Mitä ei sisällyttää Cover Letter

Posted on

Mitä ei sisällyttää Cover Letter

Saatekirje on tärkeä osa työhakemuksesi. Joissakin tapauksissa työnantajat edellyttävät saatekirjeessä jätettävä ansioluettelosi. Toisissa saatekirjeen on vapaaehtoista vai ei tarvita. Saatekirje voi lisätä työhakemustaan. Se voi myös maksaa haastattelussa, jos se ei sisällä oikeaa tietoa tai jos se on huolimaton tai huonosti kirjoitettu.

On aina hyvä idea antaa saatekirje jos sinulla on mahdollisuus. Saatekirjeen voi tehdä eroa saada valittu haastatteluun – vai ei. Se antaa sinulle mahdollisuuden myydä pätevyyden vuokraamalla johtaja.

Hyvin kirjoitettu saatekirje antaa sinulle mahdollisuuden kehystää taustan jotta työnantajat oikeat johtopäätökset siitä oman pätevyyden, koska ne tarkistaa ansioluettelosi.

Tarkoituksena saatekirje

Vuonna saatekirje on tärkeää välittää miten hahmosi, etuja, motiivit, tiedot, taidot ja kokemukset varustaa voit kunnostautua työtä. Tämä on tilaisuus osoittaa työnantajalle miksi olet vahva ehdokas asemaa ja olisi harkittava. Tässä vinkkejä matching oman pätevyyden ja työn.

Mitä ei sisällyttää Cover Letter

Kuitenkin on olemassa sellainen asia kuin liian paljon tietoa, kun se tulee saatekirje kirjallisesti. Saatekirjeen tulee olla lyhyt, ytimekäs ja keskittyy mitä voit tarjota työnantajalle. Sinun ei tarvitse jakaa ei-olennaiset tiedot, henkilökohtaisia ​​tietoja tai jotain muuta, joka ei yhdistä sinua asentoon, johon olet hakemista.

Kirjeesi tulisi välttää väärän kuvan ehdokkuudesta. Lisäksi se ei saisi antaa hyödytöntä tietoa, joka tekee vaikeammaksi rekrytoija keskittyä kaikkein pakottavia pätevyys. Tässä on 15 asiaa ei sisällyttää oman saatekirjeen.

1. Kaikki oikeinkirjoitus tai kielioppivirheitä
Your saatekirje nähdään näytteen kykysi kirjoittajana ja todisteet huomiota yksityiskohtiin. Pienikin kirjoitusvirhe tai virhe voi tiputtaa sinut ulos väitteen tehtävään. Tarkasteltava näitä oikoluku vinkkejä varmistaa oman kirjaimet ovat täydellisiä. Vielä parempi, jos voit saada joku muu tarkistaa sen sinulle sitten tehdä niin. Se voi olla vaikea saada kiinni omat virheemme.

2. Väärä yrityksen nimi tai Wrong nimi Yhteyshenkilö
Double-varmista, että olet korjannut saatekirjeen oikealle henkilölle oikeaan organisaatiossa. Jos saat sen väärin, se on vihje, että olet massa tuottavat asiakirjoja ja voi puuttua huomiota yksityiskohtiin. Kukaan ei pidä siitä, kun he ovat kutsutaan väärän nimen ja se on erityisesti silloin, kun luet kirjeitä joku haluaa sinun palkata heitä.

3. Kaikki, mikä ei pidä paikkaansa
Faktat voi tarkistaa ja valheita perusteltua purkamalla tarjouksia ja erottaa työntekijöitä. Olen kuullut työnhakijoille, jotka olivat paniikissa, koska ne venytetty totuus suoranaiseen valehteli niiden saatekirjeen tai jatkaa ja ei tiedä miten korjata se. Et halua olla yksi niistä ihmisistä. Varmista, että saatekirjeen kuvastaa oman pätevyyden tehtävään. Älä kaunistella työhistoria tai pätevyyttä. Työnantajat voivat ja tarkista viitteet ja aiempien työnantajien.

4. Edellä Liian pitkät
Työnantajat ohittaa saatekirjeen ja siirtyä oikealle ansioluettelosi, jos se on liian vaikea lukea. Kunkin kappaleen kirjeenne tulisi sisältää 5-6 riviä tekstiä enintään kolme lauseita kussakin. Sisältävät runsaasti valkoista tilaa ylä- ja alareunassa kirjeen ja välillä kohdassa.

5. Your Palkka vaatimuksia tai odotuksia
Älä palkkaa vaatimuksia tai odotuksia ellei ohjataan tekemään niin työnantaja. On tärkeää osoittaa työnantajalle kiinnostustasi työtä itse eikä tehdä tuntua rahaa on ensisijainen motivaatio. On aina viisasta antaa työnantajalle mainita palkkaa ensin, jos mahdollista.

6. Negatiiviset Kommentit nykyinen tai entinen työnantaja
Vältä lukien mitään negatiivisia kommentteja nykyisen tai aiemman työnantajansa osana miksi olet etsimässä työtä. Työnantajat ovat taipuvaisia näkemään kaltaiset kommentit ovat osoitus mahdollisista asenne tai suorituskyvyn ongelmia. Pidä kirje positiivinen ja keskittynyt miksi olet oikea henkilö tehtävään.

7. Tiedot eivät liity Job
Älä sisällä mitään tekstiä, joka ei suoraan liity teidän omaisuutta kantaa tai miksi se miellyttää sinua. Tyhjät kieli voi häiritä työnantaja irti ydinsanomat. On parempi kirjoittaa lyhyen kirjeen kuin yksi täynnä merkityksetöntä tietoa.

8. Henkilötietoja
Työnantaja ei tarvitse tietää haluat tämän työn henkilökohtaisista syistä. Pidä keskittyä ammatillisista syistä haluaisit vuokrata, ja pitää henkilökohtaiset niitä itse. Tavoitteena on myydä itse vuokraamalla johtaja laadukkaana ehdokas, ei saada joku harkita, koska sinulla olisi todella rakastaa työntekijän alennus tai tunnin, esimerkiksi.

9. kuvaan, kannan ponnahduslautana
Useimmat työnantajat odottavat ensisijaisesti joku, joka on motivoitunut tekemään työtä, että he ovat mainonta riittävän pitkäksi aikaa. Mainita tulevaa eteneminen voi johtaa heidät uskomaan et olisi tyytyväinen tee sitä työtä pitkään. Poikkeuksena tietenkin olisi, jos työnantaja on viitattu asiaa.

10. What You Want
Älä mainita, mitä haluat päästä pois työn tai yritys. Kallisarvoista tilaa saatekirjeesi pitäisi keskittyä siihen, mitä sinulla on tarjota työnantajalle. Tässä mitä sisällyttää body-osiossa saatekirjeen.

11. Mitä et halua
Älä mainita mitään et pidä siitä työstä, aikataulun, palkka tai jotain muuta. Tallentaa ajatuksia, kun olet tarjottiin töitä ja kykenee neuvottelemaan. On monia hakijoita useimmissa töissä, ja niitä, jotka saavat haastatteluissa on ehdokkaita, jotka eivät ole vaatimusten luettelo.

12. Tutkintojen Sinulla ei ole
Osoitus mitä voidaan puuttuvat ehdokkuudesta kanssa lausuntoja, kuten ‘Vaikka minun ei ole myynnin kokemus …’ ei ole hyvä idea. Älä kiinnittää huomiota rajoituksesi ehdokkaaksi. Pitää keskittyä tunnistetiedot ja miten niiden avulla voit saada työnsä tehtyä.

13. Selityksiä Leaving Aikaisemmat työpaikat, jotka kuulostavat kuin tekosyitä
tekosyitä voi tarpeettomasti suunnata huomio vähemmän positiivisia lukuja työhistoria. Huomauttaa, että olit rekrytoitiin parempaa työtä on hieno, mutta ei tarvitse mainita, että olit potkut tai oli vaikeuksia aikaisemmissa tehtävissään.

14. Liiallinen Modesty tai liian mairitteleva Kieli
Sinun täytyy välittää positiivisia kirjeen, mutta tekevät sen asiallinen tavalla. Puhua saavutuksia ja tuloksia, mutta vältä adjektiiveja kuvaamaan itse, että maysuggest olet ylimielinen tai omahyväinen.

15. valtavan määrän Kiinnostus Työn
Liiallinen kiinnostus voi aavistuksen epätoivo tai alittivat oman vipuvaikutus palkka neuvotellaan. Olet pitching ehdokkuudesta, ei kerjää haastatteluun. Näytetään epätoivo on varma tapa sammuttaa vuokraamalla johtaja.

Mitä sisällyttää Cover Letter

Pidä mielessä, että saatekirjeen on yksi tavoite: saada sinut työhaastatteluun. Vie aikaa vastaamaan pätevyyden huolellisesti työn vaatimukset ja kirjoittamaan henkilökohtaisen saatekirjeen joka näyttää vuokraamalla johtaja, yhdellä silmäyksellä, miksi olet loistava ehdokas.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *