Sfaturi pentru a scrie CV-ul tau Primul

Posted on

Sfaturi pentru a scrie CV-ul tau Primul

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la scris prima ta CV-ul sau se lupta cu sarcina, nu esti singur! Cu toate acestea, nu trebuie să fie intimidant.

Mulți studenți și proaspăt absolvenți vă faceți griji că nu au suficientă experiență pentru a crea un CV convingătoare. Cu toate acestea, nu vă faceți griji. Există mai multe moduri de a sublinia abilitățile și experiențele dumneavoastră, chiar dacă aceasta este prima ta de locuri de muncă.

Citiți mai jos pentru sfaturi cu privire la modul de a scrie un prim CV puternic, care va genera interes și interviuri.

Ce se poate face înainte de a scrie CV-ul tau

Înainte de a începe chiar să scrie CV-ul, există câteva măsuri pe care le puteți lua. Rețineți că obiectivul CV-ul tau este de a arăta angajatorul că sunteți un candidat puternic pentru locul de muncă, și că va adăuga valoare companiei.

Pentru a face acest lucru cu succes, trebuie să știți ce potențialii angajatorii caută. Începeți prin cercetarea locurile de munca pe care vă interesează. Faceți o listă de cuvinte cheie pe care le găsiți în lista de locuri de muncă, cum ar fi cerințe sau competențe frecvent menționate. Veți dori să se concentreze pe aceste în CV-ul pentru a impresiona angajatorul.

Întrebați profesioniști cu experiență pe care le consideră importante atunci când iau decizii de angajare. Luați în considerare deținerea unor interviuri informative cu persoane din domeniul dvs. pentru a obține un sentiment de ceea ce este cel mai important pentru tipurile de locuri de muncă pe care o vedeți.

Puteți citi, de asemenea, publicații profesionale și site-uri legate de industria țintă. Lăsați-vă în domeniul ales și să învețe la fel de mult ca poti. Odată ce știi ce este important pentru angajatori, puteți direcționa CV-ul pentru a aborda aceste probleme.

Sfaturi pentru a scrie CV-ul tau Primul

 • Educație evidențiere. Dacă sunteți un student sau elev recent, educația este una dintre cele mai mari active tale. Pune secțiunea „Educație“ din CV – ul în partea de sus a paginii. Include nu numai școala te – ai dus la și gradul ați primit, dar orice alte realizări. Poate ai avut un GPA de mare, sau a făcut lista decanului. Dacă ați studiat în străinătate, s-ar putea să includă acest lucru, de asemenea. Angajatorii sunt impresionat de realizările academice recente ale absolvenților, astfel evidențiați acestea.
 • Sublinierea toată experiența aferente. S-ar putea să aibă o experiență limitată de muncă, dar aveți o mulțime de alte experiențe pe care le puteți folosi. Gândiți -vă la cluburi ați participat la stagii, ați avut loc, și poziții de voluntari ai lucrat. Toate acestea pot fi enumerate în „Experiența înrudite“ sau o categorie similară.
 • Excludeți ce nu este relevant. Cheia este de a sublinia acele lucruri care demonstrează valoarea ta pentru companie, și să lase acele lucruri care nu fac acest lucru. De exemplu, dacă sunteți în căutarea de a lucra în Information Systems, stagiu de programare va fi important, dar faptul că au câștigat premii pentru schi nautic nu va! Nu include hobby – uri sau experiențe cu excepția cazului în care acestea se referă la locul de muncă.
 • Menționează realizări. Sub fiecare experiență, puteți lista unele din responsabilitățile pe care a avut loc în acel loc de muncă sau o poziție. Cu toate acestea, du – te dincolo spune pur și simplu ceea ce ai făcut. Lista orice realizări care dovedesc puteți adăuga valoare la o organizație. De exemplu, poate că ați câștigat „Angajatul lunii“ la locul de muncă. Sau poate ai creat un nou sistem de evidență , care a crescut eficiența la un birou. Includeți orice exemple de ori valoare ați adăugat la o companie sau ceva realizat.
 • Folositi cuvinte – cheie. Uită – te înapoi la lista de cuvinte cheie generate de competențe și cerințe comune pentru locurile de muncă pentru care aplici. Încercați să utilizați unele dintre aceste cuvinte cheie pe tot parcursul CV – ul tau. Acest lucru va arăta managerul de angajare, pe scurt, că ești un bun potrivit pentru locul de muncă.
 • Uită – te la exemple. Mai ales atunci când scrieți prima ta CV – ul, este o idee bună să se uite la exemple de CV. Ele pot ajuta să decideți cum să formatați CV – ul, și ce fel de informații pentru a include. Asigurați – vă că pentru a modifica orice CV – eșantion pentru a include informații care sunt specifice pentru tine, și la locul de muncă pentru care aplici. Check out aceste exemple de student CV, și alte exemple CV.
 • Păstrați – l scurt. Mai ales dacă aceasta este prima ta CV – ul, nu s-ar putea avea o mulțime de informații pentru a include. CV – ul nu ar trebui să fie mai mult de o pagină. Scopul de a umple întreaga pagină, în timp ce încă o sumă bună de spațiu alb pe margini.
 • Editare, edita, edita. Deoarece angajatorii obține atât de multe aplicații de locuri de muncă, ceva mic ca o greșeală de scriere ar putea costa un loc de muncă. Asigurați – vă că CV – ul bine recitești înainte de a trimite – l la un angajator. Citiți – l pentru orice greșeli de ortografie și gramatică, precum și orice neconcordanțe în format (cum ar fi folosind diferite stiluri de bullet points). Cere unui prieten sau membru al familiei, sau un consilier de servicii de carieră, de asemenea , să se uite la ea pentru tine.

Reluare Design Sfaturi

Mulți oameni sunt surprinși să afle că designul CV-ul este la fel de important ca și conținut, dar este absolut adevărat. Cercetarea sugereaza ca CV-ul are mai puțin de 20 de secunde pentru a face o impresie bună, așa că trebuie să fie ochi-prinderea și ușor de citit.

Există mai multe moduri diferite de a proiecta și formatul CV-ul tau. Check out aceste șabloane CV-ul pentru a vă ajuta să formatați propriul CV. Utilizarea unui șablon va face mai ușor pentru a crea CV-ul. Nu numai că va economisi timp, dar poate reduce, de asemenea, erori de formatare. Poti sa te uiti la aceste alte șabloane CV-ul disponibile prin intermediul Microsoft Word și Google Docs.

Prima probă CV

Barry Allen
1234 High Street • Athens, GA 30603 • (123) 456-7890 • barry.allen@email.com

CALIFICĂRI REZUMAT
Top-clasat jucător de tenis colegiu și pro experiență utilizarea efectului de levier tur de joc pentru a excela ca tenis Coach.

Tenis Coaching : Abilitatea de a atrage după 10 ani de experiență de tenis competitiv pentru a proiecta și juniori și adulți clinici dinamice de plumb și de a oferi instruire de calitate pentru jucătorii de toate vârstele.

Sport Management : instruit în coordonarea evenimentelor turneului de tenis și de marketing.

Certificari : Statele Unite ale Americii Professional Tennis Association (USPTA) și Registry profesionist de tenis (PTR) certificate, CPR, de prim ajutor

Puncte tari cheie : Carismatic și stilul de coaching foarte motivațional, care valorifică punctele forte individuale și acordarea de sprijin pentru depășirea provocărilor cu caracter personal.

EDUCAŢIE

BSEd în Sport de Management (iunie 2018) ,
Universitatea din Georgia, Athens, GA
tenis masculin , echipe; Bursa de tenis; Sport Business Club

REPERE EXPERIENTA

Universitatea din Georgia, Athens, GA

Student, Sport Management (09 / 2014-06 / 2018)
Finalizat curs de cuprinzător de patru ani de studiu în management sportiv. Cursuri cheie incluse în programa de management eveniment sportiv, relații publice, marketing și finanțe.

 • 4 premii câștigate MVP pentru programul de tenis NCAA D1, dobândind Top 100 USTA clasament, All-stat, și turneul se încheie în stat.
 • Cu condiția lecții de tenis pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 până la 14, la clinicile de tenis de vară-universitare sponsorizat.
 • A câștigat două Categoria I USTA Campionatele Naționale.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *