Kuinka paljon kirjoittajan Make?

Posted on

Kuinka paljon kirjoittajan Make?

Kuinka paljon kirjailija tehdä? Tämä kysymys nousee paljon, ja vastaus vaihtelee suuresti, lähes mitään (tai jopa menettää rahaa) miljoonia dollareita. Mutta ymmärtää vähän siitä, miten kirjoittajat maksetaan voi auttaa lisäämään tietoa siitä, mitä rivi voi olla.

Useimmille kirjoittajat, palkkioita ja rojaltit neuvotellaan asiamiehen tai toinen edustaja. Silloinkin kun tiedät perinpohjin, se ei kannata yrittää hoitaa sopimuksen ehdoilla, joka suoraan kustantaja.

Tekijän Investoinnit kirjasta

Tekijät viettää monta pitkiä tuntia tutkimukseen, kehittämiseen, kirjoittaminen ja uudelleen kirjallisesti kirjoja-ja on liittyvät kustannukset aikaa. Jotkut kirjat vaativat todellinen raha investointi tekijä-esimerkiksi matka- tutkimus- tai, jos kyseessä on keittokirja kirjailijoiden, raha ainekset resepti testaus- ja kustannukset valokuvaaminen ruokaa.

Kirjan tyyppiä kirjailija kirjoittaa vaikuttavat tulokseen potentiaalia. Romaanin tai tietokirjallisuus? Nykyinen (ja helposti päivätty) tai evergreen (ja monivuotinen “uutuusarvonsa” valinta)? Fiktiivinen hahmo, jonka seikkailut kestää useita kirjoja tai tietokirjallisuutta aihe, backlists, ovat todennäköisesti lisätä tuloja mahdollisuuksia kirjailija.

Ennakot ja rojalteja

Tekijöille, jotka tekevät käsitellä yksi Big Five kirjankustantamisen taloja tai joitakin suurempia itsenäisten kustantamoiden maksetaan yleensä prosenttiosuutena royalty kunkin arvo on myyty ja annetaan ennakkoa vastaan ​​rojaltin etukäteen, ennen julkaisupäivää. Tämä on edustajan neuvottelemien ja / tai kirjailija ja sitten tehdään sopimusvelvoitetta.

Määrä ennakkomaksu riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: tekijän julkaisu ja myynti kirjatuista, kuinka “kuuma” aihe kirja on, yleinen tunne puolelta editorin / julkaisija ja muut mukana prosessissa, miten erityinen ja kysytty kirja on, kun otetaan kokonaisuudessaan (esim kirjoittaminen, tarina, virtaus jne), ja, mikä tärkeintä, tekijän alusta (s).

Self-Publishing

On reilua sanoa, että useimmat omakustanne kirjoittajat eivät rikkoudu edes niiden julkaisemiseen kustannuksia. Tämä perustuu siihen, että keskimääräinen omakustanne kirjailija myy alle 200 kappaletta, ja todennäköisesti aseteltu ainakin käteistä rahaa julkaista ensinnäkin-esimerkiksi freelance tekstintoimituspalvelut.

Se sanoi, itse julkaissut kirjailija, joka tuottaa korkealaatuista kirja, tuntee markkinat kirjan ja miten päästä näille markkinoille, ja asettaa tarvittavat resurssit tulee näin, on hyvät mahdollisuudet nähdä joitakin tuotto tekijöidensä investointeihin .

Joissain tapauksissa itse kirjailijoita, jonka kirjoista saada myyntiin veto voi parlay että (jos hän / hän haluaa) kirjaksi käsitellä perinteisen kirjan kustantaja.

Amanda Hocking on paranormaaleja romanssi kirjailija, joka teki miljoonia dollareita myymällä hänen omakustanne e-kirjoja ja sitten lähti saada usean miljoonan dollarin kirjan käsitellä St. Martinin Press.

Donna “Faz” Fasano kirjoitti perinteisille kustantajille ja sitten tuli indie kirjailija. Indie kirjailija, hän oli taitava markkinoija, teki hyvää elämää, ja palasivat lopulta on perinteisesti julkaistu.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *