Nuorisourheilun virallinen / Umpire Työpaikat Kuvaukset – Palkka, vaadittavat taidot, & More

Posted on

Nuorisourheilun virallinen / Umpire Työpaikat Kuvaukset - Palkka, vaadittavat taidot, & More

Virkaa urheilua nuorten tai lukion tasolla tarjoaa loistava markkinat näille jotka välittävät Scholastic urheilua, mutta ei ehkä ole aikaa omistautua päätoiminen valmennus asemassa. Vaikka työ voi olla palkitsevaa ja jopa tarjota lisätuloja, se vie erityinen henkilö kunnostautua näillä paikoilla. Virkamiehet on tehtävä nopeita päätöksiä, ratkaista konflikteja, ja kahva paine.

Kun yhä useammat skolastinen urheilu tarjotaan ja enemmän pelaajia osallistumaan, on jatkossakin tarvetta virkamiehille. On arvioitu, että 300000 ihmistä virkaansa Yhdysvalloissa. Officiating voi myös tulla ura jos onnistua nuorisoasteen ja jatko soittamalla kollegiaalinen ja ammatillinen pelejä, tai se voi olla suuri puoli touhu joka pitää sinut yhteydessä urheilu, kunnes olet valmis jatkamaan uraansa muualla teollisuudessa.

Nuorisourheilun virallinen / Umpire Tehtävät ja vastuut

Osana päivän säännöllisen velvollisuudet ja tehtävät, nuorten urheilu virkamies / tuomari voi suorittaa osan tai kaikki seuraavista:

 • Virkaansa ja ohjaus pelejä, tapahtumia ja kilpailuja luottavainen, asianmukaisella tavalla.
 • Varmista, että kaikki osallistujat ymmärtävät ja noudattavat pelin sääntöjä ja arvioida seuraamuksia tarvittaessa.
 • Tee täyspelissä luottamusta ja tietämystä sarjan sääntöjä.
 • Seurata tapahtuman alkamisajat, ja aloittaa tai lopettaa toiston tarpeen.
 • Varmista, että joukkueilla on asianmukaiset laitteet ja tarkastaa molemmat pelaajat ja laitteita mitään ongelmia.

Urheilukeskus virkatoimien välittäjänä tapaisena pelaajien erimielisyyksiä, ja heidän tietonsa ja oikeudenmukainen soveltaminen pelin säännöt pitää pelattavuus moitteettoman toiminnan varmistamiseksi. Peli virkamies toimii puolueeton kolmannen osapuolen ratkaista vaatimuksista tai erimielisyydet rikkomuksista.

Virkamiehet myös ylläpitää ja päivittää pelin kirjaa, mutta ei rajoittuen, hätätilanteiden ja onnettomuuksien raportteja, aikaa kortit ja viestintä tehty vapaa koordinaattorin.

Nuorisourheilun virallinen / Umpire Palkka

Virkamiehet tyypillisesti toimia itsenäisenä urakoitsijat. Maksu vaihtelee urheilua ja taso, mutta on usein annetaan per-peli pohjalta on välillä $ 40 150 pelissä. Maksu voi myös nousisi MLS pelejä, tilaisuuksia, jotka tyypillisesti saavat myönnetty alkuun virkamiehille.

US Bureau of Labor ja tilastoista palkka arvioita tuomarit, erotuomareita ja muu urheilu virkamiehiä, seuraavasti:

 • Mediaani vuosipalkka:  $ 27020 ($ 12,99 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta:  Yli $ 59240 ($ 28,48 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta:  Alle $ 18220 ($ 8,76 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Tärkeää : työskentelee erotuomaria sopimuksen perusteella usein sitä, että sinun täytyy kattaa matkakuluista peleistä, laitekustannukset, yhteenliittymää jäsenmaksut sekä muut työhön liittyviä kuluja. Puhu vero ammattilainen siitä voit vähentää nämä kustannukset veroilmoituksesta.

Koulutus, Koulutus ja sertifiointi

Nuorten urheilu viralliset / erotuomari kannassa täyttää koulutuksen vaatimukset seuraavasti:

 • Koulutus : Yleensä hakijat osallistuvat luokat tarjoamia lukion järjestö tai virkamiesten yhdistys päästä alkuun koulutusta. Uusien virkamiesten yleensä toimi alemman tason pelejä, ehkä yläasteella tai fuksi tapelejä yliopisto, koska he työskentelevät tiensä ylös ja kokemusta. Joidenkin korkean kouluviranomaiset lopulta alkaa työstää college pelejä.
 • Kokemus : Ei jokainen virkamies on ollut urheilun ne toimivat, mutta ne eivät laittaa pyrkimyksiä ymmärtää säännöt ja soveltaa niitä sisällä pelin kulkuun. Tuomarit ja muut virkamiehet oltava laaja tuntemus urheilun ja pelisäännöt tehdä työnsä menestyksekkäästi.
 • Rekisteröinti : Umpires on yleensä rekisteröidyttävä valtion tai paikallisen virasto, joka valvoo urheilullinen ohjelma.

Nuorisourheilun virallinen / Umpire Taidot ja kompetenssit

Koulutuksen lisäksi ja muut vaatimukset, ehdokkaat omistavia seuraavat taidot saattavat pystyä suorittamaan enemmän menestyksekkäästi työtä:

 • Hyvä visio : Tuomarit ja muut virkamiehet on voitava tarkastella rikkomuksia ja rikkomuksista tarkasti pelin aikana.
 • Ihmissuhteet ja viestintätaidot : Tuomarit ja muiden virkamiesten on toimitettava säännöt selkeästi ja ilman vastakkainasettelua, ja ratkaisemaan riitoja pelaajien keskuudessa.
 • Päätöksentekokyky : Virkamiehet täytyy usein tehdä nopeita päätöksiä rikkomuksista ja muut puhelut.
 • Solid merkki : säilyttää vahva luonne ja kiistaton rehellisyys.
 • Tiimityö : Virkamiehet toisten kanssa tulla keskinäisen päätös päätöksiä, ja edistää kehitystä ja opettavainen kokemus ryhmän jäsenten.

Job Outlook

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, työ kasvunäkymät tuomarit, erotuomareita ja muu urheilu virkamiehiä 2016-2026 on keskimäärin Lisääntyneen urheilu ilmoittautuminen, mutta vastapainoksi vähentynyt rahoitusta urheiluohjelmia.

Työllisyyden odotetaan kasvavan noin 8%, mikä on hieman suurempi kasvu kuin keskimäärin 7% kaikissa ammateissa välillä 2016 ja 2026.

Työympäristö

Tuomarit ja muut virkamiehet voivat viettää aikaa toimistoympäristössä, mutta viettävät suurimman osan ajastaan ​​pelikentälle pelaajia. Joissakin tapauksissa ne ehkä sprintti, seistä, tai lenkkeillä pitkiä aikoja pelin aikana.

Johtuen infraction päätöksiä, työ voi liittyä stressaavaa vuorovaikutukset virallisten ja pelaajat, valmentajat, tai vanhempia.

Työjärjestys

Monet urheilutuomariksi ja muut virkamiehet työskentelevät epäsäännöllisesti, usein osa-aikaisiksi. Ne saattavat tarvita työtä yötä, viikonloppuisin, ja joissakin tapauksissa, loma.

Miten saada työnsä

ARVIOIDA TYÖ

National Association of Sports Virkamiehet ehdottaa ottaa nämä tekijät huomioon ennen tulossa virallista:

 • Urheilu virkamiehet sijoitetaan latautuneita tilanteita. Heidän täytyy pitää viileänä, vaikka muut heidän ympärillään kadottamaan ja valvontaa.
 • Se vie aikaa sitoutumista tulla johtavan virkamiehen. On enemmän mukana kuin lukeminen sääntökirja. Ylimmät virkamiehet kokouksiin, pysyä ajan tasalla muutoksista urheiluun, ja osallistua klinikoilla parantamiseksi.
 • Sen kautta kaikki, virkamiehet pystyvät hauskaa tekevät työtään, luottaa siihen, että he ovat ottaneet aika antaa heidän parhaansa.

KÄYTÄ

Katso työnhaun resursseja, kuten Indeed.com, Monster.com ja Glassdoor.com käytettävissä olevia nuorten virallista kantaa. Vierailla verkkosivuilla koulujen, puistojen ja muiden organisaatioiden soveltaa avoimista työpaikoista. Pelata jopa aiheellisia kokemus, että erotut, kuten muita kokemuksia työskentelystä nuorten tai sujuvasti muita kieliä. Tarkista National Association of Sports Virkamiehet ylimääräisiä työpaikkailmoituksia.

KOHDE LISÄMAHDOLLISUUKSIA

Jos aloitat nuorena virallisia ja rakkaus rooli, tavoite voi tulla nousemaan läpi eri tasoilla kunnes tulet ammatillisella tasolla. Palkat tällä tasolla ovat tuottoisa. Esimerkiksi Major League Baseball tuomarit työ ammattiliittoon ympäristössä palkkoja alkaen $ 120000 euroa vuodessa ja harjannostajaisia ​​$ 350000 euroa vuodessa. NBA virkamiesten palkoista kuulemma vaihtelevat $ 200,00 $ 500000 euroa vuodessa.

On olemassa muutamia näistä asemista vuosittain käytettävissä. Vaikka työ on lumoava ja korkean profiilin, matka vaatimukset ja pitkät työpäivät ovat erilainen elämäntyyli kuin virkaa lokalisoitu alueella.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *