Vânzări Cariera: Construirea unui CV pentru Vanzari Locuri de munca

Posted on

Vânzări Cariera: Construirea unui CV pentru Vanzari Locuri de munca

Majoritatea oamenilor au o până la data CV care listele de obiectivele lor, experiența, educația și aparent obligatorii „referințele furnizate la cerere“ Sloganul. Cu atât de mulți vânători de locuri de muncă , folosind un comun CV – ul format, managerii de angajare sunt obligați să fie filtru printr – un potop de CV – uri depuse sau aspect pentru unul care iese în evidență.

Una sau mai multe?

Solicitanții de locuri de muncă care caută în mod activ o poziție de vânzări și care intenționează să trimită mai multe copii ale CV – ul lor va folosi cel mai probabil , un singur CV. Acest CV lustruit și profesionale ar trebui să furnizeze informații generale care evidențiază solicitanților de locuri de muncă aptitudini, experiență și educație care va apela la managerul de angajare general. Cu alte cuvinte, CV – uri trimise la mai multe companii sunt de vanilie. Ele nu sunt adaptate pentru o anumită poziție sau la o anumită companie.

CV – uri generale sunt depuse cu intenția de a obține cât mai multe interviuri cât mai mare de cât mai multe companii posibil.

Solicitanții de locuri de muncă care iau o abordare mai orientată vor beneficia foarte mult de a avea un CV care șabloane este personalizat pentru fiecare companie CV-ul este supus. Fiecare CV-ul este dat propria „aroma“ și este proiectat să nu facă apel la managerul de angajare general, ci la un manager de angajare specifice.

Această abordare orientată este adesea ceea ce face un CV iasă în evidență din mulțime.

Personalizarea CV-ul

Dacă nu sunteți de planificare pe trimite o copie a CV – ul la orice afacere care poate sau nu poate avea deschideri pentru profesioniștii de vânzări, rezultatele vor îmbunătăți drastic dacă trimiteți un CV personalizat pentru fiecare angajator în parte. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a începe cu CV – ul scris de cercetare. De exemplu, dacă afla că ABC Sales Enterprises are o deschidere pentru un Account Executive, iar  dvs. de cercetare arată că ABC este tipul de societate pentru care v – ar bucura de lucru, primul pas de cercetare ar fi pentru a afla exact ce un cont reprezentativ pentru ABC ar fi de vânzare, cărora le vând și unde se vând.

Odată ce aveți o înțelegere solidă a ceea ce un executiv de lucru cont pentru ABC face, de data aceasta la ambarcatiunile de CV-ul. Obiectivul tau ar trebui să vizeze tot conținutul pe CV-ul față de ceea ce managerul de angajare pentru ABC ar fi în căutarea într-un CV.

De exemplu, în cazul în care se potrivește dvs. de educație în bine la o vânzare ABC reprezentant ar avea cel mai probabil, asigurați-vă că evidențiați educația ta. În cazul în care, cu toate acestea, experiența de vânzări nu se potrivește foarte bine, trebuie să fii creativ și de a evidenția modul în care abilitățile învățate în timpul experienței de vânzări se potrivesc bine în poziția de vânzări de la ABC.

Tot ceea ce ai pus pe nevoile CV – ul pentru a face sens și să fie legat de poziția pentru care aplicați. Construirea unui CV de vânzări în acest mod face ca rezultatul final, CV – ul, un instrument puternic de vânzări. Lăsați  ca loc de muncă în căutarea de concurență depune CV – urile lor șabloane și te fac să iasă în evidență din mulțime.

Trimiterea CV personalizat

Odată ce CV-ul este personalizat, veți dori, probabil, să se asigure că ajunge în mâinile dreapta. În timp ce ar putea urma, pur și simplu orice relua trimiterea linii directoare pe care o companie va ofera, acest lucru va ateriza doar CV-ul in gramada de alte CV-uri primite. O abordare mai bună este de a livra mana CV-ul la managerul de angajare. Dacă acest lucru nu este posibil, apelați compania și de a afla numele managerului de angajare, cel mai bun mod de a ei și adresa sa poștală de contact.

Apoi, face unele de cercetare cu ajutorul dvs. de rețea și site – uri ca LinkedIN pentru a afla mai multe despre managerul de angajare. Procedând astfel , s -ar putea da informații suplimentare care te inspiră să -și modifice din nou CV – ul sau vă poate da idei despre cum să ambarcațiunile de scrisoarea de intentie pentru a capta atentia managerului de angajare a lui. Cu cât personalizat puteți face întregul proces, cu atât mai bine.

Odată ce știi cine va fi citit CV-ul, cum cel mai bine pentru a obține CV-ul în mâinile lor și știu la fel de mult ca tine poate despre factorul de decizie, trimite CV-ul personalizat direct la acea persoană. Odată finalizat, trece la o oportunitate de locuri de muncă viitoare și se repetă din nou întregul proces.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *