Paranna urheilu-ura Saatekirje

Posted on

Paranna urheilu-ura Saatekirje

Saatekirje avulla persoonallisuuttasi loistaa kautta, antaa sinulle mahdollisuuden edistää kohokohtia ansioluettelosi ja esittele itsesi, voit muokata viestin yksittäinen työnantaja, ja antaa sinulle mahdollisuuden miksi olet hyvä sovi työ. Se on tehokas työkalu!

On myös tilaisuutesi näyttää viestintätaitoja sekä oman tason sitoutumista ja innostusta koskien avoimen urheilu-ura asentoon. Tässä muutamia vinkkejä antaa saatekirje vauhtia:

Muokkaa saatekirjeen

Useimmat ehdottavat vähentämällä ansioluettelosi yhdelle sivulle, tai ainakin lyhentää sitä. Saatekirje voit tarjota yksityiskohtia, jotka eivät välttämättä näy ansioluettelosi.

Jos ansainnut kaikki-konferenssi arvosanoin jalkapallo ja nyt olet hakevan jalkapallo valmennus asema, saatekirje tarjoaa sinulle mahdollisuuden puhua siitä kokemuksesta. Vaikka jatkaa voidaan vähentää, ”Ansaittu kaikki-konferenssi arvosanoin jalkapallosta” saatekirje sallii mahdollisuuden puhua syistä olet pystyivät saavuttamaan sen kunnian.

Jos järjestelykomitea on vahvuus, varmista, että näyttää läpi oman saatekirjeen. Jos se on luovuutta, anna tuo taito näkyy läpi ammattimaisesti mutta tyylikäs saatekirje.

Target saatekirjeen erityinen asema

Parasta olisi ei tarvitse tehdä monia muutoksia urheilu-ura jatkaa, mutta on valmis tekemään merkittäviä muutoksia kunkin saatekirje. Tyystin saatekirje tarvitaan usein jos jokin sijainnille toteuttavat eroaa merkittävästi toisesta yrität maata.

Keskity ominaisuuksia, jotka auttavat sinua on paras ehdokas tehtävään. Jos on mainos tai kosketin ilmaisee mitä pätevyys tehtävään ovat, tarkistaa tämän pätevyyden ja käsitellä jokainen. Keskity miksi olet hyvä sovi tehtävään, kun puhutaan oman pätevyyden.

Jos et täytä yksi pätevyys, nyt on mahdollisuus selittää, miksi työnantajan pitäisi tehdä poikkeuksen. Oletetaan he etsivät viiden vuoden kokemus, mutta sinulla on vain kolme vuotta. Saatat huomata, ”Vaikka olen vasta valmentanut lukiossa jalkapalloa kolme vuotta, pelasin amerikkalaista jalkapalloa kaikki neljä vuotta, ja ansaitsi kaikki-konferenssi arvosanoin.”

Varmasti eivät valehtele tai liioiteltuja, koska et halua aloittaa työn tällä tavalla, riski menettää työpaikan tätä asiaa tulevaisuudessa, tai on tätä huoli on takaraivossa.

Yhteydet mahdollinen työnantaja

Jos sinulla on joitakin henkilökohtaisia ​​yhteyksiä potentiaalinen työnantaja, muista mainita ne saatekirjeessä. Se antaa ihmisille lukea saatekirjeen tehdä, että yhdistys.

Oletetaan, että työnhaku alaikäisen League Baseball joukkueen jälkeen lukiosta. Vaikka lukiossa, te työskennellyt tämän joukkueen myönnytyksiä. Älä oleta, että kaikki eivät heti tunnista nimesi. Muista, asemat muuttuvat, ja ehkä henkilö tai kaksi päätöksentekoprosessissa voi olla tietoinen oman menneisyyden palvelua.

Ehkä entinen pomo, herra Smith, jonka mielipide on kunnioitettava, on maininnut, että sinulla on hakemista. Nyt kun mainitset edellinen siteitä seuran, lukija voi ajatella, ”Ai niin, tämä on hakija herra Smith kertoi.” Käytä myös LinkedIn löytää yhteyksiä yhtiö et voi olla tietoinen.

saavutukset

Niin yliopistolla ja muutaman ensimmäisen vuoden pois koulusta, olet kasataan saavutukset työskentelevät urheilullinen osasto pieni koulu. Etsit siirtyä päin uusi haaste, ja luotto luettelo saavutuksistaan ​​ansioluettelosi on pitkä.

Saatekirje tarjoaa sinulle mahdollisuuden korostaa muutamia saavutuksia parhaiten koskevat mainittuja sijainnille harjoittavat. Jos olet hakevat urheilu informaatio työ, saatat kirjoittaa, ”Olen saanut monia kunnianosoituksia koulussa, mutta olen erityisen ylpeä oltiin kunnioitti College Sports Information Directors Association vuonna 2005 …”

Pyydä haastattelu

Kun olet ytimekkäästi kertonut lukijalle miksi olisi suuri työkunnossa, muista ilmaista kiinnostuksensa tapaamisessa tulevien työnantaja. Se osoittaa jälleen innostusta ja muistuttaa lukijaa tarkistaa yhteystietosi.

Cover Letter Näyte toista Sports Job

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 maaliskuu 2019

James Jackson, johtaja
Grand Canyon Rafters
123 Riverrun Road
Glendale, AZ 91020

Dear Mr. Jackson:

Hyväksy tämän kirjeen ja siihen liittyvän jatkaa merkkinä minun erittäin kiinnostunut asemaan Infield valmentaja, joka on avattu Grand Canyon orret.

Aikana viimeisten 7 vuotta, minulla on ollut etuoikeus palvella päälliköksi baseball autot Desert View High School Tempe, Arizona. Tässä ominaisuudessa olen kouluttanut yli 50 pelaajaa, jotka ovat päätyneet pelata pesäpalloa College, pieni liigan, ja suuret yhtiöt tasolla saavutetaan 4 5A valtion mestaruuskilpailuissa, 2 5A valtion sijoittuneet rankingissa, ja 6 alueelliset mestaruuskilpailut.

Niin henkilökohtaisesti palkitsevaa Minusta valmennus korkea kouluikäisten, kaipaan kesän jännitystä edistää pieni League baseball-ohjelma. Vuodesta 2009 vuoteen 2012, olen pelannut Catcher Glendale Desert Dogs, heittää ulos juoksijat yrittää varastaa toisen tai kolmannen 60% minun yrittää. Olisin siis innoissaan matkustaa Grand Canyonin Kattotuolit kuin Infield valmentaja hyödyntäen minun todistettu valmennustaitoja edistää onnistumisen 2019 kesäkauden ja sen jälkeen.

Minussa löytäisitte motivoiva valmentaja elinikäinen intohimo baseball täydennettävä kyky tuoda esiin parhaat jokaisen yksittäisen pelaajan. Taitavia tunnistamaan omat vahvuutensa ja haasteita tiimini jäsenet, ymmärrän kuinka räätälöidä minun valmennus tyyli tavoilla, jotka edistävät huomattavasti pelaaja kasvua, parantaa, ja menestys.

Kiitos aikaa tarkistaa tämän hakemuksen; kerro minulle, jos on olemassa mitään lisätietoja voin antaa. Olisin erittäin kiitollinen mahdollisuudesta tavata teitä henkilökohtaiseen haastatteluun, ja odotan kuulevani sinusta pian.

Parhain terveisin,

Valmentaja Barry Allen

Oikolue

Paitsi lukemalla uudelleen saatekirjeen itse, varmista, että on luotettava ystävä tai kaksi lukea kirjeen. Jos joku alan tiedät voi tarkastella kirjeen, jopa parempi. Kannusta heitä paitsi merkkiin kirjoitusvirheitä mutta kritiikki yleistä kirjeen ja ehdottaa ideoita ne voivat olla.

Ehkä olette samaa mieltä, eri mieltä, tai tule joitakin päätöksen keskellä. Mutta sinun tulee aktiivisesti miettiä, miten parhaiten kommunikoida omia kokemuksia ja pätevyys. Muista, aiot olla kirjallisesti eri työhakemukset kutakin tietyssä asennossa, niin huolellisesti oikolukea kerta.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *