Paras tyypit Lentokenttä työpaikkoja, Maksu No

Posted on

Paras tyypit Lentokenttä työpaikkoja, Maksu No

Jos olet kiehtoi lentomatkustamiseen, nauttia asiakaspalvelu sisällä nopeatempoisessa ympäristössä, ja elää suuri kaupunki, niin sinun kannattaa harkita työpaikkojen, jotka mahdollistaisivat voit työskennellä lentokentällä paikoissa. Ei vain voi työskennellä lentoyhtiön tarjota vakaat tulot, mutta monet näistä työpaikoista jopa tarjota ilmaiseksi tai alennettuun lentoliput työntekijöille. 

Tarkistaa joitakin parhaista työpaikoista käytettävissä toimiva lentoasemalla tehtäviinsä, palkka, työn näkymät, ja parhaita tapoja löytää työtä ja saada vuokrata.

Lipunmyynti / Gate Agent

Lipunmyynti ja portti aineet toimivat ”kasvot” lentoyhtiöiden he työskentelevät, asiakkaan opastaminen niiden lentovaraustietojen ja auttaa ratkaisemaan nousevat ongelmat lennon tiedot ja matkatavarat. Ne tarkistaa matkustajien tunnistamista, kysymys kassiin, tarkistaa matkatavarat, ja suoraan asiakkaille turvallisuutta tarkastuspisteissä ja portit lähtevien lentojen. Lipunmyynti aineet on pystyttävä seisomaan pitkiä ja nosta raskaita laukkuja ja muita valittujen kohteiden. 

 • Palkka: Mukaan Bureau of Labor Statistics (BLS), agentit ansaitsi mediaani palkka $ 17,90 / h. toukokuu 2018. Top 10% ansaitsi $ 31,14 / h. tai enemmän kun pohja 10% ansaitsi $ 11,23 / h. tai vähemmän.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelun edustajat lentoasemille tai lentoyhtiöille vastata pyyntöihin erityistä apua matkustajille, auttavat matkustajia seurata kadonnut, ja tiedottaa palveluista lentokentällä ja osallistuvat lentoyhtiöt. Ne voidaan antaa joko asiakaspalveluun työpöydät tai lentoyhtiön puhelinpalvelukeskuksia. Ongelmanratkaisutaitoja ja hienovaraisuutta käsiteltäessä tyytymättömät matkustajien on tässä roolissa.

 • Palkka : asiakaspalvelun edustajat ansainnut mediaani palkka $ 16,23 / h. toukokuu 2018, mukaan BLS. Alin 10% saanut noin $ +10,65 / h., Ja ylin 10% ansaitsi $ +26,69 / h. tai enemmän.
 • Job Outlook: mukaan BLS, työllisyys asiakaspalvelun edustajat ennustetaan kasvavan 5% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Lentoemäntä

Lentoemäntien tervehtiä matkustajien he lentojen matkustajista, ohjata heidät paikoilleen ja valvoa sijoittaminen käsimatkatavaroiden. Jälkeen yhteydessä aluksen miehistön varmistaa, että kaikki matkustajat ovat nousseet, ne tarkistaa turvallisuus protokollia ja varmista, että matkustajat noudattavat lentoyhtiön määräyksiä. He myös rauhallinen hermostunut tai ahdistunut matkustajien, ratkaista konflikteja lentojen aikana, ja tarjoilla ruokaa ja juomia. Joustavuutta tarvitaan tässä tehtävässä, sillä lentoemännät vaaditaan usein työn muuttuvan aikataulut ja voidaan antaa yhdessä yössä lennot.

Tulossa lentoemäntä voi olla hyvä uravaihtoehto energinen, asiakaspalvelukeskeiseen yksilöitä, jotka eivät halua jatkaa korkeakoulututkinnon. Tyypillisesti vain ylioppilastutkinto vaaditaan; lentoyhtiöt tarjoavat erikoiskoulutus johtavan sertifioinnin Federal Aviation Administration (FAA).

 • Palkka: mediaani vuotuinen palkka lentoemäntien oli $ 56000 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 28950, ja ylin 10% ansaitsi $ 80870 tai enemmän.
 • Job Outlook: mukaan BLS, työllisyys lentoemäntien ennustetaan kasvavan 10% 2016-2026, nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Lentokoneiden ja avioniikkalaitteille Mechanic ja teknikko

Lentokoneiden mekaniikka korjaus ja suorittaa määräaikaishuollon lentokoneissa. Ne diagnosoida mekaanisia tai sähköisiä ongelmia, tunnistaa ja korvata vialliset osat, selostukset turvallisuus tarkistuslistoja, asiakirja ongelmat, ja päivittää huolto kirjaa. Avionics teknikot testaavat elektronisia instrumentteja käyttäen piiri testaajille, oskilloskoopit ja jännitemittareiden, tulkinnassa koelentotiedot ne hankkivat diagnosoida toimintahäiriöitä ja suorituskyvyn ongelmia. Ne myös koota komponentteja, kuten sähköiset ohjauslaitteet ja liitäntärasiat, ja asentaa ohjelmia.

 • Palkka : mediaani vuosipalkka lentokoneiden mekaniikka ja huoltoteknikoiden oli $ 63060 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 36760, ja ylin 10% ansaitsi $ 97820 tai enemmän. Mediaani vuosipalkasta avioniikkamarkkinoilla teknikoille oli hieman korkeampi: $ 64140 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 39940, ja ylin 10% ansaitsi $ 94710 tai enemmän.
 • Job Outlook: BLS todetaan, että yleinen työllisyysaste lentokoneiden ja avioniikkaan mekaniikka ja teknikot odotetaan kasvavan 5% 2016-2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Lennonvalvoja

Lennonjohtajat pidä pitkälle erikoistunut kantoja ja on suoritettava laaja tekninen koulutus, jotta seurata tarkasti ilman aktiivisuutta ja sanella reittejä varmistaa turvallinen lentoyhtiön kuljetus. He hallitsevat maaliikenteen lentoasemilla sekä valvoa lentoonlähdön ja laskun ilma. Lennonjohtajat ovat yhteydessä lentäjien säästä ja ilman vakautta edellytykset niiden reittejä. He käyttävät tutka, tietokoneita, tai visuaalisia viittauksia seurata ja ohjata liikkumista lentokoneen taivaalla ja maaliikenteen lentoasemilla. Lennonjohtajien on toimittava hyvin paineen alla ja ajatella nopeasti ongelmia.

 • Palkka: mediaani vuosipalkka lennonjohtajien oli $ 124540 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 68090, ja ylin 10% ansaitsi $ 178650 tai enemmän.
 • Job Outlook: mukaan BLS, työllisyys Lennonjohtajien ennustetaan kasvavan 3% 2016-2026, hitaammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Lentokentän Operations Specialist

Lentokentän toiminnan asiantuntijoita turvallista lentoonlähdön ja laskun kaupallisten ja sotilaslentokoneiden. Jokapäiväisessä tehtäviin kuuluvat yhteydenpito välillä lennonjohdon ja huoltohenkilöstö, käyttämällä lentokenttä lasku ja navigointilaitteita lähettämistä lentokoneita. Ne myös toteuttaa lentokentän turvallisuus- menettelyt ja seurata ja ylläpitää lennon kirjaa.

 • Palkka: mediaani tuntipalkan Lentokentän toiminnan asiantuntijoita oli $ +25,10 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi $ 13,35 / h., Ja ylin 10% keskimäärin noin $ +44,10 / h.

Transportation Security Officer

Mukaan Transportation Security Administration, kuljetus- turvapäälliköt tehdä turvatarkastus Matkustajien, matkatavaroiden ja rahdin lentokentillä estämään tappavan tai vaarallisia esineitä kuljetetaan ilma-alukseen. 

Kuljetus Vartijoiden taitavia liiketoiminnan turvavarusteet kuten röntgenlaitteet ja kehittyneet kuvantamisen tekniikkaa seulonta tarkastuspisteissä. Niiden on oltava vahvat viestintätaidot sekä kyky työskennellä matkustajia erilaisista taustoista.

 • Palkka : Mukaan BLS, Transportation Security seulat ansaitsi keskimäärin tuntipalkka on $ 20,13 / h. toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 16.66 / h., ja ylin 10% ansaitsi noin $ 23,65 / h.

Lentoyhtiö Cargo Handling Ohjaaja 

Lentoyhtiö lastinkäsittely valvojien valvoo lentoaseman maa miehistön lastaaminen, purkaminen, turvaaminen ja lavastus lentokoneiden rahdin ja matkatavaran. Heillä on oltava hyvä taito logiikan ja matemaattisen laskutoimituksen, koska niitä tarvitaan määrittämään lentokoneen painopisteen ja koordinoida turvallinen ahtaus. Ne voivat myös pyytää palvella miehistön, kahva lastin lennon, ja lyhyt matkustajia hätä- ja turvamenettelyistä. 

 • Palkka: Lentoyhtiöiden lastinkäsittely valvojien ansaitsi keskimäärin tuntipalkka on $ +23,37 / h. toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 16.00 / h. Korkein 10% ansaitsi $ 41,09 tai enemmän.

Lentäjä

Lentoyhtiö ja kaupallisten lentäjät lentoon, lentää, ja maa lentokoneiden tai helikopterien seuraavat tiukat ohjeet asettamien Federal Aviation Administration. Ne vastaavat arvioidaan lentokoneen kunto ennen ja jälkeen jokaista lentoa, määrittää sen tasapaino ja painorajoitukset, ja tarkistaa, että polttoaineen tasot ovat riittäviä. Pilotit myös jatkuvasti tarkistaa ja vastata muuttuviin sääolosuhteisiin ja kommunikoida lentosuunnitelmien ja kehitys lennonjohdolle.

 • Palkka: mediaani vuosipalkka lentäjät, copilots ja lentomekaanikoista oli $ 140340 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi alle $ 65690, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 208000. Mediaanituontiin palkka Ansiolentäjät oli $ 82240 toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi noin $ 44660, ja ylin 10% ansaitsi yli $ 160480.
 • Job Outlook: Kokonaistyöllisyysaste lentoyhtiöiden ja kaupallisten lentäjät ennustetaan kasvavan 4% 2016-2026, hitaammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Food Palvelutyöntekijöitä

Ravitsemistoiminta työntekijät toimivat ravintolat ja ruoan myönnytyksiä lentokentällä. Ne kokki ja valmistaa valikoiden, kalusto hyllyt, odota asiakkaiden tai vastaanottaa tilauksia, bussi taulukoita, puhdista ravintola ja keittiö tilat, toimivat rekisterit ja hyväksy maksuja. 

 • Palkka: mediaani tuntipalkan elintarvikkeiden ja juomien tarjoilu ja siihen liittyvät työntekijöiden oli $ 10,45 / h. toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi alle $ 8,34 / h., ja ylin 10% ansaitsi yli $ 14,26 / h.
 • Job Outlook: Kokonaistyöllisyysaste elintarvikkeiden ja juomien tarjoilu ja siihen liittyvät työntekijöiden ennustetaan kasvavan 14% 2016-2026, nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. 

Vähittäismyynti Työntekijät

Monenlaisia ​​vähittäiskaupan, vaatteet ja lahja myymälöissä on syntynyt monilla lentoasemilla nimekäs vähittäismyyjät yrittävät houkutella huomiota ja liiketoiminnan matkustajien aikaa kätensä. Vähittäismyynti työntekijät varastossa hyllyt ja kioskit, järjestää näytöt tekevät tuotteen suosituksia asiakkaille, ja prosessi myynti. 

 • Palkka: mediaani tuntipalkan vähittäis- myyjille oli $ 11,63 / h. toukokuu 2018. alin 10% ansaitsi alle $ 8,85 / h., ja ylin 10% ansaitsi yli $ 19,96 / h.
 • Job Outlook: Kokonaistyöllisyysaste vähittäismyynnin työntekijöiden ennustetaan kasvavan 2% 2016-2026, hitaammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Pyörätuoli Kuljetusyritysten ja People Movers

Lentokentät palkata henkilökuntaa auttamaan vammaisten matkustajien liikkua lentokenttää ja pääsy lentokoneita. Pyörätuoli operaattorit täyttävät suojelijoita ja kuljettaa niitä ja lentokentältä portit. Ihmiset muuttajia toimivat kulkuneuvoissa kuljetukseen henkilöiden tai pienten matkustajia. 

 • Palkka: Joskus kutsutaan lentokentälle matkustajan avustajat, kuljettajat keskimäärin noin $ 11.00 / h. mukaan Glassdoor.com, mutta voi ansaita huomattavasti enemmän vinkkejä, varsinkin jos ne harjoittavat asiakkaat. 

Mistä Työpaikkatiedot

Lentoyhtiöt mainostaa työpaikkaa eri paikoissa. Löytää uramahdollisuuksista, käy työllisyysosiosta lentoyhtiön ja lentoaseman verkkosivujen löytää yritystietoihini. Voit myös etsiä avainsanoja, kuten ”lentoyhtiöt” tai ”lentoasema” päällä työmailla kuten Indeed.com. Joissakin töissä, kuten ne, joilla on Transportation Security Administration (TSA), voit hakea suoraan palkata verkkosivuilla. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *