Vinkkejä undergrads etsii urheilu-ura Job

Posted on

Vinkkejä undergrads etsii urheilu-ura Job

Uran urheilussa pidetään unelma työtä paljon ihmisiä, ja on olemassa lukuisia reittejä kenttään. Kun ihmiset ajattelevat urheilua, he usein ajattelevat urheilijat, mutta on monia muita töitä, joita esiintyy tukemaan näitä urheilijoita tai niiden edistämiseksi tai joukkueiden tai liigat ne edustavat.

Vaikka on olemassa monia erilaisia töitä, se on kilpaillulla alalla. Ne, jotka ovat eniten menestystä saada jalka oven väliin ja etenee usein niitä, jotka alkavat pohjaa varten uransa yliopistolla.

Tyypit urheilu-uran

Liiketoiminta urheilu on laaja, ja lähes jokainen ammattilainen kenttä voidaan liittää urheiluun jollakin tavalla. Joitakin yleisimpiä polut ovat:

  • Liiketoiminnan: Urheilujoukkueet ja urheilu liigat, ei väliä kuinka suuri tai pieni toimintaa, ovat edelleen yrityksiä ja tarve olla sellaisenaan. Tämä tarkoittaa, että ne tarvitsevat kirjanpitäjät, kirjanpitäjät, hallintohenkilöstön ja enemmän. Korkeimmalla tasolla, jotka työskentelevät numeroiden täytyy olla taitavia ymmärrystä erityiskysymyksiä kuten palkkakatto ja ammatillinen sopimuksia. Alimmilla tasoilla, kokemusta varainhankinta ja saada toimeen rajalliset resurssit on arvokasta.
  • Sports Management: Tämä on laaja luokka voi vaihdella lukion Urheiluvastaavat kaikki saakka yleisen johtajille suuret ammattilaisurheilussa franchising. Se sisältää myös aineita, jotka edustavat urheilijoita, ja se ei ole harvinaista, että ne ovat lain astetta.
  • Markkinointi / PR: myydä lippuja, urheilujoukkueiden täytyy kilpailla muiden viihdevaihtoehtoihin markkinoidensa lisäksi muita urheilujoukkueiden. Markkinointi joukkue ja sen pelaajat on iso osa tätä, ja kokenut markkinoinnin ammattilaiset voivat tehdä sen tapahtua.
  • Journalismi / lähetykset: Useimmat toimittajat eivät toimi urheilujoukkueille vaan uutistoimistot, jotka kattavat joukkueet. Kuitenkin lähetystoiminnan tyypillisesti työskentelevät joukkueet, ja se ei myöskään ole harvinaista sanomalehtitoimittajia siirtyä PR puolelle liiketoimintaa ja työtä joukkueen tai liigan omistama uutisia pistorasiaan.
  • Terveydenhuolto: Major ammattiurheiluseurat on oman joukkueen lääkärit, jotka ovat lääkäreitä, jotka ovat erikoistuneet liikuntalääketieteen. Lisäksi monet fysioterapeutteja yhdessä erityisesti urheilijoille.
  • Valmennus / partio: Useimmat valmentajat ja partiolaiset ovat entisiä pelaajia, mutta he eivät välttämättä pelaajia, jotka kilpailivat korkeimmalla tasolla. Jotkut ovat, mutta monet ovat urheilijoita, jotka siirretään näihin rooleihin kun he tajusivat toistoajaltaan päivät olivat ohi.

College koe / Harjoittelupaikat

Urheilu-uran usein alkaa yliopistolla. Useimmat college urheilullinen osastot palkata opiskelijoiden töihin lähtötason työpaikkoja niiden yritysten toimistot tai niiden Sports tietoa osastojen, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan yksityiskohtaisia tietoja paikalliselle medialle noin tiimien ja urheilijat. Työpaikat ovat myös saatavilla opiskelija toimittajien ja opiskelijoiden lähetystoiminnan klo opiskelija-run sanomalehti, radioasemat tai televisioasemien. Korkeakoulut kanssa liikuntalääketieteen ohjelmien usein auttaa henkilöstöä joukkuetta urheiluvalmentajista.

Kampuksen, pieni liigan urheilujoukkueiden säännöllisesti palkata harjoittelijoita samankaltaisia ​​rooleja niiden franchising, samoin ympäröivän uutistoimistot broadcast kumppaneita, jotka kannen alueella college joukkueet. Siellä on usein yhteistyösopimusta kahden läheisen ja yliopistoja, jotka voi toimittaa harjoittelijoita säännöllisesti.

Networking and Building Trust

On yleensä työpaikkojen pysyvyyttä college urheilullinen osastot kuin on ammatti urheilujoukkueiden. Liiketoiminta- ja markkinointiin liittyviä kantoja voi olla suhteellisen vakaa ammattilaisia, mutta ei voi olla liikevaihtoa paljon tehtävissä, koska ketjureaktio uuden johdon tai uusien autojen palkannut muutaman vuoden välein. Uudet yleiset johtajat usein kuin palkata tuntemiltaan ja luottamusta, ja sama pätee valmentajia, jotka on myös sanoa, kuka saa palkattu kouluttajien ja muiden vastaavissa tehtävissä.

Osa on menestyksekästä urheilu kehittää rapport jo liiketoiminnan ja saada heidän luottamuksensa. Perustamisesta näitä suhteita alkaa usein pienin askelin. Esimerkiksi fysioterapeutti työskentelee klinikalla voisi saada kourallinen uskollisia potilaita. Yksi näistä potilaista voitaisiin yhdistää jonkun paikallisen korkeakoulussa tai pieniä pro joukkue, joka antaa oivan hyvä sana, että fysioterapeutti. Jotka voivat johtaa mahdollisuuden työskennellä joidenkin joukkueen urheilijat, ja ehkä jopa päätoiminen tiellä.

Starting Small

Kun ihmiset ajattelevat urheilujoukkueiden, he usein ajattelevat suuria ammattijalkapalloliigoilta ja suurten college-ohjelmia, mutta useimmat joukkueet olemassa paljon pienemmässä mittakaavassa. Major League Baseball ja NHL molemmilla on laaja pieni League järjestelmiä ja Division I kouluissa on vähemmän kuin kolmasosa urheilullinen ohjelmia NCAA. Toisin sanoen, uran urheilu on todennäköisesti aluksi kokoonpano tai matalan tason pienet League joukkue pikkukaupungissa.

key Takeaways

  • Urheilujoukkueiden tarvitsevat ammattilaisia ​​monenlaisia ​​aloja.
  • Polku uran urheilun alkaa yliopistolla.
  • Koska urheilija ei ole välttämätön, mutta se auttaa joitakin kantoja.
  • Odottaa ensimmäisiä työpaikkoja olla pieniä oppilaitosten tai vähäinen ammattiurheiluseurat.

Athletic Experience

Työt jossa urheilullinen kokemus usein on tarpeen saada jalka oven valmentavat tai partiotoiminta. Jos ei muusta syystä on vaikea valmentaja tai scout olla tehokkaita, jos ne eivät ole pelannut peliä, jossa he tekevät työkseen. Samoin se olisi vaikea joku, joka ei ollut pelannut peliä ansaita luottamusta ja kunnioitusta pelaajien tai muiden valmentajia tai partiolaisia.

Koska urheilija nykyisin käytettävien tai aikaisemmin ei ole välttämättömyys useimmille muita töitä, mutta siitä on hyötyä. Jo matalan tason amatööri, joka on kilpailukykyinen juoksija, golfaaja tai tennispelaaja, esimerkiksi auttaa kehittämään ymmärrystä sitoutumista ja taitoa tarpeen urheilijoiden joukkueita tukemana front office esikunnat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *