În cazul în care pentru a începe ca un scriitor independent

Posted on

În cazul în care pentru a începe ca un scriitor independent

Scrisul este o profesie versatil, și freelancing poate fi o modalitate profitabilă pentru un scriitor profesionist pentru a câștiga bani de la domiciliu. Cu toate acestea, trebuie să începători ia timp pentru a câștiga experiență și de a construi brandul lor. Dacă sunteți doar la început ca un scriitor independent, pentru a identifica domeniile dumneavoastră de expertiză și să fie pregătit cu mostre de scris, înainte de a începe căutarea pentru clienți și de muncă.

Următoarele sunt câteva locuri bune pentru scriitor talentat pentru a obține practică, construi o anumită credibilitate, și să acumuleze un corp de lucru pentru a arăta pentru editori mai selective. De asemenea, aceste puncte de vânzare pot ajuta la scriitori construi o prezență social media, care este esențială pentru construirea tipului de mai jos, care va ajuta să construiască, să mențină, și să crească cu succes cariera independent scris pe termen lung.

Clickworker

firma crowdsourcing La nivel mondial Clickworker angajează contractori independenți pentru scrierea de locuri de muncă, precum și introducerea de date, traducere, cercetare și alte locuri de muncă micro. Compania plătește pe o bază per bucata. De înregistrare și de calificare evaluări sunt necesare înainte de a lucrătorilor, numite lucrători clicuri de companie, poate accepta sarcini de plată.

OneSpace.com

OneSpace oferte micro locuri de muncă, în scris, general, precum și misiuni de scris detaliate pentru liber-profesioniști. Scriitori trebuie să treacă o serie de evaluări și de a construi un scor de credibilitate pentru a avea acces la fiecare tip de muncă. Lucrarea este prezentată, scriitorul primește feedback-ul, iar plata se face la PayPal a doua zi după locul de muncă este aprobat.

Puteți vizita OneSpace de oportunități de locuri de muncă liber – profesioniști  pentru a afla ce misiuni stârni interesul dumneavoastră.

HubPages

HubPages facturile de sine ca „ecosistemul lider on-line de publicare.“ Scriitori înregistrați și să publice munca lor la hub-ul lor. Veniturile din Adsense și afiliate este împărțit cu HubPages.

Nu există nici o garanție câștiguri. Mai degrabă, veniturile dvs. depind de capacitatea site-ul dvs. de a atrage spectatori. scriitori de succes adăuga conținut în stare proaspătă către site-urile lor în mod regulat, și chiar să ia câteva luni înainte de a începe să vadă plăți.

In timp ce Hubpages ar putea dura mai mult efort pentru a face bani semnificative, este, de asemenea, una dintre cele mai bune locuri pentru a scrie indiferent de conținutul place de tine. Nu știi niciodată cine mai are aceleași interese, și puteți afla mai multe despre generarea de venituri din publicitate, de lucru cu cuvinte cheie, și moduri de a scrie despre produsele care pot genera venituri afiliat.

Listverse

Listverse plătește scriitori 100 $ pentru articole originale excentrice 1500 cuvinte sub formă de listă. Scriitori aleg subiectele lor și link-uri de aprovizionare la surse de încredere pentru verificare fapt.

arata Listverse pentru liste insolite, cum ar fi „10 Tradiții de nuntă neobișnuite din întreaga lume.“ Plata se face prin PayPal exclusiv.

TextBroker

Scriitori alege subiecte articol dintr-un bazin de întrebări care furnizat acoperă o gamă largă de categorii, inclusiv finanțe, tehnologie, frumusete, nutritie, moda, și grădinărit.

Fiecare scriitor va depune o probă de scris pentru a fi plasat într-un grup scris de nivelul de calificare, cu feedback-ul de la un editor pentru a perfecționa abilitățile lor.

După finalizarea cu succes a 10 articole la un anumit nivel, puteți solicita să se deplaseze până la următorul nivel, preț mai mare. După ce articole sunt aprobate și acceptate de către client, plata se face în fiecare săptămână la PayPal.

scriptate

freelanceri scripted pitch-misiuni direct către clienți. Ei pot scrie în orice industrie în cazul în care au expertiză. Cu toate că fiecare loc de muncă are un preț minim, scriitori pot stabili ratele lor.

Plata garantata se face la cinci zile după ce lucrarea este acceptată. În cazul în care locul de muncă este respins, scriitorii se pot califica pentru plata parțială.

Verblio

Cu aproximativ 1300 de clienti din 40 de industrii diferite, Verblio oferte liber-profesioniști posibilitatea de a scrie și să vândă 300-3,000 cuvinte de conținut abonaților bazate pe domeniul lor de expertiză. Scriitori plătit pentru munca pe care este vândut.

Noi liber-profesioniști lucrează la proiecte mici, care ar putea crește la proiecte mai lungi. Vânzarea conținut de calitate și câștigând comentarii de cinci stele vă va recompensa cu proiecte mai lungi pe care le puteți scrie pentru clienții preferate în fiecare lună.

Konsus

Scriitori cu Konsus lucreze direct cu un manager de proiect, care se ocupa de toate comunicațiile cu clientul. Acest lucru lasă scriitori liber să scrie, mai degrabă decât petrecerea timpului caută de lucru.

Posturile site-ului un flux constant de proiecte din care să aleagă. Plata este garantata la timp, chiar și în cazul în care clientul plătește cu întârziere sau deloc.

Zen conținut

Ofertele de conținut Zen scris de locuri de muncă pentru descrierea produsului, întrebări frecvente, copie de anunțuri, listicles, slideshow-uri, articole, articole de blog și ghiduri de cumpărare. Scriitori lucrează în industrii cu care sunt familiarizați, și fiecare bucată de muncă completat este evaluată pentru calitate.

Compania salută noi persoane fizice autorizate si promisiuni pentru ai ajuta să crească în abilitățile lor. Cele mai bune practici sunt disponibile pentru scriitori în webinarii programate în mod regulat.

Skyword

Scriitori la Skyword deschide un cont și furnizează eșantioane de conținut în domeniile lor de expertiză, precum și o listă a conturilor sociale. Atunci când portofoliul lor este complet, ele sunt alese pentru a scrie blog-uri, posturi media și articole de în domeniile lor de expertiză.

Accesul la articole-plătitor bun este determinat de puterea portofoliului, astfel încât asigurați-vă că portofoliul de vitrine munca cel mai bine atunci când se aplică. Site-ul plătește de două ori pe lună prin PayPal pentru lucru aprobat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *