Mitä kirjanpitäjä tehdä? Palkka, vaadittavat taidot, & More

Posted on

Mitä kirjanpitäjä tehdä? Palkka, vaadittavat taidot, & More

Kirjanpitäjät tarkkuuden varmistamiseksi tilinpäätöksen yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille. He huolehtivat siitä, että lakeja ja menettelyjä noudatetaan, ja verot ovat oikein ja maksetaan ajallaan. Kirjanpitäjät valmistella rahoitukseen liittyvät asiakirjat ja selittää havaintonsa henkilöille tai yrityksen tai organisaation johdolle.

On olemassa useita erilaisia ​​kirjanpitäjien. Johdon kirjanpitäjät valmistella taloudellinen informaatio, jota käytetään sisäisesti heitä työllistävien yritysten. KHT, jotka työskentelevät tilitoimistoille tai ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia tarkastavat ja valmistella rahoitukseen liittyvät asiakirjat ja verolomakkeet asiakkaille. Valtioneuvoston kirjanpitäjät työskentelevät valtion virastojen kirjanpitoa. He myös tarkastettava yritysten, järjestöjen ja yksityishenkilöiden, jotka kuuluvat valtion sääntelyä ja verotusta.

Kirjanpitäjä Tehtävät ja vastuut

Tyypillisiä työtehtävien tilintarkastajat täytyy pystyä suorittamaan muassa:

 • laadittava vuoden
 • Anna liiketoimet ja sovittaa saldot
 • Valmista tarkka työ paperit, aikatauluja ja täsmäytykset tarkastusta varten
 • Lähettää laskuja tileille
 • Valvoa maksuaikoja tilejä
 • Pysy ajan tasalla valtion ja paikallisten verolakien
 • Työ tilintarkastajaan
 • Ennätysmäärä maksuja ja maksujen

Kirjanpitäjät suorittaa monenlaisia ​​velvollisuuksia riippuen työnantajan ja erityinen painopiste työnsä. Olipa työskentelevät yritysten, yksilöiden tai valtion virastot, kirjanpitäjät on oltava mahdollisuus tehdä oikeudellisia taloudelliset asiakirjat, kuten ne, jotka julkisten yritysten on ilmoitettava sijoittajille. Kun kyseessä on yksittäisten asiakkaiden, se voisi olla jotain niin perus kuin vuositulot veroilmoituslomakkeet.

Kirjanpitäjät työskentelevät yritysten on pystyttävä analysoimaan sisäisiä taloudellisia asiakirjoja, varmista osastot noudattavat lakia, ja tee budjetti suosituksia.

kirjanpitäjä Palkka

Palkat kirjanpitäjiä voi vaihdella suuresti riippuen työnantajan. Jotkut suuret yritykset voivat maksaa korkeampia palkkoja, ja tilintarkastusyhtiö, joilla on pitkäaikaisia ​​luettelo asiakkaista voi myös ansaita enemmän.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 69350 ($ +33,34 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 122220 ($ 58,75 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 43020 ($ 20,68 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Koulutus, ja sertifiointi

Pienin koulutus tarvitaan tulla kirjanpitäjä on kandidaatin tutkinto. Monet kirjanpitäjät jatkaa korkeamman asteen ja sertifikaatit, jotta itseään enemmän myyntikelpoisia.

 • Koulutus: Kandidaatin tutkinnon kirjanpito tai liittyvä opintolinjan on välttämätöntä saada aloittanut uransa kirjanpitäjänä. Jotkut työnantajat suosivat työnhakija, joilla on maisterin tutkinnon kirjanpito tai verotuksen tai MBA, jonka pitoisuus kirjanpidossa.
 • Sertifiointi: Voidakseen asiakirjansa US Securities and Exchange Commission, kirjanpitäjät täytyy tulla KHT (CPA). Yksittäiset valtiot myöntävät lisenssiä omien sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Jälkeen ansaita korkeakoulututkinnon, kirjanpitäjät on läpäistävä  Uniform CPA tutkiminen .

Kirjanpitäjä Taidot ja kompetenssit

Lisäksi muodollisen koulutuksen ja lisenssin, pehmeitä taitoja välttämätöntä olla kirjanpitäjänä muun muassa:

 • Asiakaspalvelu taidot: Monet kirjanpitäjät viettävät paljon aikaa työskennellä asiakkaiden, arvioimalla niiden tarpeita, ja auttamaan heitä taloutta tai verot. Tämä edellyttää, että puhuminen ja kuunteleminen taitoja, jotka ovat osa asiakaspalvelua.
 • Analyyttinen ajattelu: Accountants pitää pystyä tunnistamaan kehityssuuntia tai ongelmia, kun tarkastellaan talouden yksityiset tai yritykset.
 • Ongelmanratkaisu: Työskentely kirjanpitäjänä usein auttaa asiakkaita ratkaisemaan erityisiä taloudellisia ongelmia. Monissa tapauksissa, kirjanpitäjät löytää ongelmia ja täytyy suositella ratkaisuja, kun näin tapahtuu.
 • Microsoft Office taito: Kirjanpitäjät viettävät paljon aikaa työskennellä vakio käytettävien ohjelmistosovellusten yritykset, erityisesti Microsoft Excel tai taulukkolaskentaohjelma.
 • Hyvin järjestetty: Seuranta ja analysointi talous edellyttää korkeatasoista organisaation pysyäkseen päälle tuottojen ja kulujen kuin ne kehittyvät.

Job Outlook

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics , työllisyyden kasvu kirjanpitäjien ennustetaan 10 prosentin vuosikymmenen päättyy vuonna 2026. Tämä on parempi kuin 7 prosentin kasvun ennustetaan kaikissa ammateissa. Työllisyysnäkymät tällä alalla usein sidottu terveyden talouden, mutta kirjanpitäjät aina tarvitaan kun yhä useampi yritys viedä pörssiin ja verojärjestelmien monimutkaistunut.

Työympäristö

Yritykset ympäristöt voivat vaihdella, mutta useimmat kirjanpitäjät työskentelevät joko suuremman yrityksen, joka tarvitsee niiden palveluja tai ne toimivat itsenäisesti palvelevat yksityishenkilöiden ja pienten yritysten. Jotkut tilintarkastusyhtiö saattavat treenata kotitoimiston.

Työjärjestys

Työaikataulut noudattavat tyypillisesti normaalina työaikana. Suurin poikkeus on aikana vero kausi, kun monet kirjanpitäjät työskentelevät pidempään saavuttaakseen asiakkaiden kanssa ennen hakuaika.

Miten saada työnsä

OPISKELEMAAN
Kandidaatin tutkinnon kirjanpito on vähimmäisvaatimus.

HANKI CPA
olematta KHT, työllisyysnäkymät voidaan rajoittaa.

Saada kokemusta
Paras tapa rakentaa luottamusta ja saada asiakkaiden kautta tekee hyvää työtä.

Verrataan työpaikkoja

Urapolkuja samanlainen kuin kirjanpitäjä sekä mediaani vuosipalkasta, muun muassa:

 • Budjetti analyytikko: $ 75240
 • Kustannus estimaattori: $ 63110
 • Financial Analyst: $ 84300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *