Eri tapoja ansaita rahaa kotoa

Posted on

Eri tapoja ansaita rahaa kotoa

Syyt että ihmiset haluavat tehdä rahaa kotoa ovat yhtä ainutlaatuinen kuin heidän yksilölliset olosuhteet. Jotkut haluavat vain poimia hieman ylimääräistä rahaa lisätuloja. Toiset ovat todella etsivät elämäntapojen muutos-yksinkertaistaa työn ja yksityiselämän tasapainossa tai poistaa ajanhaaskausta työmatkoihin.

Kun otetaan huomioon erilaisia ​​taitoja ja kokemuksia ihmisillä on, paras tapa ansaita rahaa kotoa vaihtelee villisti. Seuraavassa luettelossa 17 eri tapoja saada rahaa mukavasti kotona on vähän jokaiselle jotakin.

Yksi näistä on saanut olla oikea sinulle!

1. Suoramyynti

Tämä on klassinen työ-at-home äiti keikka, mutta se on paljon enemmän ihmisiä kuin vain äitejä! Myynnin tavaraa rakastat voi olla hyvä tapa tehdä ylimääräistä rahaa kotoa, vaikka työskentelet toimistossa suurimman osan päivästä. Suoramyynti skaalautuu oman elämäntavan, kunnianhimo ja kykyjä. Voit pitää sen rento ja myyvät enimmäkseen ystävien ja tuttavien. Tai, jos todella saada verkottumista verkossa ja henkilökohtaisesti, voit rakentaa asiakaskunta ulkopuolella nykyisistä piireistä.

Suoramyynti rakenne on monitasoinen markkinointi. Tämä tarkoittaa, että voit myös rakentaa tulovirran värväämällä muita myyjät. Vain olla varovainen pyramideista jotka toimivat samalla tavalla.

2. Etsi Arviointi

Haku arvioijat ovat ihmisen nappuloita hakukoneiden algoritmeja, jotka tulevat, kun kirjoitat hakusanan. Seuraavat hyvin konkreettisia ohjeita, ne tarjoavat palautetta varmistaa tulokset ovat tarkkoja, täydellisiä, merkityksellisiä ja ajankohtaisia.

Tullakseen haun arvioija sinun täytyy olla asiantuntija kielen ja kulttuurin. Usein etsiä arviointi työpaikat ovat kaksikielisiä kantoja, mutta joitakin aukko Englanti vain haku arvioijia. Korkeakoulututkinnon tarvitaan usein.

3. vuokralle kodin huoneeseen

Käytä kotoa töihin kotoa. Jos asut alueella, jossa on kysyntää lyhyen aikavälin vuokraus (kuten lähellä yliopisto tai keskustan suurkaupungin), saatat löytää vuokralaiset verkottumalla paikkakunnalla. Kuitenkin nousu Airbnb ja paikoissa, kuten se Internet on jälleen kerran tehnyt paljon helpompi tehdä rahaa kotoa. Käyttämällä näitä sivustoja voit vuokrata yksityisen huoneen, jaetussa huoneessa tai jopa koko talon yön tai kuukausi tai mitä ajassa haluat.

4. ajaa auton

Kuten Airbnb, tulossa kimppakyyti kuljettaja yrityksille kuten Uber, Lyft tai sivuvaunu tapa liittyä jaettuun talouteen. Ja vaikka se ei ole teknisesti ansaita rahaa kotoa, se mahdollistaa samanlaista joustavuutta ja se on tapa käyttää hyödykettä omistat jo (eli autossa) tehdä rahaa. On asioita pitää mielessä, vaikka ajo muita ihmisiä, kuten onko autovakuutus kattaa ja kuinka maksat veroja tulosi.

5. Get Your Boss Let You etätyötä

Päästä alkuun ansaita rahaa kotoa, yksi selvempi paikkoja etsiä on nykyinen työ. Kun yritykset mahdollistavat etätyön se on useimmiten lisäansiot vanhoina työntekijöinä.

Kääntää nykyinen työ osaksi etätyö yhteen, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on kehittää etätyöhön ehdotuksen esimiehesi. Kuitenkin ennen kuin teet että miettiä, miten työsi saattaa (tai ehkä ei) toimia etätyöhön asema.

6. ja sovellukselle testaus

Yritykset tarvitsevat ihmisiä kaikilla eri tekniset valmiudet testata niiden verkkosivuilla, sovelluksia ja sosiaalisen median tarjontaansa. Liity johonkin näistä verkkosivuilla käytettävyystestaus yrityksiä ja ottaa nopeasti työt surffailuun ja leikkii uusia sovelluksia. Se ei ole uraa, mutta se on helppo tapa tehdä ylimääräistä rahaa kotoa. Ainoa asia pitää mielessä on, että tämä ei todennäköisesti tasaista keikka, vain satunnaisesti. Lisätietoja verkkosivuilla testausta.

7. Call Center Agent

Työskentely virtuaalinen call center on hyvä tapa aloittaa uuden uran kotoa. Toisin kuin monet muut teollisuudenalat, kodin call center yritykset palkkaavat uusia työntekijöitä (usein ilman paljon kokemusta) työskennellä etänä. Agents saattaisi toimia asiakaspalvelun, myynnin tai teknistä tukea.

8. Chat Agent

Jos puhut puhelimessa ei ole käytännöllistä, voit silti työskennellä asiakaspalvelun työtä kotoa. Monia samoja yritysten palkata call center tekijöille, myös palkata chat aineita. Ja näiden lisäksi asiakaspalvelun chat työpaikkoja, on olemassa muita online chat töitä kotoa. Näitä ovat vastaamassa kysymyksiin, tekee Internet Research, hidastunut sosiaalisen median ja enemmän.

9. aloittaa oman kodin päivähoito

Jos rakastat lapsia ja haluavat uran lastenhoito kotoa, niin kodin päiväkoti voi olla oikea sinulle. Alkaa kotona päiväkoti, kuten mikä tahansa kodin yrityksen, vie paljon työtä, tutkimus, aloituskustannukset ja verkottumisen saada se menee. Jokaisella valtiolla on erilaisia ​​sääntöjä, jotka edellyttäisivät fyysistä parannuksia kotiisi. Lisätietoja alkaa kotona päivähoito.

Toinen reitti tehdä rahaa lastenhoitoon on yksinkertaisesti lapsenvahtina perheille tiedät. Tämä kuitenkin vaatii yleensä menossa muiden ihmisten koteihin.

10. Pet Care Business

On olemassa paljon palveluja, että ihmiset ostavat heidän lemmikki. Vaikka suurimman osan ajasta, käynnissä lemmikkieläinten palveluliiketoimintaa ei ole suoraan kotiin, ne tarjoavat samanlaisia ​​elämäntapa joustavuutta oman yrityksen. Jotkut lemmikkieläinten toimintoihin kuuluu:

  • Avaa Doggie Daycare
  • Tule Dog Walker
  • Työ koiran kouluttaja
  • Aloita Mobile Pet Grooming Business
  • House / Lemmikkien hoito

11. Kirjoita kotoa

Jos olet nopea kirjoituskone on olemassa monia tapoja ansaita rahaa kotoa kirjoittamalla. Jotkut tarvitset kokemusta ja koulutusta muille et. Tietojen syöttäminen, esimerkiksi vie hyvin vähän kokemusta; Kuitenkin, jos et ole tarpeeksi nopea et tee mitään rahaa. Erikoisuus transkriptio työ (kuten lääketieteellinen) saattaa edellyttää jonkin verran ja kokemusta, jotta pääset alkuun.

12. Tule Writer

Haluatko tehdä enemmän kuin tyyppi sanoja vaan luoda? Mieti uran kirjallisesti. On niin monia tapoja olla kirjailija (ajatella bloggaaminen, fiktio kirjallisesti ja lastenkirjoja), ja useimmat niistä voidaan tehdä kotona joko telecommuter ja freelancerina. Hienoa kirjoittaminen on voit aloittaa pieni ja hyvin vähän kokemusta. Et tee paljon aluksi, mutta kun rakentaa oman salkun voit laajentua enemmän tuottoisa tyyppisiä kirjallisesti.

13. Pick Up pieniin töihin

Jos sinulla on taitoja, jotka ovat kysynnän, voit aina poimia hanttihommia lähistöltä, verkottuminen reaalimaailmassa löytää reaalimaailman työpaikkoja. Mutta eivät pääty tähän! Tällä hetkellä niin monia tapoja käyttää Internetiä löytää pieniä töitä. Lyhyt tehtävä sivustot tarjoavat monipuolisia tapoja löytää ammattitaitoisen ja ammattitaidottoman työpaikkoja sekä verkossa reaalimaailmassa – ostokset ja suorittamalla hinta tarkastuksia, siivous, korjaukset, kirjoittaminen, editointi, kääntäminen, transkriptio, tietojen syöttö, verkkosivuilla käytettävyystestaus, sosiaalisen median tehtävät, tutkimuksia, ja online-tutkimus.

14. Myy käsialaa

Toteutettava harrastus rakastat ja tehdä sen rahan … kotoa. Useita mahdollisia tyyppisiä käsitöitä voisit tehdä on loputon – neule, korut, leikekirja, keramiikka, koriste-esineet, tekstiilit ja niin edelleen. Jotta tämä toimisi, sinun on paitsi luoda laadukas tuote, mutta sinun täytyy tietää, miten markkinoida sitä. Voit mennä vanhanaikaista reitti ja vie tuotteitaan veneet osoittaa ja kirpputorit tai käytä Internetiä laajentaa vaihtoehtoja. Online vaihtoehtoja kuten Etsy ja eBay, potentiaaliset markkinat ovat maailmanlaajuiset, mutta niin on kilpailua.

15. Käydä ostoksilla

On olemassa muutamia tapoja tehdä rahaa, kun ostoksia. Voit poimia lyhyitä tehtäviä, joihin ostokset, kuin tekisi hinta tarkastuksia tai valokuvaamalla kaupoissa tai voit mennä mystery shopping. Mystery Shopping on ehdottomasti oikea tapa tehdä rahaa, mutta sinun on oltava varovainen, koska töitä voidaan syötti huijauksia, joten sinun täytyy tietää merkkejä mystery shopping huijauksia. Mutta on hyvämaineiset yritykset, jotka palkata haamuasiakasta.

16. tutoriksi

Ohjausta voidaan tehdä kodin tai verkossa. In-home tutorointi vie verkottumista ja opetuskokemus rakentaa liiketoimintaa. Online-ohjaus, mutta voi tapahtua yrityksiä, jotka yhdistävät tutorit opiskelijoiden kanssa samalla tarvittavan infrastruktuurin (eli Web Conferencing palveluja) varten leikkaus maksuja. Useimmat vaativat korkeakoulututkinnon ja opetuskokemus mutta jostain nämä vaatimukset voidaan neuvotella.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *