Acasă Dactilograf Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Acasă Dactilograf Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Tip de dactilograf acasă sau cuvânt procesor documente din biroul lor de origine, utilizând frecvent fișiere audio ca sursă. Aceste locuri de muncă la domiciliu acoperă mai multe tipuri de transcriere -din micro locuri de muncă în introducerea de date la specializări care necesită o formare suplimentară , cum ar fi transcriere medicale .

Nu orice tip de transcriptionist de locuri de muncă este potrivit pentru la domiciliu locul de muncă; de exemplu, raportarea instanță se face de obicei la fața locului. Cu toate acestea, competențele dezvoltate la fața locului situații pot fi valoroase în unele câștigă din munca lucrative pe bază de origine, cum ar fi transcripția în timp real și subtitrări.

Taxe Acasă dactilograf & Responsabilități

Acasă dactilograf și procesare de text, locuri de muncă necesită, de obicei capacitatea de a face următoarele lucrări:

 • Comunicarea cu clientul sau angajatorul despre specificatiile de locuri de muncă și întrebări.
 • Cunoaște intrarile si iesirile de o varietate de aplicații de procesare de text.
 • Utilizați un computer pentru a-cheie în misiuni.
 • Corectează de lucru finit și de a corecta erorile de ortografie, gramatica și semnele de punctuație.
 • Print și să facă copii ale lucrărilor finite.
 • Mail, livra, sau electronic transmite sarcini completat către client sau angajator.
 • Fișier documente finite.
 • clienții factură sau să prezinte un raport de timp pentru un angajator.
 • Faceți cunoștință cu clientul sau angajatorul termene.

Pe lângă elementele de bază ale comunicării, folosind instrumentele adecvate ale comerțului, și returnarea sau încărcarea piesei finite la timp, responsabilități suplimentare pot include dezvoltarea unei metode de a urmări cu exactitate veniturile și cheltuielile, crearea unui sistem de evidență care este ușor de utilizat, înțelegerea modului în care să urmeze o foaie de stil, și de lucru cu diferite tipuri de materiale sursă, inclusiv ciornelor, hârtie corectate și înregistrări vocale.

Acasă Dactilograf Salariu

Dactilograf și compensarea Transcriptionist variază în funcție de client sau angajator, industria sau domeniul de expertiză, precum și nivelul de experiență. Dactilografe Acasă sunt de obicei plătite pe bucata sau cu ora, cu toate că unele pot fi plătite pe minut audio sau pe cuvânt.

 • Salarii Median : $ 19.11 / oră
 • Top 10% Salarii : mai mult de $ 27.93 / oră
 • Bottom 10% Salarii : Mai puțin de $ 13.02 la / oră

Important: dactilografi Acasă care contract cu factor de clienți trebuie , în costurile pentru un computer desktop sau laptop, software – ul de procesare de text, servicii de internet, tastatură cu design ergonomic și scaun, software – ul de urmărire în timp, un dicționar on – line sau de hârtie, impozitele pe venit, de asigurări de sănătate, și , pentru transcrierile audio, căști, software – ul de transcriere, și o pedală de transcriere pentru controlul audio hands-free.

Acasă Dactilograf Educație, Formare, & Certificare

Este util să fi avut cel puțin doi ani de experiență la fața locului, dar cele mai multe domiciliu pe bază de locuri de muncă de transcriere nu necesită studii superioare sau de certificare speciale. Cu toate acestea, pentru locuri de muncă de transcriere medicale , de certificare sau de formare avansată pot fi necesare, în funcție de cerințele clientului sau angajatorului.

 • Clasele de bază : școli profesionale locale și colegii comunitare oferă dactilografiere și cursuri de gramatica limbii engleze , pentru cei care au nevoie de un curs de perfecționare sau formare suplimentară. Există , de asemenea , cursuri online gratuite oferite de organizații , cum ar fi Alison , care are cursuri în contact dactilografiere , de elementele fundamentale ale gramaticii limbii engleze , și multe altele. Instruirea în fundamentele de software de birou este de ajutor pentru orice dactilograf acasă, mai ales cei care sunt reintrare câmpul după mai mulți ani.
 • Certificarea medicale Transcrierea și / sau de formare avansată : Obținerea de certificare sau de formare avansată în transcriere medicală este opțională , dar este de natură să ajute atunci când caută clienți. Asociatia pentru Sanatate Documentare Integritate (AHDI) oferă două tipuri de certificate pentru transcriptionists medicale și aprobă programe care oferă instruire avansată în domeniu, de exemplu, Ivy Tech Programul medical Transcrierea Editor .

Acasă dactilograf Talent & Competențe

O serie de competențe și trăsături sunt cruciale pentru a deveni un dactilograf acasă de succes:

 • Cunoștințe PC : Știind cum să facă mai mult cu un computer decât utilizând software – ul de procesare de text este necesară pentru dactilografa acasă. Acest loc de muncă necesită , de asemenea , posibilitatea de a instala un software nou, conectați la sistemul unei companii de la distanță, fișiere de încărcare, precum și problemele de calculator depanare acasă și conectivitate.
 • Rapid, precis abilitățile de dactilografiere : viteza de dactilografiere pentru diferite tipuri de tastare și de transcriere de locuri de muncă pot varia în mod considerabil. De exemplu, o viteză la nivelul de 60 de cuvinte pe minut poate fi suficient pentru o intrare de date de locuri de muncă la nivel de intrare, în timp ce în timp real transcriere sau la domiciliu Captioning locuri de muncă poate necesita viteze de până la 300 de cuvinte pe minut.
 • Bune de auz și abilități de ascultare : Capacitatea de a înțelege accente este important atunci când se vorbește cu un client sau transcrie fișiere audio.
 • Corectura aptitudini : Cunoștințe de ortografie corectă, punctuație, iar gramatica este o necesitate atunci când finalizarea unui proiect sau email unui client.
 • Abilități de comunicare : Fie compun o notă , scrierea unei propuneri , sau vorbesc cu un client prin chat sau video de conferințe , la domiciliu dactilografi trebuie să -și exprime idei și direcții în mod clar și succint.
 • Organizarea / prioritizarea abilităților, auto-disciplina, și să se concentreze : La-acasă dactilografe nu au un șef care le spune ce să facă și când să o facă. Este important să se lucreze inteligent, să fie organizat și disciplinat, și tenace axați proiect care este cauza, mai degrabă decât perusing de muncă viitoare sau de verificare scoruri sportive, prognoze meteo, sau social media.
 • Abilitatea de a păstra confidențialitatea : Păstrarea informațiilor de client sigure și confidențiale este critică, mai ales atunci când datele sensibile, cum ar fi informații pacient, este implicat.

job Outlook

Potrivit BLS, procesoare de text și dactilografe sunt printre ocupații cel mai rapid declin, împreună cu keyers de introducere de date și operatori de calculator. Pe parcursul perioadei 2016-2026, numărul de procesare de text și tipizare de locuri de muncă este de așteptat să scadă cu 24.800 sau 33% , din cauza progreselor tehnologice și proliferarea externalizare. Ocuparea forței de muncă de transcriere medicale va scădea, de asemenea , dar într – un ritm mult mai lent de 3% față de perioada 2016-2026.

Pe de altă parte, în plină expansiune independent sau gig economie , mai mult de 53 de milioane de americani puternic ca de 2015 , conform BLS , ar putea fi un avantaj pentru dactilografi acasă și transcrierile. Ca membru al economiei gig, acești lucrători sunt în măsură să dactilografiere buturugă și gig – uri , care au fost de transcriere odata facut in-house de către angajați.

Mediu de lucru

Transcrierile sau dactilografi, care lucrează de la domiciliu petrec cea mai mare parte a timpului de lucru stând în fața unui computer într-un birou acasă sau o altă zonă stabilită pentru muncă, cum ar fi o masă de bucătărie.

dactilografe acasă sunt angajați ca liber profesioniști sau contractori independenți, cu toate că pot exista oportunități de angajare temporară sau pe site-ul de lucru independent. Unele companii posta munca disponibile pentru contractori lor de a pretinde pe primul venit, primul servit.

transcriptionists medicale la domiciliu de lucru de obicei pentru companiile transcriere de servicii care furnizează servicii pentru unitățile de îngrijire a sănătății.

Program de lucru

dactilografe Acasă program de lucru flexibil, dar multe păstrează un program regulat, care oferă flexibilitate pentru proiectele de vârf în ultimul minut și situații de urgență la domiciliu. Multe ore de lucru set care se potrivesc nevoilor clienților și pornesc în același timp, în fiecare zi.

dactilografe Acasă programa, de asemenea, un timp pentru a lua o scurtă pauză la fiecare câteva ore să se plimbe în jurul și se întind, și numai să ia pe cât de mult de lucru, deoarece acestea se pot ocupa în mod realist.

Cum de a obține locuri de muncă

CAUTĂ GIG și la angajare

Rețea cu prietenii, membrii familiei, și asociați și cere introducerile potențialilor clienți. Consultați resursele, cum ar fi oDesk, într-adevăr, și Flexjobs pentru a construi o bază de clienți.

INDEMANARE Prep ÎNCERCĂRI

Potențialii clienți utilizează în general teste de îndemânare ca un prim instrument de screening. Îmbunătățește viteza de scriere și abilitățile de precizie cu testele de dactilografiere gratuite și fișiere de practică pentru transcriptionists.

ACE INTERVIUL

Fii gata pentru a răspunde la întrebările de interviu din partea unor potențiali clienți.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *