5 tapaa Työskentely kotona säästää rahaa

Posted on

 5 tapaa Työskentely kotona säästää rahaa

Työskennellessään kotona ei ole ilman käynnistyskustannukset, monet näistä kustannuksista voidaan vastattavaksi säästöillä, jotka työskentelevät kotoa tuo. Vaikka olet vain etätyötä osa-aikaisesti, voit säästää rahaa. Joten jos olet ajatellut vaihtamalla toimistosta elämän etätyöhön, tässä on muutamia alueita, joilla voit säästää hieman vihreää tavaraa.

työmatkat

Jos tällä hetkellä ottaa joukkoliikenteessä töihin, huomaat heti enemmän rahaa taskussa, kun ei tarvitse asetella varten kuukausittain tai päivittäin lieventää kustannuksia. Mutta jos on etätyöhön osa aikaan säästöjä julkisen liikenteen kustannukset voitaisiin nujerra kuukausittain alennus kokopäiväistä työmatkalaiset voivat saada

Jos ajat töihin, säästöt voisivat olla suurempi, mutta ei niin välittömästi havaittavissa. Paitsi että etätyö säästää rahaa kaasua, se vähentää määrä kilometrejä autossa. Tämä puolestaan ​​merkitsee vähemmän huoltoa ja korjauksia kustannukset, ja se voisi laskea autovakuutus maksut

Päivähoito

Ei kaikki työ-at-home äidit säästää rahaa lastenhoitoa etätyö, mutta monet tahtoa. Vaikka muutama WAHMs kanssa etätyöhön työpaikkoja voi tehdä ilman lastenhoito, työ-at-home Moms onnistuvat usein työskennellä kokopäiväisesti vain osa-aikaisesti lastenhoidon.

Aika on rahaa

Tämä ilmenee miljoona eri tavoin jokaiselle meistä. Työ-at-home äidit eivät varmasti ole rajoittamattoman ajan. Mutta kun työssä kodin ulkopuolella, meillä on tapana käyttää enemmän timesavers, joka yleensä maksaa ylimääräistä. Muutamia tapoja, joilla voit säästää rahaa:

  • Vapaaehtoistyö lapsesi kouluun sen sijaan että he käyttäisivät enemmän rahaa varainkeräyksiä.
  • Paistat tuoreista raaka-aineista, mikä tarkoittaa vähemmän järjestyksen kanssa tai käyttämällä kalliita valmisruoissa.
  • Suorittamalla pieniä kodin kunnossapitoon itse.
  • Shoppen paras ratkaisu tämänhetkiset kulut kuten vakuutus, puhelin, kaapeli jne

ruoka

Tietenkin syöt, kun työtä kotoa. Itse asiassa, jos et ole varovainen, voit syödä enemmän! Mutta et maksa läheskään niin paljon. Kustannukset valmistaa omat lounaat on huomattavasti pienempi kuin syöminen päivittäin. Ja se on yleensä parempi myös teille. Jos haluat jääneet, saatat huomata, että teet hieman ylimääräistä päivällisellä on kätevä tapa aina lounaan valmiita.

Sama koskee kahvia tai teetä. Tee koko potin alle kustannukset kupissa coffeehouse, mikä helpottaa törsätä gourmet

Vaatteet

Tarvitset vähemmän muotitietoinen (ja kalliita) vaatteita, kun työtä kotoa. Kun sinulla on oltava erilainen työ sopivia asu jokaiselle viikonpäivälle, paitsi se maksaa enemmän, mutta se melkein vie joitakin luovuutta ulos ostaa vaatteita. Nautin haasteesta ostaa useita joustavia kohteita, jotka voidaan sekoittaa ja sovittaa niin muotitietoinen ja rento otteeseen.

Myös vaatteet teillä saavat vähemmän kulumisesta, kenkiä erityisesti. (Olen melkein koskaan käytä niitä kun olen töissä.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *