Miten Answer Behavioral Haastattelu Kysymykset

Posted on

Miten Answer Behavioral Haastattelu Kysymykset

Useimmat esimiehet sisältävät ainakin muutama käyttäytymiseen kysymyksiä jokaisessa työhaastattelussa ne harjoittavat. Mitä voit odottaa, kun kysytään tällaisia ​​kysymyksiä? Vuonna käyttäytymiseen työhaastattelussa, haastattelija kysyy kysymyksiä menneistä työkokemusta. Esimerkiksi hän voisi sanoa, ”Kerro minulle aika, että teillä oli asioita yhtä töissä” tai ”Anna minulle esimerkki konfliktista sinulla ollut työntekijä. Miten voit ratkaista sen?”

Työnantajat, jotka käyttävät tätä lähestymistapaa etsivät konkreettisia todisteita siitä, että osoittaa ehdokas on taitoja ja kykyjä tarvitaan työtä. Ideana käyttäytymiseen haastattelu kysymys on se, että aiempi toiminta osoitus tulevasta käyttäytymisestä. Siksi esimerkkejä menneistä antaa työnantajalle käsityksen siitä, miten voit käsitellä samanlaisessa tilanteessa jos olit vuokrata.

Mitä voisi kysyä

Haastattelijat voivat aiheuttaa erilaisia ​​käyttäytymiseen kysymyksiä. Esimerkkejä haastattelun kysymyksiä ovat, “Voitko antaa esimerkin siitä, miten motivoituneita tehottomiin alisteinen lisätä tuottavuutta?” ja “Kuvaile aikaa, kun käyttöön uuden ohjelman, joka oli onnistunut.”

Työnantajat etsivät yksityiskohtaisen selvityksen kokemus menneistä. He haluavat tietää, mitä kokemus oli ja miten käsitellä sitä. Vastauksesi antaa haastattelija osoitus siitä, miten käsitellä projekteja ja asioita työpaikalla.

Kuinka valmistautua

On mahdotonta ehdokkaita ennakoida kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin sinua pyydetään ennen kuulemista. Monet ovat nimenomaan työtä, johon olet harkitaan. Kuitenkin huolellisesti tarkistaa työpaikkalistaus ja tarkistamalla luettelot yhteistä käyttäytymiseen haastattelukysymykset, voit valmistautua todennäköisin kysymyksiin.

Ennen asian haastattelussa, vie aikaa tunnistaa ominaisuuksia ihanteellinen ehdokas tähän asemaan. Käydä läpi työn listaus listan pätevyyden ja etsiä kaikki avainsanat, jotka antavat vihjeen siitä, mitä työnantaja haluaa työnhakijaa. Sitten vastaavat pätevyys tehtäviensä, niin olet valmis esimerkkejä liittyvää kokemusta ja pätevyyttä työnantaja pyrkii.

Lisäksi etsimässä mitään vihjeitä sisällä työpaikkailmoituksen, jos aika sallii, käyttäytyminen haastattelemalla ammatillisia kontakteja alan saada tuloon koskien ensisijainen taitoja, tietokannat, ja henkilökohtaiset ominaisuudet onnistuneita työntekijöiden että työpaikan tyyppi.

Kun saat tunteen kysymyksiä saatat kysyä, seuraava askel on keksiä esimerkkejä aiemmista kokemuksista, jotka ovat auttaneet kehittämään taitoja ja ominaisuuksia tarvitaan työtä. Luo luettelo seitsemästä 10 merkittävää pääomaa, jotka saavat sinut vahva ehdokas kohde työtä. Kuhunkin varojen, ajattele kaskun tai tarinan siitä, miten olet käyttänyt että voimaa lisäarvoa joissakin tilanteessa. Voit käyttää anekdootteja omalta rooleja työntekijänä, opiskelija, vapaaehtoinen tai harjoittelija.

Miten Answer Behavioral Haastattelu Kysymykset

Kun harjoitellaan vastauksia käyttäytymiseen haastattelukysymykset, harkitse seuraavaa mitä kutsutaan STAR haastattelussa vastaus tekniikkaa. Se on neliportainen tekniikka vastaamassa kysymyksiin menneisyyden käyttäytymistä työssä:

  • (S) tilanne. Kuvaavat tilannetta tai luoda pohjaa. Selitä paikka olit töissä tai tehtävän sait.
  • (T) tehtävä. Kuvaile ongelmaa tai ongelman kohtasivat.
  • (A) Toiminta.  Kuvaile otit puuttua tilanteeseen tai ratkaise ongelmaa. Tämän pitäisi esitellä keskeinen voimavara haluat havainnollistaa.
  • (R) tulokset. Kuvata tuloksia oman toiminnan tuottama. Selittäkää, kuinka auttoi ratkaisemaan ongelman tai parantaa yrityksen jollakin tavalla.

Kuvitella työnantaja pyytää käyttäytymiseen haastattelu kysymys, ”Kerro minulle aika, että olet käyttänyt organisointikykyä parantaa tilannetta töissä.” Mahdollinen vastaus käyttäen STAR tekniikka olisi seuraava:

Kun otin työn assistenttina Marketing Solutions, opin pian ettei helposti järjestelmää noutaakseen tietoa menneisyyden kampanjoita. Jokainen viidestä konsulttien oli oma tiedostoihin. Ehdotin johtajalle että perustimme jakaa verkossa rekisteröintijärjestelmä menneisyyden kampanjan materiaalit, jotka on pääsy koko henkilöstö. Haastattelin kukin henkilöstön saada panos miten kategorisoida tiedostot ja ehdotti järjestelmää, joka otettiin käyttöön. Järjestelmä oli menestys; se on edelleen voimassa neljä vuotta myöhemmin. Esimieheni mainitsi tämän saavutuksen yksi syy minun nostaa minun tuoreimmat tulokset tarkastelu.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *