Honeywell Programul de burse inovatoare – Cum și când să aplice

Posted on

Honeywell Programul de burse inovatoare - Cum și când să aplice


Honeywell Numele aduce imediat în minte un termostat de perete care guvernează temperatura aerului și menține acasă confortabil cald sau rece. În plus față de termostate programabile Honeywell, compania ofera produse suplimentare care fac casele și birourile noastre mai confortabil și în condiții de siguranță pentru familiile și angajații noștri.

Despre Honeywell

Honeywell robinetele termostatice de amestecare asigura o protecție anti-opărire pentru a se asigura că apa noastră stă la o temperatură rezonabilă. Casa Total sistem de ventilație Honeywell și mai curat face ca aerul mai sănătos și mai sigur de a respira, in timp ce Honeywell Produse de securitate si alarme de incendiu să păstreze casele și birourile noastre în condiții de siguranță.

Istoria ne arată că Honeywell pot fi urmărite înapoi la 1885. Compania are in prezent mai mult de 132.000 de oameni, inclusiv aproximativ 21000 de oameni de știință și ingineri, în 100 de țări din întreaga lume.

Honeywell în sine și produsele sale privind durabilitatea mediului mândrește. Conservarea energiei și furnizarea de produse care protejează calitatea aerului este o mare parte a lor de cercetare în curs de desfășurare și dezvoltare. Honeywell, de asemenea, se mândrește cu a fi un lider corporativ și comunitatea de ai ajuta pe alții să facă față provocărilor generate de schimbările climatice și de a fi un lider în găsirea mai multe modalități de a reduce consumul de combustibili fosili.

Inovatorii Bursa Programul de Internship

Honeywell International caută noi talente cu puternice de inginerie și tehnologie medii, oameni care se vor dedica întâlnirea misiunii companiei. Honeywell ofera Programul de burse inovatorilor 18 universități țintă din China, Republica Cehă, India, Mexic și Statele Unite, ca parte a strategiei sale de talent achiziție. Compania oferă oportunități în diferite locații de pe glob.

Honeywell oferă stagii plătite și bani de burse pe care elevii le pot folosi pentru a aplica față de anul trecut în școală. Valoarea fiecărei burse variază în funcție de țara în care lucrează elevul. Compania caută studenți care urmăresc de grade în inginerie aerospațială, inginerie chimica, inginerie informatică, electronică și comunicații, inginerie electrică, instrumente și inginerie mecanică.

Ar trebui să fie în măsură să demonstreze o performanță academică puternică. Criteriile exacte vor varia în funcție de țară. Ar trebui să posede puternice abilități de comunicare verbale și scrise. Programul este deschis pentru burlaci, de masterat sau doctorat selectați studenții care intră ultimul an academic de studiu la una din universitățile țintă.

Trebuie sa fie, de asemenea, în măsură să asigure autorizație legală de a efectua muncă în următoarele țări, dacă alegeți să lucreze acolo: China, Republica Cehă, India, Mexic, și SUA

Cum se aplică

Fiecare solicitant trebuie să completeze o cerere on-line, care include profilul său și o copie a CV sau CV-ul său. Ar trebui să includă, de asemenea, transcrierea universitate, și trebuie să prezinte două eseuri sau mai puțin de 500 de cuvinte scrise în limba engleză. Eseurile răspund la întrebările puse în timpul procesului de aplicare.

Doar studenții numai de la universitățile țintă sunt eligibile pentru a aplica, iar ei trebuie să facă acest lucru până la sfârșitul lunii noiembrie pentru China, Republica Cehă, Mexic și SUA Termenul limită pentru India este sfârșitul lunii aprilie.

Cariere la Honeywell

Diferite căi de carieră sunt disponibile pentru cei interesați în căutarea unui loc de muncă la Honeywell. Solicitanții interesați pot verifica site – ul web Honeywell pentru a efectua o căutare amănunțită de locuri de muncă pentru pozițiile disponibile în prezent.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *