maksaa työstä, jota myydään.

Uusi freelancereita käyttää pienissä hankkeissa, jotka voivat lisätä pidempiin hankkeisiin. Myynnin laadukkaan sisällön ja ansaita viiden tähden arvosteluja palkitsee sinut pidempiä projekteja, jotka voit kirjoittaa suosikki asiakkaille kuukausittain.

Konsus

Kirjailijat Konsus työskennellä suoraan projektipäällikkö, joka hoitaa kaiken viestinnän asiakkaan kanssa. Tämä jättää kirjoittajat voidaan kirjoittaa ja sen sijaan viettää aikaa etsimässä työtä.

Sivusto viestejä jatkuvana virtana hankkeita, joista valita. Maksu on taattu ajoissa, vaikka asiakas maksaa myöhässä tai ei ollenkaan.

Zen sisältö

Zen sisältötarjonnan kirjallisesti työpaikkoja tuoteselosteita, FAQ, mainostekstiä, listicles, kuvaesityksiä, artikkeleita, blogikirjoituksia ja osto-oppaita. Kirjoittajat toimivat toimialoilla, joiden kanssa ne ovat tuttuja, ja jokainen pala valmiin työn arvioidaan laatua.

Yhtiö on tyytyväinen uuden freelancereiden ja lupaa auttaa heitä kasvamaan taitojaan. Parhaat käytännöt ovat käytettävissä kirjoittajien säännöllisiin webinaareihin.

Skyword

Kirjailijat Skyword avata tilin ja toimittaa sisällön näytteet heidän erikoisosaamisensa, sekä luettelon tilinpäätöksissä. Kun salkussa on valmis, ne valitaan kirjoittamaan blogeja, median virkaa, ja ominaisuus artikkeleita heidän erikoisosaamisensa.

Pääsy hyvä palkattuja artikkeleita määräytyy vahvuus salkun, joten varmista, että portfolio esittelee parhaat työsi kun haet. Sivusto maksaa kahdesti kuukaudessa PayPalin kautta hyväksyttyjen työtä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *