Miten tulla lentoemäntä

Posted on

 Miten tulla lentoemäntä

Jo pitkään yleisölle ajatus lentoemäntien kerran kutsutaan lentoemännät, pelkkinä “tarjoilijana taivaalla.” Vaikka onkin totta, he palvelevat ja myydä virvokkeita matkustajille lennoilla, sekä yleensä niiden mukavuutta, siellä on paljon enemmän tämän uran.

Lentoemäntä ensisijainen työ on pitää lentomatkustajien ja miehistön turvallinen. Hän reagoi hätätilanteisiin, jotka tapahtuvat lentokoneen ja varmistaa kaikki noudattavat Federal Aviation Administration (FAA) määräykset. 

Tutustu koulutusta ja sertifiointia lentoemäntien vaaditaan päästä. Sitten ottaa  lentoemäntä Quiz  selvittää, jos tämä ura on hyvä sovi sinulle.

Yhteenveto siitä, mitä sinun täytyy tehdä, ennen kuin voi toimia lentoemäntä

  1. Hanki palkkasi lentoyhtiö olla lentoemäntä
  2. Täydellinen lentoyhtiön tarjoama virallista koulutusohjelma (3-6 viikkoa)
  3. Saat FAA: n todistus Kielitaito

Hanki Hired lentoyhtiöiden

Monissa ammateissa, tarvittava koulutus tulee ennen voit saada työtä, mutta ei lentoemäntää. Jos haluat tulla lentoemäntä, koulutuksesi tulee perässä lentoyhtiö vuokraa sinulle. Yhtiö, yli kolmesta kuuden viikon jakson tarjoavat kaikki valmistelut sinun täytyy tehdä työtä.

Lentoyhtiöt vaativat työnhakijoiden olla vähintään lukion tai vastaavuus (GED) tutkintotodistus. Monet kuitenkin vain palkata hakija, joka on valmistunut college, usein osakkuusyrityksen tai kandidaatin tutkinnon vieraanvaraisuus, viestinnän, matkailun ja suhdetoiminta. 

Työnantajat myös mieluummin työnhakija, joilla on työkokemusta liittyvä työ. Jos haluat tulla lentoemäntä, pitää saada kokemusta työskentelystä hotelli tai keinona tai ravintola.

Lentoemäntien on täytettävä erittäin fyysiset vaatimukset samoin. Saada hyväksytty lentoyhtiön lentoemäntä koulutusohjelma, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias, erinomainen fyysinen terveys, ja pitkä, että se ulottuu yläpuolella matkatavarat jäteastioita. Näkösi on korjattavissa vähintään 20/40. Paino voi myös olla ongelma. Vaikka lentoyhtiöt eivät sano he eivät palkata joku, joka on ylipainoinen, he täsmentävät, että yksi pituuden ja painon on oltava suhteessa. 

Seuraavat ovat määrittelyjä työpaikkailmoituksia varten lentoemäntien (Indeed.com):

  • “Pystyy seisomaan pitkiä aikoja rajoitettu lepoajat”
  • “Onnistunut siirtämään kymmenen vuoden taustan tarkistus, pre-työtä huumeiden testi, ja rikosrekisteriä kirjaa check”
  • “Kyky käsitellä erilaisia ​​tilanteita, kun taas jatkuvassa kosketuksessa yleisön”
  • “Vastuussa tervetulleiksi lentoyhtiön asiakkaille lentonsa aikana”
  • “Kyky tehokkaasti markkinoida ja myydä laivalla tuotteiden ja tuottaa vähitellen tuloja asiakkailta”
  • “Täytyy olla kahden vuoden kokemus asiakaspalvelun, vieraanvaraisuus ja / tai myynti / myynnin teollisuus”
  • “On esitettävä ammattimaisen kuvan, ei ehkä ole näkyvissä tatuointeja, kasvojen, useita tai ylempi korva lävistyksiä, tai äärimmäisen hiusten väriä tai tyyliä”

Täydellinen Lentoyhtiö tarjoama lentoemäntä koulutusohjelma

Kun lentoyhtiö palkkaa sinua, yhtiö tarjoaa muodollista koulutusta lentonsa koulutuskeskus. Kolmena on kuusi viikkoa vietät siellä, odottaa saavansa lähiopetukseen lento- määräyksiä, työtehtävien ja yrityksen toiminnan.

Yhdessä muiden uusien työntekijöiden, opit käsittelemään hätätilanteissa, myös evakuoi lentokoneen ja toimiva hätävarusteita kuten evakuointiliukumäkien, Happinaamarit ja kelluntavarusteet. Kuten te loppupuolella oman lähiopetukseen, voit ottaa käytännössä lennot.

Hanki Todistus Kielitaito

Kun olet lopettanut työnantajan tukemaa koulutusta, johtaja Operations lentoyhtiön hakee oman  Todistus Kielitaito alkaen Federal Aviation Administration (FAA). Kun virasto vahvistaa ennätys, olet oikeutettu työskentelemään lennolle.

Erillinen Todistus Kielitaito tarvitaan kunkin konetyypin. Lisäksi lentoemännät on saatava vuosittainen koulutusta pitämään sertifioinnin ajan tasalla.

First vuotta lentoemäntä

Tietoja koulutusmahdollisuuksista suoritettu, ja todistus kädessä, saatat ajatella sinua pian väriaine ympäri maailmaa ja ansaita elantonsa samanaikaisesti. Ei niin nopeasti. Vaikka siellä on joitakin mahdollisuuksia työskennellä, sinun ei tarvitse säännöllisen aikataulun vielä ja se tulee olemaan jonkin aikaa ennen kuin saat lentää joitakin enemmän toivottavaa reittejä. 

Uudet lentoemännät viettävät vähintään yhden vuoden, ja mahdollisesti jopa seitsemän vuotta, mitä tunnetaan lentoliikenteessä nimellä “reservi tila.” Mitä tämä tarkoittaa? Olemisesta “varaus tila” on kuin päivystys. Sinun täytyy pitää yön yli pussiin pakattu koska sinun on raportoitava töihin hetkessä, kun ovat kutsuttiin korvata poissa miehistön jäseniä tai peitä ylimääräisiä lentoja. Lopulta voit tehdä tarjous kuukausittain tehtäviä, mutta joka tulee vain virkaikää.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *