Mikä on toiminnallinen Jatka?

Posted on

Mikä on toiminnallinen Jatka?

Mikä on toiminnallinen jatkaa, ja kun käytät jotain hakea työpaikkoja? Toimiva jatkaa keskittyy taitoja ja kokemusta, eikä kronologinen työhistoria. Sitä käytetään tyypillisesti työnhakijoihin, jotka ovat Uranvaihto, joilla on puutteita niiden työkokemus, tai joiden työura ei suoraan liity työn. Näin erityisiä taitoja ja valmiuksia korostuvat korostamaan työnhakijan kykyjä.

Tämä eroaa perinteisestä, kronologinen jatkaa joka näyttää aikajanan käänteisen työkokemus lyhyet selitykset kunkin työn. Tämän seurauksena painopiste on siirtynyt tehtävänimikkeitä ja aikaa, joka on siirtynyt todellisen osaamisen hakijalla.

On toiminnallinen Resume sopii sinulle? 

Job etsijät on paljon vaihtoehtoja, kun se tulee luoda heidän jatkaa. Koska toiminnallinen jatkaa keskittyy taitoja päivämääriä, se on ihanteellinen ehdokkaita, jotka ovat aukkoja työpaikkojen välillä, ovat varhain uransa (tai on vain harjoittelun perustuva kokemus), tai tekevät uraa kytkin.

Toimiva uudelleen on vähemmän käytetty kuin kronologinen jatkaa, jossa luetellaan ehdokkaan työhistoria, aloittaen viimeksi pidettiin asentoon. Rekrytoijien ja haastattelijat suosivat tätä muotoa, joten jos sinulla ei ole syytä kuin toiminnallisen jatkaa, valita kronologinen yhden. Yksi muu vaihtoehto on yhdistelmä jatkaa, joka tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Yhdistelmään jatkaa, taitosi on korostettu ensin ja sitten seuraa työhistoria.

Vinkkejä kirjoittaminen Functional Resume

Harkitse jatkaa yhteenveto. Harkitsee jatkaa yhteenveto alussa ansioluettelosi joka keskittyy taitoja teillä, jotka ovat merkityksellisiä työn. Tämä on hyvä tapa ohjata tapoja työnantaja näkee sinut (ja ansioluettelosi) ensi silmäyksellä.

Järjestetty teema. Kun kirjoitat toiminnallinen jatkaa, järjestää ansioluettelosi teemoja, eikä vain luettelemalla työpaikkaa käänteisessä kronologisessa järjestyksessä. Nämä teemat saattavat olla taitoja tai pätevyyttä listattu jatkaa (esimerkiksi ”Rekrytointi Experience” ja ”Asiakaspalvelu Experience”). Kokoamalla taitojasi yhdessä, työnantaja voi helpommin nähdä, että sinulla on oikeat taidot tehtävään, vaikka työhistoria on pienempi kuin tähti (tai vähemmän liittyvät työ käsillä).

Hakusana. Muista käyttää avainsanoja työnkuvan ansioluettelosi. Voit käyttää näitä avainsanoja otsikot oman alanimikkeisiin, tai luettelomerkkiluettelot jossa kuvaat taitoja ja saavutuksia yksityiskohtaisemmin. Tämä auttaa työnantaja nähdä, että kykyjä vastaavat hyvin työn vaatimukset.

Mainitse liittyviä hankkeita. Muista myös sisällyttää hankkeita – henkilökohtaista tai ammatillista – jotka liittyvät työhön. Hankkeet osoittavat menestystä kehittämiseen ja suorittamalla tehtäviä.

Silti kuuluu työkokemus. Ei ole väliä mitä, saat todennäköisesti pitää vielä lisätä työkokemus. Sisältävät tätä alareunassa ansioluettelosi, jotta työnantaja keskittyy enemmän taitoja sen sijaan työhistoria.

Kirjoita vahva saatekirje. Sisältävät voimakkaan saatekirje mennä ansioluettelosi. Käytä tätä saatekirjeen laajentaa taitoja ja kykyjä teillä, jotka saavat sinut vahva ehdokas tehtävään. Tämä auttaa vähentämään huolia työnantajalla voi olla noin työhistoria.

Toiminnallinen Jatka Esimerkki

Tämä on esimerkki funktionaalisen jatkaa.

Hakija
321 Jackson Street
San Jose, CA 55555
(123) 456-7890
the.applicant@email.com

phlebotomist

Menestyksekäs veressä pankkipalvelut hoitoympäristö

Tuloshakuinen, runsaasti energiaa, käytännön ammattilainen osaamisen hallinta, laadunvarmistus, ohjelman kehittäminen, koulutus, ja asiakaspalvelu.

Avaintaitoja ovat:

 • verensiirtotoiminnan
 • Laatuvakuutus
 • AABB akkreditointi
 • Yhteensopiva FDA cGMP

PROFESSIONAL saavutukset

KOULUTUKSELLINEN

 • Helpottanut koulutuksen hankkeita 2016-2018 Pohjois Kaliforniassa verta keskuksissa.

phlebotomy

 • Assisted tiimin jäsenten veni-pistoja, luovuttajan reaktion hoito, ja tarjoamalla lisensoitu henkilöstö jatkaa tehtävänsä hoitamalla veren palvelut määräysten dokumentointi (BSDs) kun osoitetaan itsenäistä veren liikkuvan yksikön (SCU).

NOUDATTAMINEN

 • Edellyttäen päivittäisen operatiivisen tarkastelu / laadunvalvonta koulutuksen vastuullisuutta kuin se koskee asettamat Lainsäädäntöpolitiikka vaatimukset lääketieteellisessä ympäristössä.

OHJELMAN johto ja valvonta

 • Onnistuneesti valvoo sopimuksen tukea kuudelle AT & T Broadband järjestelmät sijaitsevat Bay Area ennen uran flebotomiasta. Haut aikataulutus, laadunvalvonta, palkkahallinnon, erityisiä hankkeita, ja arvioinnit varmistaakseen asianmukaisen end-of-line ja rajaaminen signaalia.
 • Vähentynyt henkilöstön vaihtuvuutta, esitteli kaksisuuntainen viestintä kentän työntekijää, parantaa työntekijöiden ulkonäkö ja johti laajentamiseen työntekijä (terveys) etuja.

TECHNOLOGY

 • Chief yhteyspiste AT & T puhelin ja ABC-sidoksissa tv-asemia liittyvät valitukset ja diagnosoinnin kommunikaatio-ongelmia joko paikalla tai kauko lähetykset.

KOULUTUS & valtakirjansa

SAN JOSE State University , San Jose, Kalifornia.

 • Associate of Applied Science EKG-Phlebotomy, 2014
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *