Best Behavioral haastattelutekniikat ja strategiat

Posted on

Best Behavioral haastattelutekniikat ja strategiat

Kun olet työnhaussa , on tärkeää olla valmis käsittelemään mitä kutsutaan ”käyttäytymiseen haastattelun.” Työnantajat käyttää tällaista haastattelussa päästä käsityksen siitä, miten voit käsitellä tiettyjä tilanteita työpaikalla. Haastattelija haluaa esimerkkejä siitä, mitä tapahtui erityisen haastava olosuhde, mitä teit, ja miten saavutti positiivisen tuloksen.

Paras käsittelyssä menetelmiä käyttäytymiseen haastattelu kuuluu valmistautuminen haastattelukysymysten sinua saatetaan pyytää, löytää niin paljon kuin voit noin yhtiö ja työtä, niin sinulla on käsitys siitä, mitä taitoja työnantaja pyrkii, ja on valmis sisällyttämään yksittäisiin kohtiin vastauksissa annat haastattelijalle.

strategiat

Ennen kuin pää ulos työhaastatteluun , vie aikaa valmistautua etukäteen. Ehkä, tai ehkä ei, kysyä käyttäytymiseen haastattelukysymykset, mutta se on parasta olla valmiina, jos olet.

  • Tarkastella, mitä käyttäytymiseen haastattelu on ja mitä yritykset etsivät aikana  käyttäytymiseen haastattelun .
  • Käytä STAR haastattelu tekniikka valmistautua esimerkkejä osake haastattelussa.
  • Arvostelu näyte  käyttäytymiseen haastattelukysymykset .

Tutkimus Job and Company

Kun aika tutkia sekä yritykselle työtä olet haastattelemalla auttaa valmistautumaan työhaastatteluun. Sillä tavalla sinun tulisi olla valmiita vastaamaan haastattelukysymykset ja kysyä haastattelija kysymykset itse. Sinulla on myös voitava selvittää yhtiön ja kulttuuri ovat hyvä sovi sinulle. On aina parasta  tutkia yrityksen , niin olet hyvin perillä etuajassa.

Tekniikat

Ensinnäkin, anna itsellesi hetki koota ajatuksiasi. Se on hyvä ottaa vähän aikaa kehystää toiminnan, jos olet epävarma siitä, miten vastata kysymykseen. Jos et ole varma, miten vastata kysymykseen, pyytää selvennystä. Tämä ostaa sinulle ylimääräistä aikaa miettiä, miten vastata. Sitten varmista, että myös nämä neljä pistettä vastauksenne – tilanne, tehtävä, toiminta, tulokset.

  • (S)  Erityinen tilanne
  • (T)  tehtävät, jotka oli tehtävä
  • (A)  toiminto kesti
  • (R)  tulokset, eli mitä tapahtui

Se on STAR haastattelu vastaus tekniikkaa , ja se on erinomainen tapa valmistaa. Do pidettävä mielessä, että  ei ole olemassa oikeita tai vääriä vastauksia  käyttäytymisen haastattelukysymykset. Haastattelijan tavoitteena on ymmärtää, miten käyttäytyi tietyssä tilanteessa. Miten reagoit määrittää, onko välisessä ottelussa taitojasi ja asema yritys pyrkii täyttämään.

Paras käyttäytymiseen haastattelun strategiana on kuunnellut tarkasti, ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia ​​kun vastata ja, mikä tärkeintä, rehellinen. Jos vastauksia ei ole, mitä haastattelija etsii, tämä kanta ei voi olla paras homma muutenkin.

Seuranta haastattelun jälkeen

Oliko jotain halusitte olisit sanonut haastattelussa, mutta ei saanut mahdollisuuden? Kirjautumisen jälkeen kiitosviesti antaa sinulle mahdollisuuden mainita sitä. Se on myös mahdollisuus toistaa kiinnostuksesi työn ja yrityksen.

Lisää vinkkejä ja vihjeitä

Sen lisäksi tietää, mitä on odotettavissa käyttäytymiseen haastattelu on 10 haastattelutaidot jotka ovat tärkeitä käytännössä ennen annat kokoustilassa tai Skypen istunnon vuokraamalla valiokunnan valmistelun, täsmällisyys, ajattelua ennen kuin puhut, puhuminen rauhallisesti ja yhtenäisenä, näyttämällä varma (mutta ei ylimielinen) itseluottamusta, aktiivinen kuuntelu, optimismia, kiinnostuksestasi työnantaja, että voimme puhua yli alkuperäisen ” hissipuhe ” ja – mikä tärkeintä – ilmaista oman kiitollisuutensa palkata valiokunnan aikaa suullisesti lopussa haastattelun ja kirjallisen välittömästi seurannan kiitoskirje.

Silti hermostunut, varsinkin jos tämä on ensimmäinen haastattelu? Ei hätää – jopa kokeneille ammattilaisille tuntea muutamia perhosia ennen haastattelua. Olet ottanut ensimmäisen askeleen rauhoittava ahdistusta ottamalla aikaa tarkistaa ohjeita yllä. Muita hyviä tekniikoita tasainen hermot sisältävät välttää negatiivinen itse-talk, pukeutuminen huolellisesti, saavut aikaisin haastatteluun, joten voit ottaa muutamia rauhoittava hengittää etukäteen, ja välttää liika juominen kofeiinia päivänä kokouksen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *