Miten käsitellä Job hylkääminen ja siirtyä eteenpäin

Posted on

 Miten käsitellä Job hylkääminen ja siirtyä eteenpäin

Kukaan ei tykkää hylättävä työtä. Olitpa ollut sydämen asetettu saada vuokrata, tai niitä ei edes varma halusitte keikkaa, se silti pistää saada selville, että olet ollut hylätty.

Se voi olla erityisen vaikea selviytyä työnhakuun hylkäämistä, kun se tapahtuu uudestaan ​​ja uudestaan ​​- mutta se ei ole harvinaista kokemusta työnhakijoille. Muista, että monissa tapauksissa on jopa satoja hakijoita yksittäistä työtä aukko. Vaikka olet erittäin pätevä, on aivan selvää, että voit hylätä useammin kuin saat työtä.

Vihje: Prosessi löytää täydellinen homma on paljon, kuten dating: kuten sanonta kuuluu, sinun täytyy suudella paljon sammakoita ennen kuin löytää prinssi tai prinsessa.

Menestyä pitkän aikavälin tavoitteena on löytää että unelma tilaisuus ja saada palkkasi, sinun täytyy oppia selviytymään on käännetty alas. Muuten, se on helppo antaa hetkellinen takaisku kääntyvän merkittävä ura tiesulku.

Miten edetä jälkeen, kun työ hylkääminen

Liikettä kun ei saada työtarjouksen voidaan jakaa kolmeen osaan:

  • Getting yli hylkäämisestä
  • Analysoidaan ehdokkuudesta
  • Eteenpäin työnhakuun

Getting Over hylkäämisestä

Ensimmäinen askel saada yli hylkäsi potentiaalinen työnantaja edellyttää jakavat turhautumista, pettymystä ja vihaa mukana menetyksistä. Puhua ystävälle tai perheenjäsenelle ja jakaa tunteita luottamuksellisesti ympäristössä.

Vihje: Tuuletus voi olla erittäin hyödyllinen väline päästää irti negatiivinen ja liikkuu.

Vain olla varma, että olet valinnut kannattajia hyvin. Ihanteellista jakaa on joku, joka ei tule tulevaisuuden pomo tai työtoveri. Vaikka tunteesi ovat ymmärrettäviä, et halua niitä tehdä huonon vaikutelman joku voisi myöhemmin arvioida ehdokkuudesta uuteen työhön. Perheenjäsenet ovat hyvä valinta, sekä vanhoja ystäviä, jotka ovat olleet kanssasi hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Ja mitä teet, vastustaa kiusausta sanoa mitään negatiivista, että vuokraamalla johtaja. Koskaan ei tiedä, onko kannattaa soveltaa organisaation uudelleen tulevaisuudessa. Joskus on vaikea tietää tarkalleen, miksi ehdokas hylättiin ja se voisi olla, että olit yli-päteviä. Jos näin on, työnantaja voi palata myöhemmin paremmalla työtarjouksen.

Taaskin se on tärkeää huomata, että useimmat haut ovat varsin kilpailukykyinen, ja monia lahjakkaita ehdokkaita ovat usein hylätään, koska tiukka työmarkkinoilla. On varsin todennäköistä, että työnantaja ei ole oikeastaan ​​hylättiin teitä, vaan näki toisen ehdokkaan kuin (ehkä jopa hieman) paremmin sopivaksi. Koska vuokraus päätöksiä ovat tyypillisesti subjektiivinen, on täysin mahdollista, että toinen rekrytoija ehkä valinnut teille.

Pidä myös mielessä, että ehkä vuokraamalla johtaja oli oikeassa, ja tämä työ ei ollut paras sovi sinulle, ja sinä ei olisi toiminut tai ollut onnellinen roolissa. Siinä tapauksessa yhtiö teki sinulle palveluksen ei palkata sinua.

Analysoidaan ehdokkuudesta

Ota aikaa pohtia lähestymistavassasi otossa nähdä jos on jotain voisi parannella tulevaisuudessa. Tarkistaa ansioluettelosi, saatekirje, mitä tapahtui haastattelun aikana, ja seurantaa haastattelun jälkeen.

Ottaen huomioon mitä olet oppinut työn vaatimukset ja ihmisiin, kysy itseltäsi, jos olisit voinut tehdä jotain toisin, jotta esittää itse paremmin valoa ja joka teki sinusta tuntua parempi sovi työtä.

Vaikka ei tyypillinen, joskus työnantaja jakaa palautetta ehdokkuudesta. Jos se ei ole, ja olet kehittänyt Rapport kenenkään kanssa organisaation, kokeile lähestyy niitä pyynnön rakentavaa kritiikkiä.

Pidä työnhakuun Moving Forward

Ehdokkaat usein menettävät vauhtia hakuaan odottaessaan kuulla, jos he laskeutuivat työtä, varsinkin jos he katsovat naulattu työhaastattelu. Älä lankea tähän ansaan. Se ei ole koskaan hyvä idea lakata etsimästä ennen kuin on tarjottu ja hyväksynyt työtarjouksen.

Kunnes sinulla on jotain kirjallisesti, jatka hakua. Löytää muita vaihtoehtoja, ja jotka saavat myönteistä palautetta haastattelijat, pehmentää iskua, jos hylätään. Saatat löytää paremman tarjouksen, riippumatta siitä, kun maa tässä työssä.

Joten pitää soveltaen, verkostoitumista, ja työstää pitkän aikavälin urasuunnitelman. Parhaassa tapauksessa, voit olla entistä kiinnostavampi ehdokas tähän tehtävään olet harkitsee. Pahimmassa tapauksessa, sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä upouusi etsintä.

key Takeaways

Työnhaku hylkääminen tapahtuu kaikille. Se, mitä tehdä seuraavaksi ratkaisee: Käytä tilaisuutta hioa haastattelemalla taitoja ja analysoida lähestymistapaa.

Voit vapaasti Vent – Mutta valita oikea Support System: Älä sano mitään negatiivista vuokraamalla johtaja tai kuka tahansa voisi antaa kertomuksen työnantajalle.

Älä menetä Momentum: Silloinkin kun asiat näyttävät lupaavilta yhdellä työnantaja, älä lopeta työnhakuun kunnes olet tarjouksen kädessä.

Muista, että vuokraamalla johtaja olla tekemässä sinulle palveluksen: Työ saattaa todellakin olla huono sovi sinulle … tai voit saada kutsun myöhemmin parempaan asemaan samassa yrityksessä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *