Kuinka käyttää avainsanoja työhakemukset

Posted on

Kuinka käyttää avainsanoja työhakemukset


Kun kirjoitat saatekirjeen mukana ansioluettelosi osana työhakemuksen, on tärkeää varmistaa, että jokainen sana ratkaisee. Saatekirjeen pitäisi parantaa työnantajan näkemys oman pätevyyden, joten voit liikkua olemasta hakijaa haastateltava.

Tyypit avainsanoja

Avainsanat ovat erittäin tärkeä osa vakuuttava saatekirje, koska he pystyvät kuvaajana ehdokkaaksi erittäin pätevä hakija työtä. Nämä sanat voidaan jakaa kolmeen yleiseen luokkaan: taitoa sanoen tuloshakuinen sanoja, ja sanat, jotka osoittavat tunnustusta saavutuksista.

Avainsanat toimivat usealla eri tavalla. Ensin avainsanat sisällyttää ansioluettelosi ja saatekirjeen käytetään vastaamaan sovelluksen taitoja, jotka työnantaja työpaikkailmoituksessa.

Tämän prosessin suoritetaan usein automatisoituja hakijan ja seurantajärjestelmät (ATS), ohjelmoitu tunnistamaan tiettyjä avainsanoja ja sijoitus kaikki jatkuu vastaavasti ennen kuin he päätyvät vuokraamalla manager. Jos saatekirje ja / tai jatkaa puuttuvat nämä avainsanoja, ne voidaan leikata automaattisesti tarkasteltaviksi tässä vaiheessa arvioinnin.

Toiseksi avainsanoja, jotka sisällytetään saatekirjeen näyttää vuokraamalla johtaja, miten ja miksi olet erittäin päteviä tehtävään, jotta he voivat sijoitus sinua keskuudessa kilpailua ja ihannetapauksessa tarjota yksi heidän haastattelu lähtö sinulle.

taito Avainsanat

Työnhakijoiden tulisi huolellisesti analysoida taidot kunnostautua tavoitteensa työtä ja liittää ne osaksi saatekirje. Ne avainsanat olisi sisällytettävä myös ansioluettelosi. Se on enemmän aito, jos mukaillen taidot mainittujen työpaikkailmoituksia, toisin kuin luettelemalla ne sanatarkasti. Taito sanat ovat tehokkaimpia, kun liitetty tiettyyn rooliin tai hanke, jossa taidot olivat ratkaisevia menestyksen.

Esimerkkejä taito avainsanoja ovat:  kirjoitti, analysoitu määrällisesti, suunniteltu, ohjelmoitu, suunniteltu, luotu, rakennettu, opetti ja koulutettu.

Esimerkiksi sen sijaan, että sanonta “Quantitative varastossa analyysi on arvokas asia, haluan tuoda oman yrityksen,” Voi sanoa:

  • Käytin määrällisiä varastonarvostus tekniikoita luoda portfolio varakkaille asiakkaille, jotka voittaa markkinat kolmena peräkkäisenä vuotena.

Taitoja avainsanoille työhakemukset (ja ansioluettelosi) auttaa hakemuksesi saada valitseman ohjelmiston työnantajat käyttävät voivat valita ehdokkaita lisätutkimuksia varten. Ne osoittavat myös vuokraamalla johtaja, ensi silmäyksellä, mitä taitoja teillä, jotka liittyvät työtä, johon hän on palkata.

Tuloshakuinen avainsanat

Kaikki työnantajat etsivät työntekijöitä, jotka tuovat lisäarvoa ja tuottaa myönteisiä tuloksia niiden järjestöille. Siksi on tärkeää, integroida tuloshakuista kielen omaan työhakemukset. Ajattele rivi jokaista työtä ansioluettelosi ja miten olet voinut tehdä asiat paremmin omassa roolissa.

Saatekirjeen pitäisi esitellä saavutuksia, ei vain taitoja tai henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia. Tarjoaa nämä tiedot auttavat asettaa kirjeen erillään muiden ehdokkaita, jotka eivät korosta heidän ammatilliset saavutukset.

Esimerkkejä tuloksista suuntautunut avainsanat ovat:  lisääntynyt, vähentää, uudistettu, päivitetty, aloitettiin, toteutetaan muotoiltuna, syntyy, ja tuotettu.

Tuloshakuiset sanat ovat tehokkaimpia, kun yhdessä joidenkin numeroita, jotka määrällisesti vaikutuksestasi, kuten:

  • Olen alennettu vaihtuvuus ensimmäisen vuoden palkkaa 20% toteuttamalla mentorointijärjestelmä.

Käyttämällä tällaisia ​​avainsanoja, olet selvästi osoittaa, mitä täytyy teidän Aiemmissa tehtävissä.

tunnustusta avainsanat

Vuokraamalla johtajat ovat todennäköisemmin uskoa, että sinulla on erinomainen esiintyjä, jos on ilmeistä, että edellinen työnantaja on katsonut teitä tällä tavalla. Yksi tapa tehdä tämä on sisällyttää kieli, joka osoittaa, että työnantajat ovat tunnustaneet maksuja.

Esimerkkejä tunnustamista liittyviä avainsanoja  ovat: kunnia, myönsi, edistetään valittu, kehuttu varten, sai bonusta, tunnustettu, valittu, ja hyvitetään.

Ihannetapauksessa tunnustaminen lausekkeet sisältyvät tyyppi yksilö, joka merkille saavutus ja perustan oman tunnustamista. Esimerkiksi voisi sanoa:

  • Olen nimettiin tiiminvetäjä talousarvion vähentämisestä työryhmän minun Division johtaja, perustuu minun edellinen ennätys kertyy kustannussäästöjä.

Tunnustusta avainsanat osoittaa miten olet menestyneet aiemmat työt ja miten olet saavuttanut enemmän kuin on tarpeen.

Ota aikaa tehdä ottelun

Kun olet valinnut avainsanoja sisällyttää saatekirje, helppo tapa löytää paras kielenkäyttöä on vastata oman pätevyyden lueteltuja työtä listalle. Korosta vahvin varat, jotta voit näyttää työnantajalle miksi olet hyvin pätevä tehtävään ja ansaitsee haastattelussa.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *