Mikrotuki Specialist – Toimenkuva

Posted on

Mikrotuki Specialist - Toimenkuva

Tietokone tuki asiantuntija auttaa käyttäjiä, jotka on ongelmia ohjelmiston, tietokoneiden tai oheislaitteiden kuten tulostimia ja skannereita. Jotkut sanottu tietokoneen käyttäjä tuen asiantuntijat avustavan yhtiöiden asiakkaita, kun taas toiset, tunnetaan tietokoneverkko tuen asiantuntijat-antavat talon tuki erään organisaatioiden informaatioteknologian (IT) henkilöstö.

Samaa työtä eri nimellä

Nämä ovat muutamia niistä ammattinimikkeet että mikrotuen asiantuntijat voivat myös mennä, vaikka heidän tehtävänsä ovat samat. Kun etsitään työmahdollisuuksia, myös käyttää näitä avainsanoja:

Teknisiä tai Tekninen tuki Specialist, Help Desk teknikko, IT-asiantuntija, verkko teknikko, verkko-asiantuntija, IT-konsultti.

Nopeita faktoja

 • Tietokoneen käyttäjä tuen asiantuntijat ansaita mediaani vuosipalkka $ 50210 ja atk-verkon tuen asiantuntijat ansaita $ 62340 (2017).
 • Niistä 835300 mikrotuki ammattilaisia, 636600 ovat tietokoneen käyttäjä tukiasiantuntijoihimme ja 198800 ovat tietokoneen verkko tuen asiantuntijat (2016).
 • Erilaisia teollisuus työllistää näiden teknologia työntekijöitä. Töitä IT konsulttiyritykset, jotka tarjoavat  teknistä tukea  monia erilaisia yrityksiä sopimusperusteisesti.
 • Teknisen tuen asiantuntijat joskus työskennellä kotona, mutta toiset matkustaa asiakkaiden toimistoihin.
 • Useimmat työpaikat tällä alalla ovat koko ajan, mutta työntekijät eivät aina ajoittaa tyypillisen päiväsaikaan. Tietokoneen käyttäjät tarvitsevat tukea 24/7, ja siksi tuen asiantuntijat täytyy työskennellä iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.
 • Työllistämismahdollisuuk-  tähän ammattiin on erinomainen. US Bureau of Labor Statistics ennustaa työllisyyden kasvu, joka on nopeampi kuin keskimäärin kaikissa ammateissa vuosien 2016 ja 2026 Työmahdollisuudet on erittäin suotuisa terveydenhuollon ja tietokonejärjestelmien suunnittelu teollisuudelle. Siellä odotetaan myös olevan aukkojen IT konsulttiyritykset, koska pienet yritykset kääntyvät niitä teknisen tuen.

Päivä mikrotuki Specialist elämä:

Nämä ovat tyypillisiä työtehtävien otettu verkossa mainoksia mikrotuki kantoja löytyy Indeed.com:

 • “Support yhteistä liiketoimintaa ja tuottavuutta ohjelmistot”
 • “Avusta soittajien tietopyyntöjä teknologiapalvelut, korjaus- tai tukipyyntöjä, valitukset ja tiedustelut ja ohjaamaan asianmukaisia ​​IT-henkilöstön avulla tietokone seurantajärjestelmä”
 • “Asiakirjan käyttäjän puhelut ongelmanratkaisua, ja siihen liittyvät prosessit ja menettelyt”
 • “Vastaa kysymyksiin tai ratkaista tietokoneen ongelmia asiakkaille henkilökohtaisesti, puhelimitse tai etäältä”
 • “Kerro muutoksia tai päivityksiä ohjelmoinnin, dokumentoinnin ja koulutusta kuulutusjärjestelmä puutteet ja käyttäjien tarpeet”
 • “Kehitetään ja auttaa ylläpitämään vaaditut tekniset asiakirjat”

Koulutuksen vaatimukset, pehmeitä taitoja, ja etenemismahdollisuudet

Kaikki työnantajat vaativat, että ne ne palkata on tietokone asiantuntemus, mutta monet ovat joustavia siitä, miten ne saivat tämän tiedon. Vaikka jotkut eivät edes palkata mikrotuen asiantuntijoita, joilla on kandidaatin tutkinto, joka ei yleensä ole. Jotkut työnantajat suosivat työnhakija joilla osakkuusyritys tutkinnon tietotekniikan, mutta monet muut palkata työntekijöitä, jotka ovat juuri ottaneet joitakin tietokoneen luokissa.

Lisäksi niiden tekniset taidot, mikrotuki asiantuntijan on oltava erityisen pehmeitä taitoja. Nämä ovat henkilökohtaisia ominaisuuksia yksilöitä joko synnynnäinen tai hankittu elämänkokemus. Erinomainen aktiivinen kuuntelu taidot ovat on. Ilman niitä hän ei voi ymmärtää ihmisten tarpeita. Kommunikoi mahdollistavat mikrotuki asiantuntija välittää tietoa niille hän yrittää auttaa. Lisäksi tarvitaan ovat parempia kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua kykyjä.

Vietettyään aikaa auttaa asiakkaita tai talon käyttäjille, jotkut asiakastuen asiantuntijat edistetään asemiin, joissa ne auttavat parantamaan suunnittelua ja tehokkuutta tulevia tuotteita. Ne, jotka työskentelevät ohjelmistojen ja laitteistojen yritykset usein edetä hyvin nopeasti. Jotkut ihmiset, jotka alkavat tässä asennossa myöhemmin tuli ohjelmistokehittäjiä ja verkon ja tietokoneen järjestelmänvalvojat.

Mitä työnantajat odottavat sinulta?

Mitä pakottaa potentiaalinen työnantaja palkata sinut? Tässä muutamia vaatimuksia varsinaisen työtehtävän tiedotuksia Indeed.com:

 • “Kyky oppia ja jäsentää teknisiä tietoja ja välittää ei-teknisiä ihmisiä”
 • “Erinomainen huomiota yksityiskohtiin ja moniajoa kyky”
 • “Käyttäydy ammattimaisesti asiakkaiden ja henkilökunnan”
 • “Intohimo auttamaan toisia ja ongelmanratkaisuun”
 • “Pystyy kääntämään teknisten konseptien maallikon termein”
 • “Kykenevät toimimaan itsenäisesti ja moniajo”

Onko tämä ammatti hyvä sovi sinulle?

On välttämätöntä harkita etuja, persoonallisuuden tyyppi, ja työhön liittyvien arvojen valitessaan uransa. Itsearvioinnin avulla voit oppia oman piirteitä. Ajattele tulossa mikrotuki asiantuntija f olet seuraavat:

 • Etujen  (Hollanti Code): RCI (realistinen, Sarka Investigative)
 • Persoonallisuuden tyyppi  (MBTI persoonallisuuden): enfj, INFJ, ENFP, INFP
 • Työhön liittyviä arvoja : Ihmissuhteet, työolojen, saavutus

Liittyvät Ammatit

 KuvausMediaani vuosipalkasta (2017)Vähimmäisvaatimus Koulutus / Training
Ohjelmistojen laadunvarmistus EngineerOngelmista ohjelmistojen$ 88.510Kandidaatintutkinto
Verkon ylläpitäjäHallinnoi yksiköt tietoverkkojen$ 81.100Kandidaatin tutkinto tietoverkon ja järjestelmän ylläpitoon tai tietojenkäsittelytiede
Web-kehittäjäluo sivustot$ 67.990Kandidaatin tutkinnon tietokoneella liittyvältä alalta (ensisijainen) tai sertifioinnin ja kokemus
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *