Asianmukainen Phone Etiketti työpaikalle ja kotiin

Posted on

Asianmukainen Phone Etiketti työpaikalle ja kotiin

“Varokaa käytöstapoja” on mitä äiti aina sanonut, eikö? Mutta nyt olet äiti, mitä pidetään hyvän tavan on muuttunut paljon, kiitos teknologian ja nopea vauhti elämän. Kun työtä kotoa, puhelin on erityisen tärkeä osa elämän.

Asianmukainen Puhelin Etiketti suuntaviivat

Opi sopiva puhelin etiketti näille eri tilanteissa:

Työssä tai Työskentely kotona

Hyvä puhelin tavat ovat välttämättömiä missään yritysympäristössä – onko sinulla työtä kotona tai toimistossa. Mutta niille meistä, jotka työskentelevät kotona, häiriötekijöitä, jotka menevät yhdessä sen kanssa voi sabotoida jopa paras puhelin itsensä. Käytä näitä vinkkejä hyvä puhelin tapojen työskennellessään kotona olla varma aina ammattimaisella työskennellessään kotitoimiston.

Kun työtä kotitoimiston, sinulla on etu, että voimme ottaa henkilökohtaista puheluita häiritsemättä muita. Niille työ-at-home äidit (tai WAHMs) joka etätyötä osa-aikaisesti, muistaa ammattitaitoa käytät toimistossa kuvastaa työmoraali ja on perusta pomosi ja työtovereiden oletuksia siitä, mitä teet työskennellessään Koti.

Kotona

Ei ole olemassa erityisiä sääntöjä hyvä puhelin tapojen kotona elämässä, toisin kuin urasi. Yrityksen puhelin tavat, että käytät töissä ovat täysin sopivia omaan elämään. Siskosi ei halua kuunnella teitä kirjoittamalla toisessa päässä on puhelinkeskustelu enempää kuin asiakkaat eivät, eikö?

Myös pitää taustakohinaa minimiin vähentää stressiä, kun puhelimessa joko töissä tai kotona. Joten seuraa näitä käskyjä ja kieltoja puhelimen tapojen myös kotona.

Falling jonnekin oman henkilökohtaisen ja ammatillisen elämän on työhaastattelu puhelimitse. Suoritetaan usein kotona, haastattelu tarvitsee välittää ammattitaitoa.

Lapsesi kotona

Ja vaikka sääntöjä hyvä puhelin tapojen eivät poikkea paljon kodin ja työpaikan välillä, kotona, olemme myös tehtäväkseen opettaa lapsillemme puhelin etiketti. Ja puolestaan ​​meidän täytyy myös asettaa hyviä esimerkkejä.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *