Urheilu Agent Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Urheilu Agent Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Urheilu aineet edustavat kiinnostusta urheilijoiden, etenkin sopimusneuvotteluissa. Lisäksi ne käsittelevät sponsoroinnin, suhdetoiminta ja talouden suunnittelua. Ammattiurheilijoita usein allekirjoittamista ensimmäinen ammatillinen sopimuksia myöhään teens tai aikaisin 20s ja harvoin on kokemusta tai koulutusta ymmärtää täysin laillinen monimutkaisuuden. Kun kyseessä on korkean profiilin urheilijoita, nämä sopimukset ovat usein satoja tuhansia tai miljoonia dollareita, ja urheilijat tarvitsevat ohjausta käsittelyä nuo taloutta.

Urheilu Agent Tehtävät ja vastuut

Urheiluagentteja oltava taitava seuraavat tehtävät on onnistunut työssään:

 • neuvotteluryhmä
 • Ottaa asiantuntemusta asiakkaidensa urheilu
 • Kerätä dataa
 • tilastoanalyysijärjestelmien
 • tarjouksia
 • verkostoituminen
 • Myyntityö

Suurin vastuu urheiluagentteja tyypillisesti sopimusneuvotteluissa pelaajille ne edustavat. Voit tehdä sen tehokkaasti aineet täytyy ymmärtää täysin asiakkaidensa arvoinen markkinoilla, mikä tarkoittaa tietää urheilua sekä pääjohtajia tai muita joukkueenjohtajien neuvottelee toisella puolella pöytää.

Agents on voitava tunnistaa vertailukelpoisia pelaajia, joiden sopimukset voisivat toimia lähtökohdan mitä asiakkailleen etsivät. Urheiluagentteja pitäisi pystyä läsnä täydellisen tilastollisia analyysejä, jotka osoittavat heidän asiakkaidensa ansaitsevat sopimukset ne hakevat.

Monin tavoin, agentit myyvät asiakkaidensa kannattaa joukkuetta liigoja, jossa he pelata ja löytää yleistä johtajat jalkapalloliigat jotka arvostavat mitä asiakkailleen tarjoavat. Tämä kannattaa tulee muodossa pelata kentällä, tuomioistuin, tai jäätä, ja se tulee myös muodossa markkinoinnin mahdollisuuksia joukkue. Suosittu tai onnistunut pelaaja voi lisätä lipunmyynnissä tai jersey myynti. Agentti voi myös auttaa pelaajia parantaa niiden tuloja merkinnät.

Urheilu agentti Palkka

Vaikka muutamat toimijat voivat tehdä miljoonia edustaa korkean profiilin urheilijoita jotka allekirjoittavat sopimukset arvo on kymmeniä miljoonia dollareita, useimmat agentit työskentelevät urheilijoiden pienemmässä mittakaavassa.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 59829
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 90000
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 27000

Lähde: Payscale.com

Koulutus, ja sertifiointi

Sopimukset voivat olla monimutkaisia, joten aineilla täytyy olla oikeudellisia ja taloudellisia kokemusta ja taitoa veneet asiakirjoja, jotka parhaiten sopivat heidän asiakkaidensa tarpeisiin. Urheiluagentteja tulevat eri taustoista.

 • Koulutus: Vaikka ei ole täysin välttämätöntä, laki tutkinto on usein paras tie uran urheilu agentti. Koska sopimusneuvottelut ovat niin tärkeä näkökohta työn, on tärkeää, että agenttien on laillinen perusta. Monet urheilu aineet ovat valmistuneet Sports Management ohjelmia opintojen tasolla, joka sitten mennä lisätä oikeustieteellisen tutkinnon. Agentteja, jotka eivät ole lain määrin yleensä tarvitse työskennellä jonkun kanssa, joka ei ole oikeudellista asiantuntemusta sopimusten tarkistaminen ja neuvoo vastaavasti.
 • Sertifiointi: Eri sarjoissa tai pelaajien yhdistykset vaativat usein aineita, joita voidaan sertifioitu edustamaan pelaajille. Nämä sertifikaatit vaihtelevat liigoja.

Urheilu Agent Taidot ja kompetenssit

Koska urheilu agentti sekoituksia liiketoiminnan ja myynnin osaamista intohimo urheiluun. Ei jokainen rakastaa liiketoiminnan puolella urheilu, mutta aineet täytyy olla myynnin ja markkinoinnin taitoja, jotka auttavat asiakkaitaan saamaan paras mahdollinen taloudellinen tuotto heidän urheilullinen kykyjä.

 • Rakkaus urheilu: Agents tarvitsevat korkeinta tietoa urheilu asiakkailleen pelata, ja paras tapa olla hyvä saada, että tieto on todella nauttia analysoidaan urheilun, sen pelaajia, ja sen tiimit.
 • Ihmissuhdetaitoja: Ammattilaisurheiluseurat liittyy paljon paineita ja paljon erittäin vahvoja persoonia. Tehdä työnsä hyvin, onnistuneen aineet täytyy pystyä kommunikoimaan tehokkaasti ja ammattimaisesti urheilijat ja joukkueen johtajat.
 • Myynti taidot: Getting urheilija parempaan sopimukseen tai vahvistus usein on kyse siitä tehokas myynti piki. Tämä edellyttää tekee tarvittavat tutkimusta ja osoittaa joukkueen miksi kauppa on hyväksi heille sekä asiakas.
 • Pysyvyys: Parhaat tarjoukset eivät tule yhdessä yössä, ja rakentaa asiakaskunta myös vie aikaa. Varhainen työ sopimusneuvotteluissa alkaa usein yhtä paljon kuin vuosi ennen uuden sopimuksen on todella saavutettu, ja aineet juuri aloittamassa tyypillisesti täytyy laittaa vuoden työn liiketoiminnan ennen turvaamaan omia asiakkaitaan.

Job Outlook

Työllisyyden kasvu agenteille edustavien urheilijoiden ja viihdyttäjiä projisoidaan 3 prosentin vuosikymmenen päättyy vuonna 2026, mukaan Bureau of Labor Statistics. Tämä on huomattavasti vähemmän kasvua kuin 7 prosentin keskimääräinen ennustettu työpaikkojen kokonaisuudessaan.

Työympäristö

Työympäristö vaihtelee riippuen siitä, onko aine toimii itsenäisesti tai osana suurempaa virasto. Joku vain alkaa osana virasto voisi tehtäväksi tehdä tutkimusta tukemaan neuvotteluja on valvoo kokeneemman agentti. Edustajan toimintaa itsenäisesti tulee olemaan vastuussa koko prosessin. Työntekijä voi olla valmis auttamaan, mutta itsenäinen agentti vielä on laajempi velvollisuudet.

Työjärjestys

Koska urheilu agentti on erittäin vaativa työ, johon liittyy usein ole aina saatavilla palvelemaan asiakkaiden tarpeita ja takaamaan heidän ammatillisen kuvia. Kun ei toimi suoraan käsitellä sopimusneuvottelut tai ratkaista ongelma, aineet on tilastoanalyysijärjestelmien ja valmistautuminen tuleviin neuvotteluihin.

Miten saada työnsä

KÄYTÄ

Urheilu Ura Finder ja työ urheilu tarjoavat työluetteloita uran urheilussa.

RAKENTAA LIITÄNNÄT

Luomaan vahva maine Sports Management tai muita asiaan liittyviä töitä voi auttaa käynnistämään uran asiamiehenä.

Verrataan työpaikkoja

Tarvittavat taidot olla hyvä urheilu agentti kääntää hyvin muihin ammatteihin, jotka ovat sovellettavissa muilla ammattilaisurheilussa hallintaa. Muutama näistä tilanteet ja niiden mediaani vuosittaiset palkkiot sisältävät:

 • Asianajaja: $ 119250
 • Talousjohtaja: $ 125080
 • Markkinointipäällikkö: $ 132230

Lähde: US Bureau of Labor Statistics

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *