Työt, jotka kukoistavat aikana -koronavirus (COVID-19) Pandemic

Posted on

Työt, jotka ovat yleistymässä nopeasti juuri nyt

Jos etsit työtä juuri nyt, sinulla on paljon yrityksen. Johtuen vaikutus COVID-19 pandemian, työttömyyskorvaukset nousivat yli 3,3 miljoonaa maaliskuun 22 ja 28 maaliskuu 2020 Mukaan Bureau of Labor Statistics. Yli 10 miljoonaa työntekijää on hakenut työttömyysetuuksia. Se on suurin lisäys-ja suurin kokonaismäärä työttömyyskorvaukset-koska työministeriö alkoi pitää kirjaa työttömyyden osalta.

Tärkeää : Vaikka työnantajat vapaa ja ravintola-alalle ovat työpaikkojen vähentäminen, muut alat ylösajon vuokraamalla.

Andrew Challenger, Johtaja Challenger, Gray & Christmas, Inc., toteaa, että ”vähittäismyyjät, lääkinnällisten laitteiden valmistajat, kulutustuotteiden valmistajat, kuljetus-, ja varastot ovat kaikki kukoistava juuri nyt.”

Ruokakaupat, apteekit, ja IT-tuki ovat myös vuokraamalla mukaan CareerOneStop blogi, joka sponsoroi Yhdysvaltain työministeriö.

Vihje : Jos olet lomautettu tai etsivät työtä ennen taloudellisia vaikutuksia coronavirus puhkeaminen, saatat räätälöidä haun aloihin, jotka ovat vuokraamalla nyt.

Monet valtion ja paikallishallinnon ovat kehottaneet kansalaisia pysymään kotona, kun se on mahdollista. Tämä on ollut jäähdytys vaikutus pöytään ruokailu, tiili ja laasti vähittäiskaupan ja muut asiaan liittyvät yritykset. Mutta verkkokaupoissa ja toimitus ovat nousseet, ja keskeiset palvelut, kuten terveydenhuolto ja varastointi palkkaavat nopeasti kysynnän tyydyttämiseksi.

Nämä 10 ammateissa palkkaavat juuri nyt:

Kassat ja Hylly Stockers

Ennen coronavirus pandemian, kassa työpaikkaa pääasiassa vähenemässä. Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook ennustetaan näiden työpaikkojen vähenevän 4% vuosina 2018 ja 2028. 8 Nyt kuitenkin monet päivittäistavarakaupan ketjut ylösajon vuokraamalla vastaamaan kysyntään curbside pickup, toimitus- ja myymälässä palveluja.

Kassa- ja niihin liittyvät Vähittäismyyntityöt vaadi virallista koulutuksen valtakirjansa, mutta asiakaspalvelu kokemus ja taidot ovat aina plussaa. Nämä työpaikat yleensä maksaa noin $ 10 tai $ 11 prosentin tunnissa.

Ruoka toimitus ajurit

Sit-down ruokailu voidaan keskeyttää monilla Yhdysvalloissa, mutta jotkut ravintolat ovat laajenemassa jakelupalvelut. Esimerkiksi Challenger, Gray & Christmas toteaa, että Domino on palkata 1000 uutta toimitus kuljettajat voisivat vastata kysyntään.

Lisäksi pikaruokaa laitoksia, monet muut ravintolat tarjoavat toimitus kautta on-demand ruoka toimitus sovellukset, kuten UberEats, GrubHub ja DoorDash.

Huomautus: Monet toimitus sovellukset ovat muuttaneet politiikkaa tarjota no-kontakti toimituksen vaihtoehtoja, suojelemaan sekä asiakkaiden ja kuljettajia.

Ravitsemistoiminta työpaikkaa kukoistaa myös normaaleissa taloudellisissa olosuhteissa. Bureau of Labor Statistics raportoi, että tämä erityinen työvoiman odotetaan kasvavan 14% vuosina 2018 ja 2028-paljon nopeammin kuin keskimäärin.

Merenkulku ja Retail Toimitus ajurit

Bureau of Labor Statistics raportoi myös valtava aalto kysynnän paketin toimitus kuljettajien UPS, FedEx ja US Postal Service. Amazon on myös vuokraamalla on-demand toimituksen ohjaimet (Flex) ja palkkahallinnon toimitus ajurit (päivittäinen palvelu Partners).

Mukaan Occupational Outlook käsikirja, nämä työt vaativat yleensä ylioppilastutkinto tai vastaava ja maksaa noin keskimäärin $ 30.000 euroa vuodessa.

sairaanhoitajaa

Toinen nopeasti kasvava työpaikka ennen coronavirus pandemian, sairaanhoitaja on suuri kysyntä juuri nyt. Nurse.org raportit että matkustaminen sairaanhoitajat ja hengityselinten terapeutit tienasivat $ 10.000 viikossa tai $ 100,000 13 viikon työjakso työhön New Yorkissa, yksi epicenters pandemian.

Kuitenkin terveydenhuollon työntekijöille eivät ole tiedossa, niiden painopiste rahoitusmarkkinoilla. Angelina Walker Nurse.org kirjoittaa: ”Olemme hukkua vastausta hoitajat, jotka haluavat vain auttaa alueille, jotka tarvitsevat niitä … Vihjelinjoja on tulvinut sairaanhoitajien sanoa asioita, kuten ‘vain laittaa minut minne, en ‘t välitä maksaa, haluan vain auttaa.’”

Ammattitaudiksi näkymät sairaanhoitajaa on vahva; Bureau of Labor Statistics ennustaa 12% lisäys RN työpaikkaa vuosina 2018 ja 2028. Sairaanhoitajat ansaitsevat mediaani palkka on noin $ 71000 vuodessa.

hengitysteiden Terapeutit

Hengitysteiden terapeutit, jotka työskentelevät potilaiden kanssa hengitysvaikeuksia, ovat toinen keskeinen ryhmä eturintamaan ja COVID-19 taistella. Kuten RNS, hänen palkkansa on kasvanut sairaaloihin coronaviruksen kuormittajat.

Vähemmän vaarallisina aikoina, hengityselinten terapeutit palkkaa edelleen topit $ 60.000. Työnsä odotetaan kasvavan 21% vuosina 2018 ja 2028, mukaan Bureau of Labor Statistics. 

Hallinnollista henkilöstöä sairaaloissa ja terveyskeskusten

CareerOneStop kertoo, että monissa sairaaloissa ympäri maata ovat: henkilöstö- jopa käsitellä COVID-19 kriisistä eikä jokainen työ vaatii lisensointi ja sertifiointi. Asiakaspalvelu ja hallinnolliset työt ovat välttämättömiä tehtävän terveydenhuollon organisaatioille.

Tärkeää: Mikä parasta, koska Bureau of Labor Statistics huomauttaa, ”jos olet ollut lomautettuna vieraanvaraisuutta työtä, saatat löytää sinulla taitoja siirtää suoraan jossain terveydenhuollon asiakaspalvelutehtävissä.”

Hallinnollinen avustaja työpaikkoja yleensä maksaa noin $ 18 prosentin tunnissa mukaan Bureau of Labor Statistics.

Toteuttamiskeskukselle Associates

Kuluttajien kanssa kiinni lähellä kotia, online-tilaukset ovat kasvussa ja vähittäiskaupan yritykset palkkaavat vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Amazon hiljattain mainostettu 100000 koko- ja osa-aikaisesti tehtävissä niiden toteutumista eri puolilla maata. Lisäksi sähköisen kaupankäynnin jättiläinen todetaan, että se kasvattaa minimipalkan $ 2 prosenttia tunnissa tilapäisesti aikana vuokraamalla aalto.

Online Opettajat

Kouluissa yhtiö peruuttanut paikan päällä luokat ja siirtyneet verkkoon ajaksi pandemian. Tämän seurauksena monet online oppiminen yritykset ovat vuokraamalla opettajien ja ohjaajien. Esimerkiksi USA Today toteaa, että verkko-opetuksen yritys Outschool on palkata 5000 verkossa K-12 opettajaa.

Opetuksen työpaikkoja kasvavat, kertoo Bureau of Labor Statistics, joka työntyy kasvoi 11% (paljon nopeammin kuin keskimäärin) on postsecondary alan välillä 2018 ja 2028.

puhdistus Työpaikat

Essential liiketoiminta tekevät kaikkensa lopettaa tartunnan leviäminen. Tämän seurauksena siivoustyöntekijöitä ovat suuren kysynnän eri puolilla maata. Jos et mielessä puhdistus ja on vahva huomiota yksityiskohtiin, voit vuokrata nopeasti puhdistus yhtiön kautta työpaikkoja hakusivustossa kautta tai on-demand työssä sovelluksen.

Tekninen tuki Asiantuntijat

Kuten tuhannet toimihenkilöiden pakotetaan etätyöhön tilanteisiin, ehkä ensimmäistä kertaa, IT- ja teknisen tuen ammattilaiset on kysyntää.

Bureau of Labor Statistics raportoi, että tämä työ odotetaan kasvavan 10% nopeammin kuin keskimäärin 2018 ja 2028. 3 Mediaani palkka on ollut noin $ 25 per tunti.

 

 

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *