Avustavana Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Avustavana Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Paralegals koulutetaan auttamaan asianajajien toimituksen oikeudelliset palvelut. He saattavat työskennellä asianajotoimistot, yhteisöt, hallitus, tai muussa käytännössä ympäristöissä, mutta aina valvonnassa asianajaja. Paralegals voi antaa lainopillisia neuvoja. He eivät voi edustaa asiakkaita tuomioistuimessa, vahvistaa asianajopalkkiot tai allekirjoittaa asiakirjoja, joita jätetty tuomioistuimelle.

Noin 285600 Paralegals työskenteli Yhdysvalloissa vuonna 2016, 73 precnt heistä työskentelee asianajotoimistot ja yritykset tarjoavat oikeudellisia palveluja.

Avustavana Tehtävät ja vastuut

Kaikkia Paralegals olettaa täsmälleen samoja tehtäviä. Se riippuu paljolti siitä, kuka ne toimivat ja millaisia ​​oikeudellisia palveluja työnantajansa tarjoaa. Joidenkin tehtävien ovat yleisiä, mutta:

 • Järjestäminen sovittelun tai asiantuntija psykologiset arvioinnit perheoikeuteen avioero- ja huoltajuus asioissa
 • Myötävaikuttaa oikeudenkäyntiin valmisteluun riita käytäntöjä
 • Tarjoamalla behind-the-scenes tuki oikeussalissa istunnoissa ja tutkimuksissa tai sovittelu, välittäminen, hallinnollisten menettelyjen ja käsittelyajat
 • Laatimisessa oikeudellisia asiakirjoja ja kirjelmiä, kuten laskeuman ilmoituksia, haasteita, liikkeet, sertifikaatit, sopimukset, alushousut, ja valitukset
 • Tutkii tosiseikat tapauksesta haastattelemalla asiakkaita ja todistajia sekä suorittamalla oikeudellisia tutkimusta oikeuskäytäntö ja ennakkotapaukset
 • Käsittely löytö-vaihtoa tiettyjen tietojen vastakkaisten osapuolten oikeusjuttu
 • Järjestäminen ja tiedostojen hallintaan, dokumentteja, ja näyttelyitä
 • Arkistointi asiakirjoja liittovaltion ja osavaltioiden tuomioistuimissa

Vaikka mitä avustavana  voi  tehdä, on perustettu lailla, mitä he voivat tehdä, on erittäin riippuvainen heidän työnantajansa. Jotkut asianajajat löytää siirtää tehtäviä helpompaa kuin toiset. Avustavana n päätarkoitus on vapauttaa asianajopalkkiot aikaa joten asianajajat voivat tehdä niitä asioita vain asianajajat voivat tehdä, kuten neuvoa asiakkaita ja esiintyä oikeudessa.

avustavana Palkka

Avustavana palkat voivat riippua monista tekijöistä, kuten kokemus, koulutus, toimintaympäristö, ja maantieteellinen sijainti. Ne, jotka työskentelevät liittohallitus yleensä pisimmälle kompensoida.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 50940 ($ +24,49 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: Yli $ 82050 ($ +39,45 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: Alle $ 31400 ($ 15,10 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Huomautus : Paralegals, jotka työskentelevät sijaitseville yrityksille suurkaupunkialueilla tyypillisesti ansaita enemmän kuin ne, jotka työskentelevät pienemmissä kaupungeissa ja maaseutualueilla. Jotkut kokeneet paralegals erikoisosaajiin tai johtotehtävissä voi ansaita kuuden luvut vuosittain suurissa kaupungeissa, kun taas lähtötason paralegals maaseudulla voisi ansaita naapurustossa $ 25000 vuodessa.

Koulutus, ja sertifiointi

Jotkut Paralegals niillä ole muodollista koulutusta. He oppia työssään valvonnassa asianajajien, usein olettaen asema avustavana ja lisää vastuuta oltuaan asianajosihteerinä tai muussa tukitehtävää jonkin aikaa. Tämä ei aina kuitenkaan ole.

 • Koulutus: Monet paralegals on kaksivuotinen yhdistävät astetta tai neljän vuoden kandidaatin tutkinnot. Monet junior oppilaitokset tarjoavat kursseja kohti avustavana todistus.
 • Koulutus: Vaikka he eivät saa sitä luokkahuoneessa, paralegals täytyy olla vankka tuntemus oikeudellista terminologiaa, liittovaltion ja osavaltioiden oikeudenkäyntimenettelyä koskevien sääntöjen ja aineellisen oikeuden. Paralegals voi saada tämän tiedon mukaan käyvät matkalla ylös lähtötason asema asianajotoimiston tai muita oikeudellisia palveluja.
 • Sertifiointi: Tämä ammatti ei ole säädeltyä, niin ottaa ammattitutkintoihin voi todella auttaa työnhakijaa erottua muista hakijoista.
 • Lisensointi: Hyvin harvat valtiot ovat toimilupa- tai rekisteröintivaatimukset paralegals.

Paralegals kanssa kandidaatin tutkinnon avustavana tutkimuksissa tai korkeakoulututkinnon tahansa alalla yhdistettynä paralegal todistus, yleensä paras uramahdollisuuksia.

Avustavana Taidot ja kompetenssit

Kaikki eivät voi olla paralegal. Joitakin luontaisia ​​taitoja ja ominaisuuksia voi tehdä kaikki ero onnistumisen ja palaminen.

 • Organisointikykyä: Paralegals on oltava erinomaiset organisointikykyä hallita laajoja tiedostoja ja näyttelyitä, jotka voivat on satoja yhden tapauksen.
 • Viestintätaidot: Paralegals on vuorovaikutuksessa säännöllisesti asiakkaiden kanssa, asiantuntijat, tuomioistuinten henkilöstö, ja asianajajien muita kuin heidän työnantajiensa.
 • Vahva tutkimus-ja kirjoitustaitoa: Nämä taidot ovat tarpeen kirjelmän laatijan, tutkimukseen muistioita, kirjeenvaihtoa ja muita asiakirjoja.
 • Kylmäverinen: Kyky käsitellä paineita ja uhkaava määräajat voivat olla ratkaisevia joissakin erikoisuuksia, joihin liittyy paljon riita.
 • Kyky asioita yhtä: Tämä on määräaika raskas ammatti, ja useisiin tapauksiin voi vaatia toimia samassa rajoitetun ajanjaksoja. Saatat joutua suorittamaan erilaisia tehtäviä useammassa kuin yhdessä tapauksessa tiedosto lähes samanaikaisesti, kun puhelu toisella asiaan kun lajittelun kautta oikeudenkäyntiä näyttelyesineitä toinen-ja tehdä virheitä, koska olet hukkua tai hajamielinen ei ole vaihtoehto.

Job Outlook

Lisääntyvä määrä tapauksia ovat kannustaneet lakimiehiä delegoida tehtäviä aiemmin varattu asianajajien, mikä lisää mahdollisuuksia paralegals. Bureau of Labor Statistics arvioi, että avustavana kannat kasvavat 15 prosenttia vuodesta 2016 kautta 2026, joka on paljon nopeampi kuin keskimäärin.

Tämä työllisyyden kasvu voi olla ainakin osittain johtua siitä, että asianajajat voivat siirtää pois enemmän työtä niiden paralegals alhaisemmalla tuntipalkkaa kuin ne olisivat itse laskuttaa niiden aika asiakkaina kestävät suuriin oikeudenkäyntikuluihin.

Työympäristö

Paralegals yleensä työtä yhdessä muiden henkilöstön kuten asianajajia ja tukihenkilöstö, joten on avustavana on eräänlainen ihmisiä ammattiin. Asiakkaan vuorovaikutusta on myös erittäin yleistä tietyillä alueilla lakia.

Valtaosa tästä työstä tehdään toimistoissa, mutta paralegals voidaan satunnaisesti pyydetään osallistumaan tuomioistuinkäsittelyn niiden asianajaja työnantajilla tai matkustaa muista syistä, kuten asiakirjansa tai kerätä tietoja.

Työjärjestys

Koska avustavana on yleensä päätoiminen suoritetaan normaalina työaikana, mutta ylitöitä ja illalla tuntia ovat usein tarpeen, kun määräajat kangaspuut ja tutkimukset ovat välitön, jotka vaativat laajaa valmistelua.

Miten saada työnsä

Hanki sertifiointi

Toteutettava National Certified Legal Assistant / avustavana Examination (CLA / CP tentti), kun olet saanut Ammattikorkeakoulututkinto tai ansaitsi todistus.

VALITSE erikoisuus

Se ei ole harvinaista, avustavana perustaa erikoisuus tai alan asiantuntemusta jälkeen liittyä yrityksen lähtötason kapasiteettia. Hän saattaa tulla taitavia tietyillä aloilla on-työharjoittelua. Lopulta se voi tulla alas mikä sinua kiinnostaa ja minkälaista lain ja tehtävät olet miellyttävin kanssa. Voit sitten hakea töitä tällä alalla.

Valmistaudu ensimmäinen haastattelu

Voit ottaa yhteyttä National Association of Legal avustajat tai National Federation of Paralegal Associations lisätietoja avustavana uraa.

Verrataan työpaikkoja

Kiinnostuneet oikeudellinen uraa myös harkita näitä ammatteja:

 • Väittää Suuntaajan: $ 65670
 • Sovittelija: $ 62270
 • Asianajaja: $ 120910

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *