Ce să includă în secțiunea Educație a unui CV

Posted on

Ce să includă în secțiunea Educație a unui CV


Care este cel mai bun mod de a include educația în CV-ul? În secțiunea de educație a CV-ului, lista școlilor la care ai participat, grade ai atins, GPA dumneavoastră dacă sunteți un student sau un absolvent recent, precum și orice premii speciale și onoruri ați câștigat.

Ar trebui să adapteze secțiunea de educație a CV-ului pentru a se potrivi circumstanțele, inclusiv dacă sunt sau nu sunteți încă student, cât de mult experiență de lucru ai, și cât de multe realizări academice ai. Prin includerea informațiilor corecte în secțiunea de educație a CV-ului, vă puteți impresiona angajatorul și asigura un interviu.

Ce să includă în secțiunea Educație a CV-ului

Informațiile esențiale pentru a include în secțiunea de educație este gradul (e) și școlile la care ai participat.

Puteți da, de asemenea, mai multe informații specifice, inclusiv majore și minore. Puteți include, de asemenea an ai absolvit, cu toate că nu este necesară.

Include media dvs. punct de grad (AAP), dacă sunteți în prezent un student sau sunt 1-2 ani de la școală, iar în cazul în care GPA este puternic (aproximativ de 3,5 sau mai mare).

De asemenea, include orice onoruri sau premii le – ați primit în școală. Acestea pot varia de la onoruri latine (cum ar fi cum laude sau magna cum laude ) în lista lui Dean la alte premii. Puteți include , de asemenea cluburi extrascolare, grupuri caritabile, sau organizații grecești unde erau active și / sau a avut loc un rol de conducere.

De asemenea, include orice cursuri de dezvoltare profesională și certificări. Puteți lista, de asemenea, orice licență aveți dacă nu aveți o secțiune separată a CV-ului în cazul în care include aceste informații.

În cazul în care pentru a pune secțiunea Educație a CV-ului

studenți sau tineri absolvenți de colegiu recent probabil vor dori să pună secțiunea de educație spre partea de sus a CV-ului. Acest lucru se datorează faptului că elevii au de obicei o experiență limitată de muncă. În acest caz, pe care doriți să evidențiați succesele academice.

Dacă ați fost în afara de școală pentru cel puțin câțiva ani, s-ar putea muta această secțiune spre partea de jos a CV-ului. Prin acest timp, aveți experiență de lucru suficient pentru a sublinia că nu trebuie să se bazeze pe educația ta.

Sfaturi pentru Secția Educație a CV-ului

Luați în considerare subsecțiuni. Dacă aveți o mulțime de informații pentru a include în secțiunea de educație a CV – ului, ia în considerare această secțiune de rupere în subsecțiuni. Secțiunea principală ar putea include școli și grade, apoi puteți avea și alte secțiuni , cum ar fi „premii și onoruri“, „Certificari“ și „dezvoltare profesională.“ Dacă a avut loc un rol de conducere într – o organizație afiliată-școală (cum ar fi un club, sport, sau organizație greacă), puteți lista de mai jos că linia de premii si distinctii.

Furnizați detalii (dacă este util). În cazul în care sub-Universitatea din universitatea dumneavoastră este bine cunoscută și relevantă ( de exemplu, să spunem că a absolvit școala de ospitalitate a universității și se aplică pentru un loc de muncă în ospitalitate) , puteți include că înainte de a include numele universitate. De exemplu, ai putea spune „School of Hospitality, XYZ College.“

Puteți lăsa GPA. Dacă sunteți un student sau absolvent recent și GPA nu a fost mare, dar ai multe alte distincții, lăsați AAP afară și a pus altceva, cum ar fi „Destinatar XYZ Award.“ Odată ce sunt în afara de școală pentru un cuplu de ani, ar trebui să luați GPA din CV – ul tau , indiferent de ce.

Puteți lăsa în liceu (după un timp). După ce au fost în colegiu pentru un an sau cam asa ceva (sau o dată vă aflați într – un alt fel de educație continuă), puteți lăsa gradul dvs. de liceu și AAP din CV – ul tau. Cu toate acestea, ar trebui să menționăm diploma de liceu (sau GED) , în cazul în care acesta este cel mai înalt grad dumneavoastră.

Spune adevarul. Este foarte usor pentru un angajator pentru a confirma dacă este sau nu informațiile de educație în CV – ul tau este adevărat sau nu. El sau ea poate verifica pur și simplu , transcrierea ta. Prin urmare, să fie cinstit. De exemplu, dacă nu sunteți mulțumit de GPA, lăsați – l afară, dar nu – l alcătuiesc.

Reluare Educație Secțiunea șablon

Puteți utiliza următorul șablon pentru a ajuta la structurarea secțiunea de educație a CV-ului. Rețineți că puteți schimba și elimina oricare dintre aceste informații pentru a se potrivi circumstanțele proprii și locuri de muncă pentru care aplici.

EDUCAȚIE SECȚIUNEA

Colegiul Numele
Anul absolvirii de
ieri, maior, și Minor
GPA

Premii și distincții
Include orice realizări academice aici, inclusiv onoruri latine, onoruri majore în cadrul dvs. și multe altele.

Certificări
Includeți orice certificări profesionale sau educaționale le – ați primit.

Dezvoltarea profesională
Include nici o experiență de dezvoltare profesională, inclusiv cursuri (atât online , cât și în persoană) și seminarii. De asemenea , s-ar putea menționa aici , dacă sunteți un membru al unei organizații profesionale relevante. Dacă dețineți o poziție în cadrul organizației, menționăm că la fel de bine.

CV Education Secțiunea Exemplu # 1

Colegiul Huntown
mai 20XX
Bachelor of Arts în limba engleză, Departamentul onoruri
3.8 GPA

CV Educație Secțiunea Exemplu # 2

EDUCAȚIE
XYZ Colegiul
Bachelor of Arts în Jurnalism

Premii și distincții
Summa cum laude
ABC Premiul pentru jurnalism majore restante

Certificări
Nivelul 1 Comunicare Strategică Certificare

Dezvoltare profesionala
Coordonator de conferințe, Asociația pentru Jurnalism XYZ ale Americii

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *