Ușor de lucru-De-Calculatorului Locuri de muncă

Posted on

Ușor de lucru-De-Calculatorului Locuri de muncă

Numărul de lucru de la domiciliu de locuri de muncă de calculator a crescut în ultimii ani, cu mai multe companii devenind familiarizați cu conceptul și tehnologia de colaborare la distanță din ce în ce loc comun.

In timp ce multe dintre aceste locuri de muncă, de exemplu,-dezvoltatorii de software, web designeri, ingineri de date au tendința de a solicita abilități avansate, există o mulțime de, entry-level ușor, lucru de la domiciliu de locuri de muncă de calculator acolo. Trebuie doar să știi unde să se uite și ce să caute.

Asistent virtual

Un asistent virtual oferă sprijin administrativ de la distanță pentru o companie, echipa sau executiv. Aceasta include o varietate de sarcini administrative , cum ar fi programarea întâlnirilor, rezervarea biletelor de călătorie, răspunzând la e – mailuri, apeluri telefonice sau mesaje pe social media, introducerea datelor sau menținerea înregistrărilor, și multe altele.

La fel ca multe locuri de muncă la distanță, posturi de asistent virtuale sunt oferite atât pe un independent și cu normă întreagă bază. Puteți căuta pe la distanță și site – uri de lucru gig pentru titluri , cum ar fi „VA“, „asistent virtual“, „asistent executiv virtual“ sau „manager de birou virtual“ , și multe altele. Puteți găsi de asemenea , aceste tipuri de locuri de muncă pe site – urile freelance și locuri de muncă flexibile , cum ar fi FlexJobs , oDesk , Guru , și Fiverr , de exemplu.

Atunci când se aplică, ar trebui să acorde prioritate dumneavoastră de organizare , comunicare și abilități de gestionare a timpului . În plus, din moment ce va fi de lucru în întregime online, este important pentru un asistent virtual pentru a avea o experiență cu cele mai noi tehnologii.

Ar trebui să fie familiarizați cu platforme de comunicare și colaborare standard în industrie, inclusiv calendare on – line; software și foi de calcul cuvânt-procesare; e – mail și mesagerie instrumente , cum ar fi Gmail și Slack; platforme de conferințe audio-video , cum ar fi Skype, Slack, și Google Hangouts și instrumente de partajare a ecranului. Potrivit PayScale, în medie, asistenți virtuali face 15 $ pe oră .

Remote Customer Support Associate

Cele mai multe asociații de asistență pentru clienți la distanță servi ca „prima linie“ pentru toate comunicațiile cu clienții. Printre acestea se numără rezolvarea problemelor, răspunzând la întrebări, furnizarea de informații, și mai mult, și poate avea loc prin e-mail, chat online sau apeluri telefonice.

Organizațiile mai mici pot pachet toate aceste canale într-una singură, în timp ce la companii mai mari sau mijlocii, esti probabil pentru a vedea locul de muncă se despart; de exemplu, un „help desk asociat“ va fi răspunde la toate întrebările care vin prin e-mail sau chat-uri on-line, și un „call center asociat“ se va ocupa de apeluri telefonice de client.

(Este important să rețineți că locurile de muncă de intrare call center tind să fie roluri de asistență pentru clienți, în cazul în care sunteți luați apelurile primite de la clienți. Pe de altă parte, locuri de muncă call center de ieșire sunt în cazul în care apelezi la clienți potențiali sau clienții potențiali și sunt în general, mai mult concentrat asupra vânzărilor.)

Ai două opțiuni atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă de asistență pentru clienți asociat la distanță. Puteți căuta orice site de la distanță pentru pozițiile de asistență pentru clienți, care pot să apară sub titluri ca „reprezentant client service“, „manager de succes a clientului“, „specialist în relații cu clienții,“ sau „agent de servicii pentru clienți“, de exemplu.

De asemenea , puteți extinde dvs. de căutare pe site – uri de locuri de muncă regulate . Doar asigurați – vă că pentru a adăuga „ la distanță“, „virtuale“ , sau „munca la domiciliu“ în fața titlului. ( Cu toate acestea, atunci când este vorba de găsirea de locuri de muncă legitime activități desfășurate acasă, înregistrările de pe site – uri ca FlexJobs , Remote.co , Jobspresso , și WeWorkRemotely , pot fi mai fiabile decât listări la distanță pe motoarele de căutare de locuri de muncă convenționale.)

Atunci când se aplică la distanță de locuri de muncă de servicii pentru clienți, încercați să puneți accentul de servicii pentru clienți sau ospitalitate de locuri de muncă anterioare, precum și excelente de comunicare și abilități de rezolvare a conflictelor . Potrivit Glassdoor, media de suport pentru clienți asociat face aproximativ 35.000 $ anual .

Funcționar de la distanță a datelor de intrare

O distanță de intrare funcționar de date intră manual, actualizări sau manipulează date numerice sau alfanumerice ( de exemplu, numere sau o combinație de litere și cifre) într – o bază de date prin intermediul propriei lor calculator.

Similar cu locurile de muncă de mai sus, locuri de muncă de introducere de date de la distanță sunt disponibile atât pe un full-time și liber profesioniști. Puteți căuta termeni ca „intrare de date la distanță“, „introducere de date de la distanță funcționar“, „operator de date la distanță,“ sau „introducere de date virtuale“, de exemplu.

Când sunteți aplica pentru locuri de muncă de introducere de date de la distanță, angajatorul va solicita probabil valorile de tastare – de exemplu, „kph“ sau intrarile de la tastatura pe oră, și „WPM,“ sau cuvinte pe minut. Ar trebui să fie în măsură să tastați un minim de 8.000 de kilometri pe oră (deși 10.000 este de preferat), precum și un minim de 50 WPM.

Potrivit ZipRecruiter, un game salariu de date de nivel mediu de intrare Grefa de la 27.000 $ la 56000 $, în timp ce salariul mediu este de 37.000 $ pe an. Funcționari la nivel de intrare, cu toate acestea, în general , începe de la o rată mai scăzută, iar salariile orare pot dip la $ 9 – 10 $ pe oră.

Online „Odd-Iov“ Lucrător

Deși poate suna ciudat, există multe locuri de muncă la distanță „ciudat“ , puteți găsi on – line. În timp ce nu trebuie să se aștepte să câștige un trai de la unul dintre acestea doar, puteți utiliza unul ca un deranj lateral sau să le combine pentru un venit mai mare. Prin natura termenului „loc de muncă ciudat“ , aceasta variază în mod inevitabil. Cheia este de a ști unde să caute aceste tipuri de locuri de muncă și ce să caute.

Veți găsi cea mai largă gamă de locuri de muncă pe site-uri, cum ar fi independenți oDesk, și puteți căuta locuri de muncă care se potrivesc interesul sau experiența. Poate, vei ridica un proiect de introducere de date lung de 2 zile în această săptămână și un proiect audio transcriere următoare.

Craigslist este o altă resursă bună să se consulte. Verificați secțiunea „Computer“ sub „Gigs“ și fie scanați înregistrări sau caută acea categorie termeni precum „remote“, „munca la domiciliu“ sau „virtuale“. Acesta poate fi în valoare de căutarea principala categorie „Gigs“ cu acești termeni prea.

Alte locuri de muncă ciudat online includ luarea anchete, participarea la grupuri de cercetare panou, precum și finalizarea micro-sarcini pe Amazon Mechanical Turk platforma (sau site – uri similare , cum ar fi SwagBucks sau Clickworker). Există, de asemenea , de a face bani aplicații pe care le puteți utiliza pentru a vă înscrie pentru gig – uri rapide sau pentru a oferi servicii profesionale.

Este important să rămână harnic și de cercetare legitimitatea oricărei platforme înainte de înscriere; acest lucru este de a se asigura că nu este o înșelătorie.

Puteți căuta comentarii on-line, sau pentru a vedea dacă societatea are o listă cu Better Business Bureau. În cele din urmă, dacă doriți să solicitați de muncă, mai degrabă decât de căutare pentru ea, ai putea înscrie, de asemenea și vinde serviciile pe Fiverr.

Plata va varia în mod inevitabil , în acest caz, și va depinde în întregime de ieșire și cantitatea de timp dedicați care lucrează aceste tipuri de locuri de muncă. Pe Amazon Mechanical Turk, salariul mediu variază de 6-12 $ pe de la o oră. Puteți găsi concerte care plătesc mai mult pe site – urile freelance sau pe Craigslist. Rețineți că orice loc de muncă sau platformă care se poziționează ca o oportunitate „get-bogat-rapid“ este foarte probabil ca o înșelătorie ; dacă sună prea frumos ca să fie adevărat, probabil că este.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *