Työskentele kotona Call Center Palkat

Posted on

Work at Home Call Center Palkat

Kysymys jokainen haluaa vastata noin uusi työpaikka on ”Paljonko se maksaa?” Kuitenkin kun tarkastellaan kotona call center palkka, toinen kysymys on ”Miten se maksaa?” Virtual hätäkeskukset ovat vaihtelevia laskentamenetelmät palkka.

Call center työpaikkoja saattaa maksaa tuntipalkkaa, per-puhelun tai minuuttihinta korko, tai toinen näistä hinnat sekä kannustin. Jos työ on työtä asema Yhdysvaltojen, sen on maksettava minimipalkka valtio agentti asuu. Kuitenkin riippumattomien urakoitsijoiden eivät välttämättä saa minimipalkkaa.

Maksu laskeminen

Olipa palkkarakennetta käytetty, koti-pohjainen call center tekijöille pitäisi arvioida heidän saamansa kilpailukykyisen taksa laskemalla todellinen tuntipalkka. Tämä on mietitään, kuinka paljon voit ansaita tunnissa keskimäärin viikolla samalla osuus kustannuksista, jotka aiheutuvat.

Laskettaessa niiden todellinen tuntipalkka, itsenäisiä urakoitsijoita tulisi selvittää millään koulutus palkkiot, palkatonta harjoitusaika tai muut palkkoihin vähennyksiä, että yritykset voivat periä, ja niiden olisi otettava huomioon osan itsenäisen ammatinharjoittamisen veroja että ne ovat syntyneet, mutta työntekijät eivät . Ja sekä työntekijöiden ja urakoitsijoiden pitäisi laskea meneillään ja kertaluonteiset ulkoisia kustannuksia, kuten Internet / puhelinpalvelu, kuulokkeet, atk-laitteet, ja virustarkistuksen liittymien laskiessaan tuntitaksa. (Plus, nämä asiat voivat olla verovähennykset, joten pidä hyvää kirjaa.)

Call Center tunneittain hinnat

Sekä riippumaton tekoa ja työllisyyden hätäkeskukset voivat maksaa tuntitaksa, mutta se on yleisempää työpaikkoja on. Peruspalkka hinnat (ilman kannustimet) vaihtelevat USA vähimmäispalkan 15 $ tunnissa. Kaksikielinen aineita voidaan maksaa ylemmässä ääripäässä koska siellä on usein palkkaero on $ 1 tai enemmän tunnissa kaksikielinen call center työpaikkoja.

Tahansa call center työtä, joka mainostaa, että se maksaa enemmän kuin $ 12 prosenttia tunnissa todennäköisesti myös kannustin sen keskipalkka, etsivät erittäin erikoistunut taitoja ja kokemusta (kuten telehealth hoitotyön työpaikkaa) tai perimällä sen työntekijöille. Kuten tiili-ja laasti työpaikka, palkka perustuu usein keskipalkasta maantieteellisellä työntekijän, joten sama yhtiö voi maksaa etätyöntekijät eri maissa eri tuntipalkan.

Per-Call ja Per-Minute Hinnat

Kaupitsijat käyttäjää kohti puhelun ja minuutti- perusteella (tai ”puheaikaa”) maksetaan vain kerran puhelimessa, ei aikaa odottaa puhelut tulevat. Tekijä voi olla mitään keinoa tietää, jos puhelut tulevat tasaisena virtana. Per-call palkkoja voi olla missä tahansa $ ,10 to $ ,25 per minuutti, mutta ei ole mitään keinoa tietää etukäteen, mitä tämä voisi treenata niin tuntitaksa. Jonkin ajan kuluttua työssä, on mahdollista laskea keskimääräinen tuntipalkka, jotka sitten voidaan säätää aiheutuneista kuluista.

Niille maksetaan per puhelu, liikkuu nopeasti läpi puhelut tarkoittaa enemmän rahaa. Työpaikkoja on maksaa vähintään tuntipalkkaa-yleensä minimipalkka-liian vähän soittoja tullut asiamiehen ansaita peruspalkka. Kuitenkin riippumattomien urakoitsijoiden harvoin tällaisen suojan ja tehdä helposti alle minimipalkan. Koska veroa ei otettu pois riippumaton urakoitsijoiden palkat (vaikka urakoitsijat maksamaan mainitut myöhemmin vero aikaa), se voi näkyä, että he tekevät enemmän rahaa kuin niiden tunti- palkkojen kollegansa.

Todellisuudessa, itsenäisiä alihankkijoita maksamaan enemmän veroja, koska ne ovat vastuussa työnantajan ja työntekijän osia Medicare ja sosiaaliturva verot.

Agents maksetaan per-puhelu tai minuuttihinta pohjalta pitäisi tavaksi laskeakseen palkan tunneittain heidän kirjaa, jotta he voivat projisoida paychecks, vertaa nykyisestä työstään mahdollisten työpaikkojen ja olla varma, että ne saavat käypä hinta call center työtä. Lisäksi, kuten ne maksetaan tunneittain, se on hyvä idea hahmo liittyneet kulut töissä yrityksessä.

kannustinpalkkausjärjestelmät

Useimmissa tapauksissa kannustimia sekä työntekijät ja alihankkijat ovat lisäksi yksi peruskokoonpanon palkkausjärjestelmien edellä. Siellä voisi olla muutama itsenäinen yrittäjä myynti työpaikkoja, jotka ovat kannustin vain. Kannustimet voisivat yksinkertaisesti keskimääräinen provisiot myynti (a prosenttia määrästä myyty), mutta call center yritykset käyttävät monia muita tulospalkkioiden ohjelmia. Yritykset tarjoaisivat käteisbonukset myynnin tietyn tuotteen, myyntiä yli tietyn määrän, tai alkuun myyjän päivän, viikon tai kuukauden.

Kannustimia voidaan tarjota ei-myynti työpaikkoja liikaa. Yritykset voivat tarjota korkeamman hinnan niille, jotka suorittavat tietyn määrän puheluja tunnissa, bonus niille, joilla on hyvä asiakaspalvelu palautetta tai tietty määrä puheluita tai tutkimukset päätökseen.

Riippumatta siitä, miten yritys laskee kannustimia, agentit aloittaa uusi työ ei kyetä edistämään tulospalkkiota kunnes he ovat olleet työssä jonkin aikaa. Ja silloinkin, se vaihtelee.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *