Kuinka löytää työpaikkoja kotona, jotka nyt palkkaavat

Posted on

Kuinka löytää työpaikkoja kotona, jotka nyt palkkaavat

Kun vuoden 2020 pandemian laajuus pidentyy, kun koulut ja yritykset sulkevat ovensa eri puolilla maata, monet työntekijät (ja heidän työnantajansa) ovat selvittämässä, miten tekniikkaa voidaan käyttää työhönsä kotoa.

Tämä ei tietenkään ole mahdollista kaikille – jos sinut on lomautettu palvelusta tai “käytännön työstä” ravintolassa, vieraanvaraisuudessa, valmistuksessa tai muilla toimialoilla, saatat olla huolissasi siitä, miten päätät tavata. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, joilla on koululapsi kotona.

Vaikka suuret yritykset, kuten Amazon, Walmart ja Target, palkkaavat nyt tuhansia uusia työntekijöitä ja korottavat palkkaa, ihmiset, joiden on huolehdittava lapsistaan, eivät voi hyödyntää näitä mahdollisuuksia.

Tärkeää : Hyvä uutinen on kuitenkin, että kotona työskenteleviä töitä on nyt runsaasti – ja sinulla todennäköisesti on taitoja, jotka voit palkata yhdeksi.

Itse asiassa FlexJobsin etätyötä koskevassa tutkimuksessa todetaan, että “viimeisen viiden vuoden aikana se kasvoi 44% ja viimeisen 10 vuoden aikana 91%.”

Täältä löydät tietoa siitä, miten löytää kotona työskentelymahdollisuuksia, jotka lisäävät tulojasi pandemiassa.

Kuka palkkaa?

Yksi mielenkiintoisimmista suuntauksista rekrytoinnissa on ollut se, että useiden toimialojen yritykset ovat uudistaneet toimintaansa sisällyttääkseen etätyövoiman. Tämä pätee erityisesti terveydenhuollon, tietotekniikan, asiakaspalvelun, kirjanpidon, myynnin ja koulutuksen aloihin.

Verkkoteknologioista on tullut entistä vankempia, ja nyt myös niillä, joilla on vahvat hallinnolliset taidot, voi työskennellä kotoa näissä etätietokoneen / järjestelmänvalvojan tehtävissä.

Kotona työskentelevien työmarkkinoilla on todella “jokaiselle jotakin”. Joitakin parhaimpia etätyöskentelyyn liittyviä töitä ovat puhelinkeskus- ja tietokonetyöt, tietojen syöttö-, koodaus- ja kopiointityöt, asiakaspalvelutyöt, markkinointiroolit ja tutorointi- / opetustyöt.

Vinkki : Katso nämä sisäpiirivinkit löytääksesi parhaat etätyöt ja neuvoja ensimmäisen työpaikan löytämiseksi kotona saadaksesi lisätietoja työstä kotoa -vaihtoehdoista.

Valmistaudu työnhakuun

Päivitä LinkedIn-profiilisi ja ansioluettelosi . LinkedIn on upea työkalu kotona työskentelevien töiden etsimiseen. Sen avulla voit myös verkostoitua laajasti työnantajien kanssa, jotka pyrkivät palkkaamaan virtuaalista työvoimaa. Päivitä ansioluettelosi siellä keskittymällä sen mukauttamiseen mainitsemalla etätyöntekijöiden arvostamia taitoja.

Huomaa : Kaikkein tärkeimpiä etätyöhakijoihin etsittyjä taitoja ovat hyvät näppäimistötaitot, tietokoneohjelmistotiedot, joustavuus ja organisaatio. Työpaikkailmoitus on paras lähde, kun päätät, mitä avainsanailmauksia käytetään jatkamisessasi.

Tutustu teknisiin taitoihisi . Yksi etätyöntekijöiden yleinen vaatimus on, että heillä on hyvät tietotaidot esimerkiksi Microsoft Officen käytöstä, sähköpostin hallinnasta, tietojen syöttämisestä, digitaalisen kalenterin hallinnasta, videoneuvotteluista ja pikaviesteistä.

Palveluntarjoajat, mukaan lukien LinkedIn Learning, Udemy ja Microsoft 365 Fundamentals, tarjoavat ilmaisia ​​tai edullisia online-tietokoneluokkia.

Etsi etätyötauluja

On olemassa verkossa olevia työpaikkatauluja, jotka keskittyvät kokonaan kotona työskentelevien mahdollisuuksien luettelointiin. Jotkut, kuten FlexJobs, vaativat tilauksen, mutta toiset voivat käyttää niitä ilmaiseksi.

FlexJobs

FlexJobs ei vain tarjoa huolellisesti kuratoituja luetteloita etä- ja joustavista työpaikoista, vaan tarjoaa myös tietoa vuokraamista tekevistä yrityksistä, osaamiskatsoja ja muita työnhakuresursseja. (Hinta: 14,95 dollaria / kk, satunnaisesti 50%: n alennustilausarjouksista.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely tarjoaa ajantasaiset luettelot kotona töistä aloilla, kuten Dev. Ops. ja Sysadmin, tuote- ja UX-suunnittelu, ohjelmointi, hallinto sekä liiketoiminta ja hallinta. (Hinta: ilmainen.)

Etä

Remote ansaitsee voitonsa veloittamalla työnantajilta luettelon työpaikoista sivustollaan. Se tarjoaa yksinkertaisen työnhakukoneen; kirjoita vain haluamasi otsikko nähdäksesi mitä siellä on. (Hinta: ilmainen.)

Rottikisa kapina

Rat Race Rebellion tarjoaa luettelot ”kotityöistä” ja ”sivukeoista”. Napsauta vain kiinnostavaa työpaikkaa ja sinut ohjataan vuokrausyhtiön online-työpaikkailmoitukseen. (Hinta: ilmainen.)

oDesk

Kuten Fiverr , myös Upwork on suosittu väline freelancereille, kuten kirjailijoille, valokuvaajille, toimittajille, graafikoille ja web-suunnittelijoille keikojen löytämiseksi. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia työskennellä kotoa freelancereille tekniikan ja arkkitehtuurin, tietotekniikan ja analyysien, lakien, käännösten, hallinnollisen tuen, asiakaspalvelun / teknisen tuen, myynnin ja markkinoinnin sekä kirjanpidon aloilla.

Hae yleisiä työtauluja

Glassoorsilla on luettelo yrityksistä, jotka palkkaavat nyt täysin etätyöhön. Kotiin tehtäviä työpaikkoja mainostetaan myös suosituimmilla työpaikoilla, kuten Monster, todellakin ja CareerBuilder – etsimällä termejä, kuten “etä” ja “virtuaali” avoimien työpaikkojen löytämiseksi.

Vinkki : Itse asiassa se on lisännyt hakusuodattimen, jotta työnhakijat voivat helposti löytää etäksi tunnistettuja rooleja. Napsauta hakutulossivun yläosassa olevaa “Etä” -painiketta päästäksesi luetteloihin.

Parhaat käytettävät hakutermit

Kirjoita avainsanailmauksia, kuten ”kotona työskennellä”, “työskentele kotona”, “työskentele kotona”, “etätyö”, “etätyö” ja “online”, jotta näet mitä siellä tapahtuu. Voit rajata hakuasi kirjoittamalla myös kiinnostavan työnimikkeen (esimerkki: ”etähallintoavustaja”).

Vinkki : Saatat joutua työskentelemään kovemmin näitä sivustoja käyttäessäsi selvittääksesi, onko mainostettu työ todella kotona työskentelevä rooli. Lue jokainen työkuvaus huolellisesti.

Käytä LinkedIn-työpaikkoja

Toinen hieno resurssi on LinkedInin ilmainen työnhakukone . Kirjoita työnimike Etsi työpaikat -kenttään ja sana ”Kaukosäädin” Sijainti-kenttään. Noudata ilmoituksessa annettuja ohjeita soveltaaksesi sitä helposti.

Etsi myös LinkedInistä hashtageilla, kuten #hiring nyt, #remote, #remotejobs ja #remotework. Voit seurata hashtageja tarkistaaksesi viimeisimmät viestit.

Käy yrityksen verkkosivustoilla

Saatuaan tietää, että virtuaalisen työvoiman käyttö voi säästää heille paljon rahaa, jotkut yritykset ovat ottaneet käyttöön aktiivisia vuokrausohjelmia kotona tehtäviä varten. FlexJobs tarjoaa arvokkaan luettelon 100 parhaasta yrityksestä, joilla on etätyötä; näihin kuuluvat Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna ja Amazon. FlexJobsilla on myös luettelo 20 täysin etäyrityksestä, jotka palkkaavat nyt.

Jos on jokin yritys, josta olet erityisen kiinnostunut työskentelemään, kuten Amazon, sinun kannattaa myös tutustua yrityksen palkkaamista tai työpaikkoja käsittelevään osioon yrityksen verkkosivuilla.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *