Înaltă Plată locuri de muncă care nu necesită un Colegiu

Posted on

Înaltă Plată locuri de muncă care nu necesită un Colegiu

Ești în căutarea unui loc de muncă de mare plătitor, dar nu doresc să investească într-o perioadă de patru ani sau absolvent de studii? Nu aveți nevoie să aibă un grad de colegiu pentru a obține un loc de muncă bun. Există un nou tip de loc de muncă, care pune accentul pe abilitățile de peste educație și experiență de muncă. „Noi locuri de muncă guler“, de asemenea, cunoscut sub numele de „locuri de muncă de calificare de mijloc,“ sunt cele care necesită anumite abilități greu, dar nu necesită neapărat un grad colegiu de patru ani (sau o istorie vastă de lucru). De multe ori, angajații pot obține abilitățile de care au nevoie pentru locul de muncă prin formare profesională, un program de certificat, o ucenicie sau un program de gradul doi ani.

Aceste locuri de muncă bazate pe calificare pot fi găsite într-o varietate de industrii. Acestea sunt deosebit de comune în domeniul asistenței medicale, tehnologia informației (IT), și de fabricație. Spitalele, guvernele de stat, școli, producători, companii de IT, și alte organizații au început să caute pentru angajații cu aptitudinile potrivite, mai degrabă decât gradul dreapta. Unele companii oferă chiar și în programe de formare pentru candidații de locuri de muncă, care sunt similare cu stagii de ucenicie.

Aici este o listă cu zece dintre primele noi locuri de muncă guler. Acestea sunt locuri de muncă care nu necesită un grad de patru ani, oferă salarii bune, și sunt în cerere mare. Citiți descrierile fiecărui loc de muncă, și a vedea care de locuri de muncă guler nou este potrivit pentru tine.

Programator

programatori crea, scrie, și codul de test care permite programelor de calculator și aplicații să funcționeze. De obicei, ei trebuie să știe o varietate de limbi de calculator, inclusiv în Java și C ++. S-ar putea lucra pentru o companie de design sisteme informatice, sau ar putea lucra pentru editorii de software sau companii financiare, printre altele. Deoarece această lucrare se face pe calculator, mulți programatori telecommute, care permite o flexibilitate.

În timp ce mulți programatori nu au o diplomă de licență, unele au nevoie de doar un grad asociati, sau o vastă experiență în codificare. Programatorii pot deveni, de asemenea, certificate în limbaje de programare specifice, astfel încât aceste certificate pot ajuta, de asemenea, un candidat de locuri de muncă se angajeze. O altă opțiune este de a obține abilitățile necesare pentru a obtine angajat prin participarea la un bootcamp.

Salariul mediu pentru un programator de calculator este de $ 84,280 (2018) , în conformitate cu Departamentul de Outlook Manualul Ocupaționale Muncii .

Analist Computer Security

Un analist de securitate de calculator ( de asemenea , cunoscut ca un analist de securitate a informațiilor ) ajută la protejarea rețelelor și sistemelor informatice ale unei organizații.

Unii angajatori doresc analiști cu o diplomă de licență în informatică sau un domeniu legat, iar uneori chiar doresc candidații cu diplomă de master în sistemele de informații. Cu toate acestea, unele companii sunt subliniind competențe în informatică, programare și securitate IT într-un anumit grad.

Acest loc de muncă se confruntă cu o mult mai rapid decât rata medie de creștere. Un analist de securitate calculator câștigă o medie de 98530 $ (2018), în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Computer Support Specialist

Un specialist în asistență de calculator oferă ajutor pentru oameni și companii cu echipamentul lor de calculator și / sau software. Ei ar putea ajuta angajații IT din cadrul unei organizații, sau de a ajuta utilizatorii non-IT cu problemele lor de calculator. Ele ajuta oamenii în persoană, prin telefon, sau on-line.

Specialiștii în asistență de calculator, în general, nu au nevoie de un grad de colegiu. În schimb, ei au nevoie de cunoștințe de calculator, precum și abilități de comunicare și de oameni. De multe ori, ei trebuie să fi luat un calculator cuplu sau IT cursuri, sau au un grad asociati. Unele companii au nevoie de specialiști lor de sprijin de calculator pentru a trece printr-un program de certificare.

Acest loc de muncă se confruntă cu mai rapid decât rata medie de creștere. Un specialist în asistență calculator câștigă o medie de 53470 $ (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Database manager

Un manager de baze de date (de asemenea, cunoscut ca un administrator de baze de date) este cineva care stochează și organizează date folosind software specializat. El sau ea se asigură că datele sunt securizate și disponibile pentru persoanele care au nevoie de acces la acesta. Managementul bazelor de date pot lucra în aproape orice industrie, dar de obicei lucrează pentru companii din proiectarea sistemelor informatice și de suport.

In timp ce unele locuri de muncă manager de baze de date necesită o licență sau diplomă de master în managementul sistemelor de informații, unii angajatori au început în căutarea pentru managerii de baze de date care pur și simplu să aibă cunoștințe temeinice de limbaje de baze de date, cum ar fi structurile Query Language (SQL).

Acest loc de muncă se confruntă cu o mai rapid decât rata medie de creștere, cu salariul mediu de la 90070 $ (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Diagnostic medical Sonographer

De asemenea, cunoscut sub numele de un tehnician cu ultrasunete, un ecografist medical de diagnosticare funcționează sub îndrumarea unui medic pentru a produce imagini cu ultrasunete pentru pacienti. sonografisti medicale in spitale, cabinete medicale, centre medicale si laboratoare.

În timp ce unii oameni au o diplomă de licență în sonografie, există, de asemenea, grade asociat și programe de certificat de un an.

Acest loc de muncă se confruntă cu mult mai rapid decât creșterea medie de locuri de muncă. Sonografisti medicale câștigă, în medie, $ 67,080 (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Instrumentul-and-Die Maker

factorii de decizie instrument-și-die sunt un tip de mașinist, care instituie și funcționează diverse mecanic și instrumente controlate de mașini utilizate pentru a produce instrumente necesare pentru procesul de fabricație.

factorii de decizie instrument-și-die pot învăța prin programe de ucenicie, școli profesionale, colegii tehnice, sau prin formare la locul de muncă. Dacă lucrarea implică mașini controlate de calculator, un filtru de instrument-și-die ar putea avea nevoie de mai multe cursuri de IT sau experiență IT.

Pozițiile facator de unelte și-die sunt printre cele mai înalte poziții ale angajaților de plată de fabricație. Salariul mediu pentru această poziție este de 44.950 $ (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Rețea și Administrator Computer Systems

administratorii de sisteme informatice de rețea și să instaleze și să opereze sisteme informatice pentru companii. Deoarece aproape fiecare industrie are sisteme de rețea și de calculator, acești administratori lucrează în orice domeniu, de la IT pentru a finanța la educație.

În timp ce unele locuri de muncă de rețea și administrator de sisteme informatice necesită o diplomă de licență, tot mai multe deschideri de locuri de muncă necesită doar un certificat postsecondary și de puternice abilități de calculator.

Salariul mediu pentru această poziție în 82050 $ (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Farmacie Tehnician

Un tehnician farmacie asista farmaciști cu distribuirea medicamentelor către clienți și / sau profesioniștilor din domeniul sănătății. Cele mai multe dintre ele lucrează în farmacii și magazine de droguri, dar alții lucrează la spitale sau în cabinete private.

Deoarece cei mai mulți tehnicieni farmacie să învețe prin formare la locul de muncă, nu este, în general necesar un grad de patru ani. Multe școli profesionale / tehnice oferă programe în domeniul tehnologiei farmacie, unele dintre care au ca premiu studenților cu un certificat după un an sau mai puțin.

Acest loc de muncă se confruntă cu o mai rapid decât rata medie de creștere, cu salariul mediu de la 32.700 $ (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Tehnician radiologic

De asemenea, cunoscut sub numele de radiologi, tehnicieni efectua radiologice raze X si imagistica alte diagnostic pe pacienti. Ei lucrează sub medici, luând imagini solicitate de medici, iar medicii ajută să evalueze imagini. Ei lucreaza in spitale, medici de birouri, laboratoare și centre de îngrijire ambulatoriu.

Cei mai mulți tehnicieni au un grad radiologic asociat în IRM sau tehnologie radiologica. Aceste programe durează de obicei 18 luni la doi ani pentru a finaliza. Există, de asemenea, programe de certificate care au unul până la doi ani.

Acest loc de muncă se confruntă cu o creștere mai rapid decât media de locuri de muncă. Tehnicieni Radiologic câștigă, în medie, $ 61,240 (2018) pe an, în conformitate cu Manualul Outlook ocupaționale .

Analist Serviciul de livrare

Un analist de livrare de servicii asigură faptul că clienții primesc servicii de înaltă calitate. El sau ea analizează modul în care serviciile sunt livrate și modul în care acestea pot fi îmbunătățite. El sau ea folosește de obicei, software-ul pentru a urmări calitatea și eficiența experienței utilizatorului. În timp ce cerințele de prestare a serviciilor de locuri de muncă analist variază în funcție de industrie, analistul are nevoie, în general, puternice abilități de calculator.

Serviciul de locuri de muncă analist de livrare necesită experiență (în general de cel puțin 3 ani) în industrie, precum și cunoștințe a software-ului de livrare de servicii compania folosește (acest lucru poate fi uneori învățate la locul de muncă). Cu toate acestea, locul de muncă, în general, nu are nevoie de un grad de patru ani.

Potrivit Glassdoor, salariul mediu pentru un analist de servicii de livrare este de $ 54,448 .

Alte noi locuri de muncă guler

Mai jos este o listă de noi locuri de muncă guler, inclusiv a celor descrise mai sus. Lista este organizată de către industrie. Uită-te prin listă și a vedea dacă există un nou loc de muncă guler, care este potrivit pentru tine.

New Guler  Posturi

 • Tehnician cardiovasculare
 • cardiovasculare tehnolog
 • Igienist dentar
 • Diagnostic medical Sonographer
 • Medical Records și sănătate Tehnician
 • Specialist Sanatate Ocupationala / Securitate
 • Aide Terapie ocupațională
 • Farmacie Tehnician
 • Aide Kinetoterapie
 • Tehnician radiologic
 • tehnologi radiologic
 • Terapeutii respiratorii
 • tehnolog chirurgicale

Noi locuri de muncă Guler IT

 • Business Intelligence Analyst
 • Administrator Cloud
 • Arhitect Computer Network
 • Programator
 • Analist Computer Security
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Engineer
 • Cybersecurity Arhitect
 • Administratorii bazei de date
 • Analist Securitatea informațiilor
 • Administrator de retea
 • Suport rețea
 • Analist Serviciul de livrare
 • Tehnician Server
 • Dezvoltator de software
 • Inginer de software
 • Software-ul de asigurare a calității Analyst
 • Software Tester de Asigurare a Calității
 • sisteme de asistență
 • Tehnic Asistent vânzări
 • Webmaster

New Guler Posturi

 • Blender / Mixer Operator
 • CAD Drafter
 • Operator chimice
 • Operator CNC
 • CNC programator
 • Operator mașină unealtă controlată de calculator
 • Electrice / Electronice Repairer
 • Electromecanică și Inginerie Industrială Tehnician
 • Grinder / ascutitoare
 • Maşinist
 • Operator de Mașini
 • Producție Producția Tehnician
 • Mularea / Worker Casting
 • Operator Plant
 • Operator presă de tipar
 • Supervizor de producție
 • Inspector Controlul calității
 • manager de securitate
 • Instrumentul-and-Die Maker
 • supraveghetor de depozit
 • Tratarea apei pentru specialist
 • Operator de Mașini
 • Producție Producția Tehnician
 • Apăsați Operator frână
 • Tratarea apei pentru specialist
 • Sudor / Solderer
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *