Miten työhön paluun urakatkon

Posted on

Miten työhön paluun urakatkon

Olipa urakatkon suunniteltiin tai suunnittelematon, palaa oltuaan pitkään poissa voi olla haastavaa. Jotkut rekrytoijat ja vuokraus johtajat tullaan ymmärtämään noin vuoden päässä yhdeksästä viiteen jauhaa, mutta muut voivat tuntea pelokkaasti palkata sinua. Ja, aikaa pois työvoimasta, taitosi-yhdessä teidän ansioluettelosi ja haastattelutaidot -voidaan tarvitsevat päivityksen. Se voi olla vaikea luottaa ja pätevä myös.

Ällikällä lyöty? Hermostunut? Älä: Näin on onnistunut työnhakuun ja siirtyminen takaisin työelämään jälkeen lähteä.

Vinkkejä päästä takaisin oltuaan sapattivapaata

Arvioida oman Job haluaa & tarpeet

Älä vain sukeltaa hakuja työpaikkaa sivustoja . Sen sijaan, vie aikaa miettiä, mitä haluat: Millaista työtä on täyttää ja ilahduttavaa? Ja haluat palata rooli jollainen teillä oli lähtenyt työvoima tai haluat kokeilla jotain hieman erilaista? Mieti, mitä haluat päästä pois työtä, ja miksi (paitsi taloudellisista syistä) olet kiinnostunut toimimaan taas. Pidä tarpeita ajatellen, liian: onko se palkka vaatimukset, joustavia työaikoja, tai jotain muuta. Tee luettelo ”takuuhitit” seuraava työ.

Plus, pohtia urakatkosi tai sapattivapaata . Oletko oppia uuden taidon, vapaaehtoinen, alkaa puoli touhu tai ottaa luokat? Vaikka et ollut aktiivisesti toimi, saatat joutua huomionarvoista saavutuksia mainita kuulustelujen aikana tai lisätä ansioluettelosi.

Uudelleen Opi ja verkko

Jos on kulunut jo jonkin aikaa, koska olet työskennellyt, sinun todennäköisesti tarvitse refamiliarize itseäsi teollisuuden ja työmahdollisuuksia sen. Mahdollisia toimenpiteet:

  • Perehdy teollisuus: viettää aikaa Glassdoor.com , tutkimiseen yritysten ja toimialan. Saatat olla erityisen kiinnostunut selvittää palkan alue rooleja, jotka kiinnostavat sinua. Tässä lisää tietoa siitä, miten Tutkimusyhtiöiden valmiiksi haastattelu .
  • Verkko : Reach ulos edeltäjiensä kertoa heille olet palaamassa työelämään. Ei vain voit saada mahdollisia työpaikkojen johtaa, mutta nämä kontaktit voivat myös päivittää sinulle uusimpia alan näkymiä-suuria toimijoita, uusi slangia jne Kysy liitännät neuvoja ja vinkkejä päästä takaisin työelämään.
  • Osallistua konferensseihin ja haastattelemalla: asettaminen noin rento haastattelemalla voi myös auttaa sinua tuntemaan ajan tasalla teidän teollisuudelle. Tämä auttaa pitämään viitteitä tuore aikana työhaastatteluun. Neuvottelut voivat myös auttaa sinua saamaan vauhtiin , samoin kuin on mahdollisuus laajentaa verkon. Jopa osallistuvat LinkedIn Group liittyvät oman teollisuuden voivat auttaa sinua pääsemään takaisin uraan.

Raikastaa taitosi

Aikana alan tutkimus, saatat huomata, että on olemassa kokonaan uusi maailma ammattikieltä. Uusilla ohjelmilla voidaan olennaista. Tai, ehkä työkalut ovat samat, mutta se on vain ollut aikaa kun sinä käyttänyt niitä. Piristyä taitojasi ennen kuin lähdet ulos haastatteluja tai lähettää työhakemukset-tämä auttaa sinua tuntemaan varmempi ehdokkaaksi. Seuraavassa on muutamia ideoita:

  • Vapaaehtoistyö: Vaikka se liity omaan kenttään, vapaaehtoistyö säännöllisesti voi saada sinut uudelleen tottunut järjestäytyneessä ympäristössä, jonka työnantajat haluavat nähdä. Bonus jos vapaaehtoistyön rakentaa tai ylläpitää taitoja , että mahdolliset työnantajat haluavat nähdä ehdokkaita.
  • Sarjat: Jos on uusia tuotteita tai ohjelmia saatavilla, jotka eivät tunne teidän, se saattaa olla järkevää ottaa luokan. Tämä voisi olla henkilökohtaista kurssi tai online-ohjeet. Kun olet oppinut uusia taitoja, voit sisällyttää sen taitoja osiossa ansioluettelosi .
  • Tiedotteita, podcasteja, jne .: Jossain määrin et välttämättä tarvitse uusia taitoja. Jotkut kentät eivät muutu nopeasti. Se voi vain olla, että sinun täytyy perehtyä miten teollisuus toimii, onko tämä tarkoittaa thumbing läpi vanhoja koulukirjoja, osallistumalla konferensseihin, tai alkaa lukea päivittäin alan uutisia, kuunnella podcasteja, tilata uutiskirjeitä, jne

Käytännössä Työnhaku Taidot

Kuinka kauan se on ollut vuodesta viimeksi hakenut työpaikkaa? Jos se on vaikea muistaa, luultavasti on päivittää ansioluettelosi . (Ja ehkä oman LinkedIn profiilin , too!) Kun päivität ansioluettelosi, harkitse valitsevat toimiva versio sijaan kronologinen yksi -Tämä voi auttaa de-korostaa, että kuilu teidän työkokemus.

Kannattaa myös harjoitella haastattelemalla liian joka tarkoittaa tarkistaa oman vastauksia yhteisiä haastattelukysymykset ja kokoamiseksi haastattelussa asu . Plus, katso näitä vinkkejä vastata haastattelukysymyksiä olemisesta poissa työstä sekä miten selittämään työllisyysero ansioluettelosi .

Selitä urakatkosi-Mutta puhua lyhyesti

Jos olet ollut pitkä tauko, saat todennäköisesti tarvitse keskustella siitä omassa saatekirje, sekä haastattelun aikana . Ei väliä, mitä syy laajennetuissa lähtevät työvoiman pitää selitystä lyhyesti. Yksinkertainen lause tekee. Kokeile, ”Olen viettänyt aikaa sairaan sukulainen” tai ”Oli tärkeää minusta kotiin lapseni kunnes päiväkoti,” ”Olen ollut vapaaehtoisena asunnottomuus hyväntekeväisyys ottaen kirjanpito luokkia,” tai ”Olen viettänyt viime vuosina matkustaa ympäri maailmaa, työskennellyt minun kielitaitoa.”

Mikä tahansa syyn poissaololle, yritä tislata se alas jotain lyhyt-ja paluu keskustelu työn teit ennen aikaa pois. Työkokemus on edelleen ajankohtainen, vaikka aikaa on kulunut sait tuon kokemuksen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *