Miten kääntää Freelancerina ammatiksi

Posted on

Miten kääntää Freelancerina ammatiksi

Kauneus freelancerina on, että voit tehdä työtä omilla ehdoillasi. Jos tarvitsee vain ylimääräistä rahaa tai haluavat kehittää taitojaan uudella alueella, voit tehdä sen osa-aikaisesti, lisäksi tavallisia, kokopäivätyö – tai voit tehdä sen oman kokopäivätyö, jossa on hieman huolellista suunnittelua ja paljon kovaa työtä, eikä tarvitse palata koppi maatilan uudelleen. Näin pääset alkuun.

Miten kääntää Freelancerina ammatiksi

1. Hanki jalat märkä
Useimmat ihmiset kertoa tehdä suunnitelma ennen kuin aloitat. Jos sinulla on työpaikka, tällä hetkellä, Haluan ehdottaa juuri päinvastaista: ennen kuin alat ajatella mitä haluat freelance ura näyttää, saada jalat märkänä ottamalla muutaman keikan, kun olet vielä työssä.

On kaksi etuja näin. Ensinnäkin sen avulla voit laittaa syrjään vähän rahaa ennen kuin teet hypätä kokopäiväinen freelancerina. Sinun tarvitaan kolme kuuteen elinkustannusten sekä aloituskustannukset, jotta alkajaisiksi freelance ura suojatun asentoon.

Toisekseen, se mahdollistaa kokeilla erilaisia ​​asiakkaita ja työpaikkoja ja treenata Kinks ennen kuin sitoudut pääosan työaikasi jotain et ehkä nauti kuukauden päästä.

2. Tee suunnitelma
Kun olet kokeillut muutamia erilaisia keikkoja ja asiakkaiden ja on karkea käsitys siitä, mitä haluat työskennellä, on aika tehdä suunnitelma. Vaikka et yrittää tehdä vaikutuksen sijoittajille, kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma voi auttaa selvittämään tavoitteet ja kartoittaa karkea suunnitelma mitä menestys näyttää sinulle. Muutamia kysymyksiä pitää mielessä:

  • Minkälaista työtä teet rakkautta ja vihaa?
  • Mitä menestys näyttää sinulle?
  • Kuinka paljon rahaa tarvitset voidakseen nollatuloksen, säästää rahaa, tuntuu olet “tehnyt”?
  • Kuka on kilpailua, ja mitä ne tarjoavat?
  • Mitä tarjota että kilpailu ei?
  • Mitä haluat yrityksesi näyttää muutaman kuukauden päästä, ensi vuonna, ja viiden vuoden kuluttua?
  • Haluatko työntekijää jossain vaiheessa, vai haluatko työskennellä yksin?
  • Mitä haluat työsi päivä näyttää?

Älä unohda suunnitella arvioimaan neljännesvuosittain verojen William Perez tarjoaa oppaita näissä arvioinneissa ja maksamalla heille. Lopulta sinun täytyy myös päättää, haluatko sisällyttää, mutta sinun ei tarvitse tehdä tämä päätös ennen kuin aloitat.

3. Set Hinnat
Toinen syy yrittää freelancerina kun olet vielä työtä työnantajan on saada mahdollisuus asettaa hinnat – ja muuttaa niitä. Jos olet kuten useimmat orastava freelancereita, luultavasti veloittaa liian palveluistasi aluksi. Jos teet jotain testiä keikkoja ennen kuin sitoutua freelancerina kokopäiväistä, sinulla on mahdollisuus tehdä näitä virheitä kun sinulla on vielä säännöllisiä tuloja.

Paras tapa asettaa hinnat on selvittää, mitä teet vastaavasta työstä omalla kokopäivätyö, ja suunnitella tuntitaksa. Älä unohda mainita asioita, kuten hyötyjä, sairaita aikaa ja toimistotarvikkeet kun teet laskelmia. Sitten voit joko ladata asiakkaille tunti- tai hankkeen, kun arvioidaan, kuinka monta tuntia kukin projekti toteutetaan.

4. Keskity ihanteellinen asiakas
melko nopeasti, voit alkaa saada kuvan yritykset ja yksityishenkilöt työskentelet parhaiten. Ihanteellinen asiakas on paras sekoitus tyyppistä työtä, työ tyyli, aikataulu, ja palkka. Saatat esimerkiksi huomata, että pidät työskentelystä startup paras, koska sinä arvostat työskennellyt kärjessä hankkeista ja halua 9-to-5 työpäivä – tai saatat huomata, että enemmän vakiintuneita yrityksiä ovat luottokelpoinen ja suuntautuvat niitä täytettäessä asiakas lista.

Sitten on kulttuurin pala. Jokaisella on erilaisia ​​arvoja ja odotuksia työtovereiden ja asiakkaiden kanssa. Ehkä haluat työskennellä ihmisten kanssa, jotka ovat ystävällisiä ja lämpimiä tai tehokkuus ja tarkka tai kunnioittava rajasi ajallisesti tai näiden yhdistelmä. Tietävät tämän, ja etsiä yrityksiä ja yhteysviranomaiset, samaa mieltä.

5. Mainosta itseäsi
Takana ovat ne ajat, kun tarvitaan ostaa tilaa sanomalehden mainostaa uutta liiketoimintaa. Nyt voit ehkä aloittaa freelance ura kuluttamatta yhden yksinäinen penniäkään, vain touting palvelujen Facebook, LinkedIn, Tumblr, ja Twitter.

Tärkeintä on olla valmis ojentaa. Kun teet harppauksen, kerro yhteyksiä että teet niin. Sinun on yllättynyt, kuinka paljon yritys voi luoda yksinkertaisesti julkaisemalla oman erilaisia ​​sosiaalisia verkostoja ja kerroit ihmiset tietävät, että etsit tietyn tyyppistä työtä.

6. Verkon
Freelancereita tarvitsevat yhteydet voidakseen pitää saada uutta työtä, mutta he tarvitsevat myös niitä, jotta voidaan luoda yhteisöllisyyttä että toimistotyöntekijät ovat ja urakoitsijoiden joskus puuttuvat. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse tulla cocktail henkilö tai oppia rakastamaan small talk tullakseen asiantuntija verkottaja. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on olla luotettava, miellyttävä työskennellä, ja valmiimpia uusia tuttavuuksia.

Jälleen sosiaalinen media on tehnyt paljon kovaa työtä taonta yhteyksiä. Se on myös hyvä idea tutkia liittymään ammattijärjestöt oman teollisuuden, jos et ole jo, pitääkseen päälle uutiset ja trendit ja saada koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit hioa taitoja.

7. Pidä silmällä pallo
Lopuksi tärkeintä tehdä, jotta onnistumiseksi freelancerina on arvioida uudelleen tavoitteesi ajoittain. Et aina osuma se pois puiston ensimmäisen keinu, mutta sinun ei tarvitse. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on pitää heilu.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *