Top Big Data Työpaikat

Posted on

Top Big Data Työpaikat

Organisaatioiden useimmilla talouden aloilla ovat alkaneet kerätä, järjestää, tallentaa ja tulkita valtavia määriä tietoja, jotka liittyvät heidän toimintaansa. Tuoreessa kyselyssä NewVantage Partners, 91,6%: n avainhenkilöt kysyi sanoi, että he lisäsivät investointeja Big Data. 91,7% näistä vastaajista sanoi kokivat investoinnit olivat tarpeen muuttaa niiden toimintaansa joustavampia ja kilpailukykyisiä yrityksiä.

Tämä on hyvä uutinen työnhakija jotka hakevat työtä johonkin alkuun iso tietojen työkenttiä.

Missä Big Data työpaikkoja

Johtuen nopea laajeneminen suurten datasovellutusten tarvitaan työntekijöitä on lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina. LinkedIn raportoi merkittävä puute tietojen tieteen työntekijöiden kansallisesti ja suurissa kaupungeissa niiden 2018 Työvoima raportti: ”Kansallisesti olemme pulaa 151717 ihmistä tietoja tieteen osaamista, erityisen akuutti pula New York (34032 henkilöä), San Franciscon lahden alueella (31798 henkilöä), ja Los Angeles (12251 henkilöä).”
Top 7 Big Data työpaikkoja

1. Tiedot Scientist

Mukaan PayScale olemassa runsaasti mahdollisuuksia lahjakkaille tietotekniikkaa (IT) tietojen tutkijat kykenevät kaivos- ja tulkitsemaan monimutkaisia ​​tietoja suuryritysten. Kumppanuus rajat toiminnallisia IT joukkueita, he koota ja luoda erilaisia ​​malleja tilastotietojen ilmoittamaan järjestelmien kehittäminen liittyviä suosituksia ja toimintasuunnitelmia.

Edullinen Pätevyys – IT tietojen tutkijat olisi tunnettava eri data mining tekniikoita, kuten klusterointi, regressioanalyysia, päätös puita ja tukivektorikoneet. Kehittynyt aste (kuten maisterin tai tohtorin) tietotekniikassa tarvitaan yleensä tällaista asemaa, lisäksi aiempien vuosien työkokemus toimintaan liittyvältä alalta.

Palkka : Sitaattien Glassdoor kuten # 1 niiden 50 parhaita työpaikkoja Amerikassa 2019 luetteloon, tietojen tutkijat voivat vaatia keskipalkka $ 108000. Yleinen työtyytyväisyys pisteet 4,3 / 5 oli avaintekijä tässä ylhäältä luokitus.

2. Tiedot Engineer

Data insinöörit, kuten PayScale huomauttaa, hyödyntää Tietotekniikan vahvuuksia aggregaatti, analysoida ja käsitellä massiivisia tietomääriä. Yhteinen tehtäviä on luoda ja kääntäminen tietokonealgoritmit osaksi prototyyppi koodi, kehittää teknisiä prosesseja parantaa tietojen saatavuutta, ja suunnittelu raportit, näkymät ja työkaluja loppukäyttäjille.

Edullinen Pätevyys – Työnantajat edellyttävät tyypillisesti, että työnhakija tietojen ritehtävät ovat suorittaneet korkeakoulututkinnon tietotekniikan, tekniikan tai liittyvältä alalta. He myös haluavat hakijat, jotka kolmesta viiteen vuoden kokemus alalta. Haluttu tekninen proficiencies kuuluvat Linux-järjestelmien tuntemusta, taitoa SQL-tietokannan suunnittelu ja vankka komento koodaus kieliä kuten Java, Python, Kafka, Hive tai Storm. Pehmeät taidot ovat erinomainen kirjallisesti että suullisesti kommunikointiin sekä kyky työskennellä sekä itsenäisesti ja joukkueet.

Palkka : Glassdoor 50 parasta Työpaikat Amerikassa 2019 asetetuilla tiedoilla insinöörit 8. asemassa keskipalkka $ 106000 ja työtyytyväisyyttä pisteet 3,9 / 5.

3. Data Analyst

PayScale kuvataan data-analyysi kerätä käytännöllisiä tietoa erilaisista aiheista suunnittelemalla ja toteuttamalla laajamittainen tutkimuksia. Se on heidän tehtävänsä rekrytoida vastanneista, koota ja tulkita toimitetut tiedot, ja välittää havaintonsa perinteisiä kaavioita ja raportteja sekä digitaalisessa muodossa.

Edullinen Pätevyys – Yksilöt etsivät tietojen Analyst työpaikkaa on tunnettava tietokoneohjelmia, kuten Microsoft Excel, Microsoft Access, SharePoint ja SQL-tietokannat. Data-analyysi on myös hyvä viestintä ja esiintymistaidot, joilla on kyky tehokkaasti kääntää usein monimutkaista tietoa yrityksen sidosryhmille.

Palkka : data-analyysi, sijalla 31. 50 parhaita työpaikkoja Amerikassa 2019, kotiin keskimäärin palkka $ 60.000 ja on työtyytyväisyyttä pisteet 3,9 / 5.

4. Turvallisuus insinööri

Tietoturvatyöntekijät keskeisessä asemassa IT katastrofi suunnittelu, vastenmielisyys, ja lieventäminen. Ne vähentävät yhtiön riskiasema perustamalla tietokone palomuurit, havaitaan ja niihin reagoidaan hyökkäyksille, ja forensically kartoittamiseen järjestelmien turvallisuuskysymyksiä. He myös luoda ja toteuttaa testi suunnitelmat uusia tai päivitettyjä ohjelmistoja ja laitteita ja luoda monikerroksinen puolustus protokollat ​​tietoverkkoja. (Lähde: PayScale).

Suositut Pätevyys – Kandidaatin tutkinto tekniikan, tietotekniikan tai liittyvältä alalta tarvitaan tähän tehtävään, sekä useita vuotta alan työkokemusta ja parhaassa teollisuus turvallisuus sertifikaatit. Lisäksi niiden teknistä ymmärrystä tietokonekielten ja käyttöjärjestelmien turvallisuuden insinöörien pitäisi myös olla vankka ongelmanratkaisuun ja matemaattisia kykyjä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palkka : tietoturvatyöntekijät sijoittui 17. 50 parhaita työpaikkoja Amerikassa 2019, joiden keskimääräinen palkka on $ 102000 ja työtyytyväisyyttä pisteet 3,8 / 5.

5. Database Manager

Tietokanta johtajat, koulutettu ja korkeasti koulutettuja projektinhallinnan ja moniajo, suorita diagnostiikka ja korjaus kehittyneitä tietokantoja. He myös tarkistaa liiketoiminnan pyyntöjä datan ja tietojen käyttö, arvioi tietolähteitä parantamaan tietojen syötteitä ja auttavat suunnittelemaan ja asentamaan tallennusjärjestelmiä. (Lähde: PayScale)

Suositut Pätevyys – Työpaikkailmoitukset tietokannan johtajat yleensä luetella kandidaatin tutkinnon tietotekniikan ja vähintään viiden vuoden tietokantaan johtoaseman kuin ensisijainen pätevyys. Työnhakija tietokantojen johtotehtävissä olisi myös hyvin perehtynyt eri tietokantaohjelmisto kuten MySQL ja Oracle.

Palkka : Tietokannan johtajat ansaitsi keskimäärin $ 73545 mukaan Glassdoor.

6. Tietojen Arkkitehti

Tietojen arkkitehdit käyttää tietojaan tietojen suuntautunut tietokonekielten järjestää ja ylläpitää tietoja relaatiotietokantojen ja yritysten arkistot, kehittämällä tietoarkkitehtuuri strategioita eri aihealueita yrityksen tietomallin. (Lähde: PayScale)

Suositut Pätevyys – Yhteinen ammattitaidon ja avainsanojen ominaisuuksia, jotka työnantajat etsivät tietojen arkkitehdit kuuluu kehittyneitä teknistä osaamista (erityisesti kielten kuten SQL ja XML), erinomainen analyyttinen harkintakyky, luova visualisointi ja ongelmanratkaisun taitoja, ja voimakas yksityiskohtaisesti suuntautuminen. Useimmat tiedot arkkitehdit ovat ansainneet vähintään kandidaatin tutkinto (ja usein, advanced degree) on tietotekniikassa-liittyvältä alalta.

Palkka : Data arkkitehdit ansainnut joitakin korkein palkat isossa datasektorista, keskimäärin $ 113078 mukaan PayScale.

7. Tekninen Recruiter

Tekniset rekrytoijien erikoistuneet hankinta ja seulonta lahjakas iso dataa, IT ja muut tekniset ammattilaiset ehdokasta altaat. He työskentelevät tiiviisti yritysten arvioida niiden palkata tarpeisiin, ja sitten etsiä markkinoilla vahvin ehdokkaita tiettyjä avoimia työpaikkoja. Ne tukevat myös ammatillista ehdokkaita ne työllistävät koko työhakemus, haastattelemalla, vuokraus ja Onboarding prosesseja. (Lähde: PayScale).

Suositut Pätevyys – Tekninen rekrytoijat tarvitsevat tunnettava sellaiset tekniset valmiudet, että työnantajat pyrkivät sisältämään mahdollisille henkilöstön. Hyvä ”ihmisten taitoja” ovat myös välttämättömiä, koska onnistunut tekninen rekrytoijat täytyy rakentaa myönteistä rapport työnhakija aikana seulonnan ja haastattelemalla vaiheissa.

Palkka : Glassdoor rankattu tekninen rekrytoijat kuin # 28 niiden luettelo 50 parhaita työpaikkoja Amerikassa, jossa työtyytyväisyys pisteet 4,1 / 5 ja keskimääräinen palkka $ 48000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *