Ammattitutkinnot, jotka johtavat hyvin palkattuja työpaikkoja

Posted on

Ammattitutkinnot, jotka johtavat hyvin palkattuja työpaikkoja

Etsitkö koulutusohjelman, joka auttaa valmistautumaan korkean maksaa työtä? Harkita saada ammatillinen tutkinto. Ammatillinen tutkinto, joka tunnetaan myös ensimmäisen ammatillinen tutkinto, on siinä määrin, että valmentaa tietyn uran. Yleisimpiä esimerkkejä ammattitutkinnot ovat lain astetta (JD:) ja lääketieteellinen astetta (MDS). On kuitenkin olemassa monia muita.

On hyödyllistä tietää, missä määrin ohjelmia siellä, ja jotka johtavat usein hyvin palkattuihin tehtäviin. Tämä voi auttaa sinua valitsemaan ohjelman, joka sopii etuja ja tarpeita.

Ammattitutkintolakiin vs. korkeakoulututkinnot

Yhdysvaltain opetusministeriö määrittelee ammatillinen tutkinto yhtenä, joka täyttää kaikki seuraavat kriteerit:

  • Sinun täytyy suorittaa tutkinnon harjoitella ammattia (ehkä myös täytyy ottaa lisensointi tentti harjoitella)
  • Sinun on suoritettava vähintään kahden vuoden college ennen ohjelman
  • Ohjelma (plus mahdolliset aiemmat college kokemus) on kestettävä vähintään kuusi vuotta

Muut keskeiset laatua ammatillinen tutkinto on, että se opettaa sinulle, mitä sinun tarvitsee tietää tehdä tiettyyn työhön. Vaikka et ehkä tehdä joitakin akateemista tutkimusta (kuten lopullinen huippukivi tai paperia), ohjelmassa keskitytään käytännön kokemuksia siitä ammatin. Tämä sisältää usein tosielämän kokemuksia kuten harjoittelupaikkoja.

Tämä eroaa korkeakoulututkinto, kuten filosofian tohtorin (FT), joka keskittyy tutkimukseen ja muihin koulutuksessa. Vaikka korkeakoulututkinnot myös käsitellä käytännön oppimista, tämä ei ole heidän keskittyä.

Vinkkejä valitseminen Professional koulutusohjelma

Mieti tarkkaan työtä haluat. Ammattitaitoinen astetta valmistautua teitä yhtä tiettyä työtä. Varmista siis, haluat seurata tätä urapolun ennen hakemista ja osallistuu ammatillinen koulutusohjelma. Harkitse Työharjoittelu alan ihmisten ensin tai interning teollisuudessa. Tämä auttaa sinua päättämään, jos haluat mennä läpi pitkä ja kallis prosessi saada tutkinto.

Huomioon kustannussäästöt. Ammattitaitoinen koulutusohjelmat kestävät kaksi neljän vuoden voi olla kallista. Varmista, että olet miettiä ohjelman kustannukset ennen hakemista. Harkita hakevat taloudellista tukea, jos se on käytettävissä. Vaikka et toivottavasti voi maksaa pois lainoja kanssa rahat saadaan ensimmäinen työpaikka koulun jälkeen, sinun kannattaa varmistaa et päätteeksi velkoja ei voi maksaa takaisin.

Tutustu mainetta ohjelman ja koulu. Katso tarkkaan osaksi maine mikä tahansa ohjelma hakea. Pyydä hakutoimistopalvelut tietoa määrästä alumnien palkattiin suoraan pois ohjelmasta. Kysy, mitä opiskelijoiden osuus kulkee lisensointi tentti. Jos mahdollista, puhua joidenkin entisten opiskelijoiden saada lisätietoja. Varmista, että vietät aikaa ja rahaa hyvä ohjelma, jolla pääsee työtä haluat.

Perehdy joint-tutkinto-ohjelmia. Jos haet korkeakoulujen ja tietää, mitä ammattia haluat jatkaa valmistumisen jälkeen, harkitse yhteiseen-koulutusohjelman. Jotkut yliopistot tarjoavat viisivuotisohjelmien jossa opiskelija suorittaa kandidaatin ja ammatillinen maisteriksi samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa hakemassa erilliseen tutkijakoulun yliopiston jälkeen ja olisi nopeampi kuin tyypillinen kaksivuotinen maisterin tutkinto. Kuitenkin vain tehdä tätä, jos olet aivan varma urapolun haluat.

Astetta, jotka parantavat palkattuja työpaikkoja

Alla on luettelo joistakin ammattitutkinnot, jotka johtavat kannattavin uran. Tietysti pitää muistaa, että sinun pitäisi valita vain koulutusohjelman, joka sopii uran etuja ja tarpeita. Kuitenkin tämä lista on hyödyllinen paikka aloittaa ajatellut kannattaa jatkokoulutusohjelmista.

Kaikki palkkatiedot perustuu tietoihin Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook käsikirja.

1. Lääketieteen tohtori (MD)
Jos haluat tulla lääkäri tulee yleensä ansaita lääketieteen tohtori. Lääketieteellisen koulun ohjelmat kestävät neljä vuotta, ja sisältää käytännön kokemusta työskentelystä sairaaloissa ja lääkäreiden vastaanotoilla. Ihmiset, jotka suorittaa lääketieteellisen koulun ja tulla lääkärit voivat ansaita hyvin korkeita palkkoja, jotka vaihtelevat $ 228441 työpaikkaa yleisesti Pediatricsin $ 441185 työpaikkaa anestesiologian.

Kiinnostuneet ihmiset lääke voi myös harkita tohtorin Osteopathic lääketieteen tutkinto (DO), joka on toinen ohjelma tulevia lääkäreitä.

2. tohtori hammaslääketieteen (DDS tai DMD)
Kuten lääketieteellisen koulun, hammaslääketieteen koulu ohjelmat yleensä viimeisten neljän vuoden aikana. Kuitenkin, että yleinen hammaslääkäri on hyvin palkattua uran: hammaslääkärit ansaitsevat keskimäärin $ 158120 vuodessa. Määrän hammaslääkäri työpaikkojen odotetaan myös kasvavan 19 prosenttia seuraavien kymmenen vuoden aikana, joka on paljon nopeampi kuin maassa keskimäärin.

3. tohtori jalkaterapia (DPM, DP, Pod.D.)
Jalkaterapeutti välittää potilaille, joilla on jalka, nilkka, ja alemman jalan ongelmia. He arvioivat ja vikojen, antaa hoitoa, ja tehdä jalka ja nilkka leikkauksia.

Tullakseen podiatrist, sinun tulee suorittaa neljän vuoden tohtori jalkaterapeutin Medicine ohjelman. Monet kurssit ovat samanlaisia ​​kuin sinä ryhtyisi lääketieteen tohtori tai tohtorin Osteopathic lääketieteen ohjelma.

Jalkaterapeutit ansaitsevat keskimäärin $ 127740 vuodessa ja näkevät työpaikkojen kasvu 10 prosenttia, joka on nopeampi kuin maassa keskimäärin.

4. tohtori apteekki (Pharm.D.)
Proviisorit luopua lääkettä potilaille ja antavat tällaisesta lääkkeitä. He saattavat myös tehdä terveystarkastuksia ja tarjota immunizations.

Tullakseen apteekista, sinun tulee suorittaa neljän vuoden ammatillinen tutkinto farmasian ja toimilupaa (joka edellyttää ottaen kaksi tutkintoa.). Kuitenkin on usein suuri loppuratkaisu: keskipalkka proviisorien $ 124170 vuodessa.

5. Oikeustieteen tohtori (JD)
Haluatko ryhtyä asianajajan? Asianajajat useimmissa osavaltioissa tarvitse täyttää kolmivuotisen lakitutkinto, joka sisältää työselostus ja reaalimaailman kokemus asianajotoimistoissa. Niiden on myös läpäistävä valtion lisensointi tentti kutsutaan ”bar tentti” jotta käytännössä tietyssä tilassa.

Asianajajat ansaitsevat keskimäärin $ 119250 vuodessa.

6. Master of Science Hoitotyön (MSN)
Voit työskennellä sairaanhoitajaksi (RN) ja osakkuusyrityksen tai kandidaatin tutkinnon (tai tutkintotodistus ammatillinen koulutusohjelma). Jos kuitenkin haluat tulla sairaanhoitaja lääkärin (tunnetaan myös kehittynyt käytäntö sairaanhoitaja tai APRN), tarvitset vähintään maisteri Hoitotyön. Tämä on tyypillisesti kaksivuotinen ohjelma, joka sisältää sekä käytännön oppimista ja kursseista.

APRNs voi myös mennä ansaita tohtori Nursing Practice (DNP) tutkinto. Ei ole väliä missä määrin ansaitset, mutta sinun on läpäistävä kansallinen sertifiointitestiä.

Sairaanhoitaja lääkärin työpaikkoja kasvavat 31 prosenttia – paljon nopeammin kuin maassa keskimäärin. APRNs voi ansaita keskimäärin vuosipalkka $ 110930 .

7. tohtori Optometry (OD)
optikon tutkii potilaan silmissä, diagnooseja ja kohtelee näköhäiriöitä, ja määrää silmälasit ja linssit. Optikoiden on täytettävä tohtori optometriajärjestö ohjelman, joka tyypillisesti kestää neljä vuotta, ja on sitten siirtää valtion lisensointi tentti.

Koulun jälkeen, optikkojen voi ansaita keskipalkka $ 110300 vuodessa. Ne voivat myös odottaa löytävänsä monia avoimia työpaikkoja: työpaikkojen määrän odotetaan kasvavan 18 prosenttia seuraavien kymmenen vuoden aikana.

8. Master of Health Administration (MHA)
Monet terveydenhuollon hallinto, varsinkin ne, jotka haluavat tulla johtajia, saada maisterin tutkinto Health Administration (MHA). Nämä ohjelmat yleensä kahden tai kolmen viime vuoden aikana ja sisältävät käytännön hallinnollista kokemusta.

Vaikka ihmiset joilla on MHA mennä on useita erilaisia ​​töitä, yhteinen kanta on terveyspalvelujen johtaja. Terveyspalvelut johtajat (tunnetaan myös terveydenhuollon avainhenkilöt tai terveysviranomaisen) suunnitelma, koordinoida, ja suora hoitoalan palveluja.

Terveyspalvelut johtajat ansaitsevat keskipalkka $ 98350 ja odotetaan nähdä 20 prosentin työpaikkojen kasvua seuraavien kymmenen vuoden aikana.

9. eläinlääketieteen tohtori (ELT, VMD)
Jos rakastat huolehtia eläimistä ja haluavat tulla eläinlääkäri, sinun täytyy ansaita eläinlääketieteen tohtori tutkinto. Tämä on nelivuotinen ohjelma, joka sisältää aika luokkahuoneissa, laboratorioissa, ja klinikoilla.

Eläinlääkärin työt lisääntyvät paljon nopeammin kuin maassa keskimäärin, ja eläinlääkärit voivat ansaita keskipalkka $ 90420.

10. Master of Business Administration (MBA)
Master of Business Administration tutkinto on tyypillisesti kaksivuotinen tutkinto, joka valmentaa eri työpaikkojen liiketoimintaa. Nämä työt voivat vaihdella talousanalyytikko (joiden keskipalkka $ 82450 ) ja talouspäällikkö (jossa palkka $ 125080 ). Monet työpaikat liiketoiminnan kasvavat nopeuksilla nopeammin kuin maassa keskimäärin.

Tähän liittyvä tutkinto on Master of Public Administration, jossa keskitytään enemmän hallintoa ja julkisia asioita. Opiskelija voi mennä juosta poliittiseen virkaan tai työskennellä yksityisen sektorin työpaikoista kuten johdon analyytikko (tunnetaan myös liikkeenjohdon konsulttina, jonka keskimääräinen palkka $ 82450 ).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *