Miten Kirjoita Cover Letter unadvertised Job

Posted on

Miten Kirjoita Cover Letter unadvertised Job

Ei kaikki yritykset mainostavat avoimia työpaikkoja. Jotkut yritykset saavat runsaasti hakijoita ilman mainontaa. Muut yritykset eivät saa olla palkata tilassa mutta harkitsee hakemuksia päteviä ehdokkaita, jos he ennakoivat aukko lähitulevaisuudessa.

Lähettäminen ansioluettelosi ja saatekirjeen työnantajalle, vaikka et ole varma, onko avoimia työpaikkoja, on tapa saada ehdokkuudesta huomannut. Se voi myös saada, kun etukäteen vastikkeena kantoja, jotka ovat juuri avautunut. Jos sinulla on osaamista yritys tarvitsee, se voi jopa saada sinut harkita upouusi asemaan.

Kun tiedät työnantaja on aukko, älä epäröi hakea.

Vihje : Jos yritys haluaisit työskennellä, harkitse aikaa tavoittaa ja kytke riippumatta siitä, onko organisaation parhaillaan vuokraamalla.

Vinkkejä kirjoittaminen Cover Letter unadvertised Job

Mikä on paras tapa hakea unadvertised työmahdollisuuksia? Se riippuu siitä, tiedämme, on asemassa saatavilla, mutta yhtiö ei ole listattu sitä, tai jos on yritys haluat työskennellä ja et tiedä, onko työpaikat.

Kun tiedät On Job avaus

Jos tiedät yritys on palkata, mutta ei ole mainostettu asemaa, kirjoittaa perinteinen  saatekirjeen kiinnostuksestasi auki yhtiön. Muista liittyvät erityisesti oman pätevyyden tehtävään.

Kun et tiedä, jos yhtiö on palkkaaminen

Kirjoittaminen saatekirje varten unadvertised aukko (tunnetaan myös  kylmäkosketus saatekirje tai kirjainta korot) on hieman erilainen kuin kirjallisesti saatekirjeen työtä, jonka tiedät on käytettävissä.

Tämän tyyppisessä kirjeen, sinun tulee tehdä vahva piki itse ja miten voit auttaa yritystä. Alla on muutamia vinkkejä siitä, miten kirjoittaa saatekirje varten unadvertised avaamista.

  • Mainita yhteystiedot. Jos tiedät jonkun organisaation mainita alussa saatekirjeen. Jonka kontaktien yhtiössä on hyvä tapa saada jalka oven, vaikka yhtiö ei aktiivisesti vuokraamalla.
  • Käytä paperia tai sähköpostitse.  Voit lähettää kirjeen välityksellä paperi- tai sähköpostitse. Lähettämällä vanhanaikainen paperi kirjain toimii hyvin tämän tyyppiseen kirjeen, koska se voi olla paremmat mahdollisuudet luetaan kuin sähköpostia, joka voitaisiin poistaa ilman edes avattu.
  • Sisällyttää jatkaa.  Olipa lähettää saatekirjeen kautta paperi- tai sähköpostitse, muista lisätä kopio ansioluettelosi. Varmista, että olet räätälöidä ansioluettelosi yrityksen ja työpaikan tyyppi etsit.

Mitä sisällyttää saatekirje

Alla on yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, mitä sisällyttää oman saatekirjeen, sekä linkkejä esimerkiksi työhakemukset.

Yhteystietosi
Nimi
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Treffi

Tervehdys
Jos löydät yhteyshenkilö yrityksen, ohjaa kirjeen tai sähköpostiviestin heille. Näin löytää kontakteja yrityksille.

Jos et löydä yhteyshenkilö, puhutella kirje “Rakas vuokraamalla johtaja” tai jättää pois tässä jaksossa ja alkaa ensimmäisen kohdan kirjeen.

Body of Cover Letter
Tavoitteena kirje on tulla huomatuksi kuin työnhakijaa, vaikka yhtiö ei palkata välittömästi. Kirjeesi pitäisi selittää syyn mielenkiinnosta organisaatiossa, ja tunnistaa olennaisimmat taitoja tai kokemuksia ja selitä, miksi katsotaan eduksi yhtiölle.

Ensimmäinen kohta: ensimmäinen kohta kirjeen tulisi sisältää tietoa siitä, miksi kirjoitat. Jos tiedät jonkun yhtiön, mainitse siitä nyt. Ole tarkka siitä, miksi olet kiinnostunut kyseinen yritys.

Lähi § (t): Seuraava osiossa saatekirjeen pitäisi kuvailla mikä sinulla on tarjota työnantajalle. Jälleen on erityistä, miten voit auttaa organisaatiota.

Viimeinen kappale:  Päättele saatekirjeen kiittämällä työnantaja harkitsee sinulle työllisyyden.

Sulkeminen
terveisin,  (tai valitse toinen sulkeminen esimerkeistä)

Allekirjoitus
omakätinen allekirjoitus  (varten postitetaan kirje)

Kirjoitettu allekirjoitus
Kun lähetät sähköpostia kirjeen, muista lisätä kaikki yhteystietosi allekirjoitus.

Cover Letter Esimerkki työtä, joka ei ole mainostettu

Voit käyttää tätä esimerkkiä mallina kirjoittaa saatekirje.

Nimesi
Osoitetiedot
Kaupunki, osavaltio Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköpostiosoitteesi

Treffi

Yhteyshenkilön nimi
Otsikko
Yritys
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr./Ms. Sukunimi,

Koska tietotekniikan ammattilainen korkean tason kokemus IT-alalla, olen oppinut, että paras tapa saavuttaa menestystä oli motivoida resursseja kävin täsmällisiä tavoitteita ja vaikutusmahdollisuuksia.

Johdon uskomus perustuu rehellisyys, laatu ja palvelu, sekä positiivinen asenne, taipumuksia strategisen ajattelun ja suunnittelun, sekä kykyä sopeutua nopeasti uusia ideoita ja tilanteita antaa minulle yhdenmukaista ja merkittävää menestystä useilla aloilla.

Minun Persoonallisuusprofiili sanoo:

  • Itsevarma, ajettu yksilö, joka reagoi muutoksiin nopeasti.
  • Itse käynnistintä erittäin kiireellisenä joka vastaa positiivisesti haastaa ja painetta.
  • Nopea oppimaan, joka on käytännöllinen ja nerokas ongelmanratkaisija.
  • Sujuvasti ja jäsentää kommunikaattorin, joustava ja reagoiva. Itsestään suunnattu, tavoitteellista tekijä.

Minun entinen johtajien sanovat:

“… Information Technology analysointi toimii ohjenuorana tehdä myönteistä … oman johtamistyyli tarjosi jalanjälki nuorempien edustajien organisaatiomme … erittäin positiivinen vaikutelma maksut teit liiketoimintaamme ja sen kasvua.” Gregory Hines, toimitusjohtaja, Information Data Technology.

“… tärkein kasvun lähde meidän tietotekniikkayritys liike … voi keskittyä joukkueen ja hallita tuotteen onnistuneesta käyttöönotosta … johtuu suurelta osin hänen oma henkilökohtainen sitoutuminen … erinomainen IT projektinhallinnan ja operatiivisen johdon osaamista.” Pauline Hallenback, CTO Information Systems.

“… vahvuutesi johtaja ovat moninaiset … kaikki asiat joutuvat ajallaan … tulosohjauksen tulee kuin toinen luonto sinulle …” Jackson Brownell, operatiiviseksi johtajaksi, Denver Technologies.

ABC Company on yritys, joka antaa minulle mahdollisuuden laittaa persoonallisuus, taidot ja onnistumisia työhön. Henkilökohtaisella kokouksessa, haluaisin keskustella kanssanne miten edistää jatkuvan kasvun oman yrityksen.

Parhain terveisin,

Sinun nimesi

Oikolukea asiakirjat

Huolellisesti oikolukea molemmat ansioluettelosi ja saatekirjeen ennen niiden lähettämistä.

Miten lähettää kirje

Kun lähetät kirjeen sähköpostitse, kirjoita kirje sähköpostiviestissä ja liitä ansioluettelosi viestiin. Aiheeksi, laita nimesi ja syy kirjoittamiseen (Your Name – Johdanto).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *