Diferite moduri de a face bani de acasa

Posted on

Diferite moduri de a face bani de acasa

Motivele pentru care oamenii doresc să facă bani de acasă sunt la fel de unice ca circumstanțele individuale ale acestora. Unii doresc doar pentru a ridica un pic de bani în plus pentru a suplimenta venitul lor. Alții caută cu adevărat o schimbare pentru a simplifica echilibrul dintre viața profesională sau stilul de viață eliminat timp pierdut naveta.

Având în vedere gama de competențe și oameni experiență au, cel mai bun mod de a face bani de la domiciliu variaza salbatic. Următoarea listă de 17 moduri diferite de a aduce bani din confortul casei tale un pic ceva pentru toată lumea.

Unul dintre acestea a ajuns să fie potrivit pentru tine!

1. Vânzări directe

Aceasta este clasic de lucru-la-acasa mama gig, dar este pentru mult mai mulți oameni decât doar mame! Vanzarea lucruri pe care le iubesc poate fi o modalitate foarte bună de a face bani în plus de la domiciliu, chiar dacă lucrați într-un birou cea mai mare parte a zilei. De vânzare directă este scalabil la propriul dvs. stil de viață, ambiție, și talente. Puteți să-l păstrați casual si cea mai mare parte a vinde la prieteni și cunoștințe. Sau, dacă într-adevăr a ajunge la crearea de rețele on-line și în persoană, puteți construi o bază de clienți în afara cercurilor existente.

Direct de vânzare este structurat ca de marketing pe mai multe niveluri. Acest lucru înseamnă că se poate construi, de asemenea, un flux de venituri prin recrutarea de alte agenții de vânzări. Doar fii atent de scheme piramidale, care funcționează în același mod.

Evaluare 2. Căutare

Căutare evaluatori sunt piesele umane pe algoritmii motoarelor de căutare care apar atunci când tastați într-un termen de căutare. În urma orientări foarte specifice, ele oferă feedback pentru a face rezultate sigure sunt corecte, complete, relevante și actuale.

Pentru a deveni un evaluator de căutare, trebuie să fie un expert în limba și cultura. Deseori caută locuri de muncă de evaluare sunt poziții bilingve, dar există unele de deschidere numai pentru limba engleză-evaluatori de căutare. Un grad de colegiu este adesea necesar.

3. chirie o cameră în casa ta

Utilizați casa ta de a lucra de la domiciliu. Dacă locuiți într-o zonă în care există o cerere pentru inchirieri pe termen scurt (cum ar fi aproape de o universitate sau centrul unui oraș mare), ați putea fi bine capabil de a găsi chiriașii de rețele în comunitatea ta. Cu toate acestea, cu creșterea de Airbnb și locuri ca acesta Internetul a făcut încă o dată mult mai ușor de a face bani de la domiciliu. Folosind aceste site-uri puteți închiria o cameră privată, cameră comună sau chiar toată casa ta pentru o noapte sau o lună sau orice perioadă de timp doriți.

4. conduce masina ta

Ca Airbnb, devenind un driver Autostop pentru companii precum Uber, Lyft sau Sidecar este o modalitate de a adera la economia comună. Și, deși nu este punct de vedere tehnic câștiga bani de acasă, permite același tip de flexibilitate și este o modalitate de a utiliza un activ dețineți deja (de exemplu, masina ta) pentru a face bani. Sunt lucruri pentru a păstra în minte, totuși, despre conducere alte persoane, cum ar fi dacă dumneavoastră de asigurare auto vă va acoperi și modul în care plătiți impozitele pe câștigurile.

5. Ia-Boss dumneavoastră pentru a vă telecommute

Pentru a începe a face bani de la domiciliu, unul dintre cele mai evidente locuri pentru a căuta este la locul de munca actual. Atunci când companiile permit Telecommuting este cel mai adesea un cadou pentru angajații existenți.

Pentru a transforma locul de muncă actual într-un telecommuting unul, primul lucru ce trebuie să faceți este de a dezvolta o propunere pentru comunicare la superiorul dumneavoastră. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru ia în considerare modul în care locul de muncă s-ar putea (sau nu s-ar putea) funcționează ca o poziție telecommuting.

6. Site-ul și testare App

Companiile au nevoie de oameni cu toate nivelurile diferite de capacitatea tehnică de a testa site-urile lor, oferă aplicații și social media. Inscrie-te cu una dintre aceste companii de testare site-ul uzabilitate și să ia pe locuri de muncă rapide navigarea pe web și să se joace cu aplicații noi. Nu este o carieră, dar este o modalitate ușoară de a face bani în plus de la domiciliu. Singurul lucru de reținut este faptul că acest lucru nu va fi probabil un concert de echilibru, doar ocazional. Aflați mai multe despre testarea site-ului.

7. Call Center Agent

Lucrul la un call center virtual este o modalitate bună de a începe o nouă carieră de la domiciliu. Spre deosebire de o mulțime de alte industrii, companii de call center acasă angajeze noi angajați (de multe ori, fără o mulțime de experiență), pentru a lucra de la distanță. Agenții s-ar putea lucra în serviciul pentru clienți, vânzări sau suport tehnic.

8. Agent chat

Dacă vorbesc la telefon nu este practic pentru tine, puteți lucra în continuare un loc de muncă client service de la domiciliu. Multe dintre aceleași companii care angajează agenți de call center, de asemenea, angaja agenți de chat. Și, în plus față de aceste locuri de muncă de chat de servicii pentru clienți, există și alte locuri de muncă de chat online, de la domiciliu. Acestea includ răspunde la întrebări, a face cercetare pe internet, moderarea în social media și multe altele.

9. Începe propria casa de îngrijire de zi

Dacă vă iubesc copiii și doresc o carieră în îngrijirea copiilor de la casa ta, apoi un centru de zi acasă ar putea fi potrivit pentru tine. Pornind de un centru de acasă de zi, ca orice afacere, are o mulțime de muncă, cercetare, start-up costurile și crearea de rețele pentru a obține merge. Fiecare stat are diferite reglementări, ceea ce ar putea necesita imbunatatiri fizice pentru casa ta. Aflați mai multe despre pornirea unei daycare acasă.

O altă cale de a face bani în îngrijirea copiilor este de a dădaca pur și simplu pentru familiile pe care le cunoașteți. Cu toate acestea, acest lucru ar necesita, de obicei, merge la casele altor oameni.

10. Pet Care afaceri

Există o mulțime de servicii pe care oamenii vor achiziționa pentru animalele lor de companie. In timp ce cele mai multe ori, care rulează o afacere pentru animale de companie-servicii nu vor fi direct de la casa ta, ele oferă aceleași tipuri de flexibilitate stil de viață ca o afacere. Unele întreprinderi pentru animale de companie includ:

  • Deschide un Doggie daycare
  • Fii un câine Walker
  • Lucrați ca un câine antrenor
  • Începe o afacere mobil Pet
  • Casa / Pet Sitting

11. Tip de la domiciliu

Dacă sunteți un dactilograf rapid există mai multe moduri de a face bani de acasa prin tastarea. Unii ai nevoie de experiență și de formare altele pe care nu fac acest lucru. Introducerea de date, de exemplu, are foarte puțină experiență; Cu toate acestea, dacă nu sunteți suficient de rapid nu vei face nici un ban la. munca de transcriere de specialitate (cum ar fi medicale) pot necesita un grad și experiență pentru a începe.

12. Fii un scriitor

Vrei să facă mai mult decât cuvinte de tip, dar în loc să creeze? Luați în considerare o carieră în scris. Sunt atât de multe moduri de a fi un scriitor (cred că blogging-ul, scris ficțiune și cărți pentru copii), iar cele mai multe dintre ele se poate face de la domiciliu, fie ca telecommuter și un freelancer. Cea mai mare lucru despre scris este puteți începe mici, cu foarte puțină experiență. Tu nu va face mult la inceput, dar pe măsură ce construiți portofoliul dumneavoastră vă puteți extinde în tipuri mai profitabile de scris.

13. Pick Up mici locuri de muncă

Dacă aveți abilități care sunt în cerere, puteți alege întotdeauna locuri de muncă ciudat în jurul valorii de cartier, crearea de rețele în lumea reală pentru a găsi locuri de muncă din lumea reală. Dar nu se opresc aici! În prezent, există atât de multe moduri de a folosi Internetul pentru a găsi locuri de muncă mici. Site-uri de sarcini scurte oferă diverse modalități de a găsi locuri de muncă calificate și necalificate, atât online, cât și în lumea reală – cumpărături și efectuarea verificărilor de preț, curățenie, reparații, scris, editare, traducere, transcriere, de introducere de date, site-ul de testare uzabilitate, sarcini de social media, sondaje și de cercetare on-line.

14. Vindem dvs. handiwork

Ia hobby te iubesc și fă-o pentru bani … de la domiciliu. Numărul de posibile tipuri de meserii ai putea face este fără sfârșit – de tricotat, bijuterii, însemnări, ceramică, ornamente, textile și așa mai departe. Pentru a face acest lucru, deși, trebuie să creați nu numai un produs de calitate, dar trebuie să știți cum să-l piață. Puteți merge traseul de modă veche și să ia marfa dvs. pentru spectacole ambarcațiuni și piețele de vechituri sau de a folosi Internetul pentru a extinde opțiunile. Cu opțiuni online, precum eBay și Etsy, piața potențial este la nivel mondial, dar la fel este concurenta.

15. Du-te de cumpărături

Există câteva modalități de a face bani în timp ce magazin. Puteți ridica sarcini scurte, care implică cumpărături, cum ar fi a face controale de preț sau fotografierea în magazine sau puteți merge la cumpărături mister. Mystery Shopping este cu siguranță o modalitate reală de a face bani, dar trebuie să fie atent, deoarece locurile de muncă pot fi momeala pentru escrocherii, astfel încât trebuie să cunoască semnele de escrocherii de mystery shopping. Dar există companii legitime care angajeaza cumparatori mister.

16. Fii un tutor

Meditații se poate face la domiciliu sau on-line. Meditații la domiciliu va avea crearea de rețele și experiență de predare pentru a construi afacerea. tutoring online, cu toate acestea, se poate face prin intermediul unor societăți care se conectează tutori cu elevii oferind în același timp infrastructura necesară (de exemplu, servicii de Web Conferencing) pentru o reducere a taxelor. Cele mai multe nevoie de un grad de colegiu și experiență de predare, dar pentru unele aceste cerințe pot fi negociabile.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *