Cum să scrieți Descrieri de locuri de muncă pentru CV-ul tau

Posted on

 Cum să scrieți Descrieri de locuri de muncă pentru CV-ul tau


Când te gândești la fișele de post, probabil, vă gândiți la anunțurile de locuri de muncă postate de angajatori. Dar cele mai importante fișele de post pot fi cele create de dvs., atunci când descrie pozițiile din trecut pe CV-ul tau.

Descrierile de locuri de muncă arată potențialilor angajatori ceea ce ați realizat în pozițiile care le-ați avut loc. Acestea oferă, de asemenea, un rezumat al experienței și aptitudinile.

Descrierile bine scris pentru fiecare loc de muncă ați ținut vor ajuta să CV-ul observat și selectate pentru interviuri. Care este cel mai bun mod de a scrie descrieri de locuri de muncă care atrag atenția?

Înainte de a începe să adăugați descrieri de locuri de munca pentru CV-ul, poate doriți să facă o listă de realizări la fiecare dintre locurile de muncă dumneavoastră. Acest lucru vă va pregăti pentru a scrie CV-ul.

Focus pe competențe și realizări

După ce ați scris o descriere de locuri de muncă, caută modalități de a face explicația mai concis. Fa un efort de a crea declarații de impact eficiente. competențe Evidențiați și realizări, oferind doar suficiente detalii pentru a sprijini sediul dumneavoastră. Încercați să scoată pronumele și articole. Începe fraze sau propoziții cu verbe. Alegeți puternice cuvinte de acțiune cuvinte-CV, cum ar fi „initiat“ si „supravegheat“ sunt puternice și arată că le-ați făcut un impact asupra echipa ta.

Dacă vi se va depune CV-uri la organizații care le scana în baze de date informatice căutate, includ cât mai multe locuri de muncă industrie și-specifice „cuvinte cheie“, în care este posibil. Atunci când caută baze de date pentru candidați potențiali, angajatorii cauta CV-uri cu cel mai mare număr de „hit-uri“ pe cuvinte cheie.

Cuvintele cheie sunt cel mai adesea substantive, de exemplu, „customer service“ sau „competențe informatice.“ Pentru a utiliza cuvinte cheie cel mai eficient, să fie specific, folosiți cât mai multe posibil, și să le presarati pe tot parcursul CV-ul.

Fii selectiv Despre Ce Include

CV-ul tau nu este în întregime istoricul de muncă, și nu trebuie să includă orice taxă pentru fiecare rol. Determina cele mai relevante informații de a vă pune în poziția potențialul angajator dvs.: Va ajuta aceste informații convinge angajatorul că sunteți un candidat merită să interviu?

Nu trebuie să includă orice responsabilitate ai avut vreodată. Grupați sarcini similare. De exemplu, mai degrabă decât listarea „telefoane răspuns“ și „răspuns la e-mailuri ale clientului“ două puncte de glonț, puteți combina și spune, „problemele clienților Rezolvate prin telefon, e-mail și chat conversații.“

Prioritizarea Descrierea postului Informații

În continuare, gândiți-prioritizarea informațiile pe care le furnizați în fiecare descriere. Detaliile prezente care sunt de cel mai mare interes pentru potențialii angajatori în primul rând. De exemplu, ia în considerare candidatul care caută un loc de muncă în design interior.

CV-ul ar putea reflecta o experiență de vânzare cu amănuntul, în care 75 la suta din timp candidatului a fost petrecut pe podea de vânzări, iar 25 la suta au fost cheltuite proiectarea de ferestre și podea afișează. Prioritate, determinată de relevanță pentru angajator, dictează că proiectarea de ferestre și podea display-uri ar trebui să fie enumerate înainte de vânzare.

PROBĂ

Sales Associate

Asociat , cu amănuntul Statele Unite ale Americii, New York, NY octombrie, 20XX – Prezent

  • Proiectat toate ferestrele mari, folosind culori ca accentul principal.
  • Creat de îmbinare afișează punct-de-cumpărare pentru deplasarea lentă obiecte mici; Vânzarea acestor obiecte a crescut cu 30 la sută.
  • display-uri de podea organizate pentru a maximiza spatiul si atrage atentia asupra cele mai recente mărfuri.
  • Utilizată puternice abilități interpersonale și de comunicare pentru a servi clienții; a primit angajat de atribuire luni de două ori.

Linia de fund: Evidențiați calificările cele mai relevante pentru locul de muncă prin enumerarea lor mai întâi în fișa postului.

Cuantificati Realizarile tale

Cuantificati cât mai multe informații puteți (numere, semne dolar, procentele pot ajuta toate pentru a face cazul dumneavoastră). Un punct de glonț pe care scrie „Creștea de trafic de 35 la suta de la an la an“ este mai impresionant și informativ decât unul care citește pur și simplu „trafic îmbunătățit.“

Aproape orice descriere, pentru orice loc de muncă, poate fi îmbunătățită prin utilizarea numerelor. O chelneriță s-ar putea începe cu descrierea „Am luat comenzile clienților și livrarea produselor alimentare.“ Dar o descriere cuantificată a spune, „clienții servite într-un restaurant de lux de 100 de locuri,“ oferă mult mai multe detalii.

PROBĂ

Chelneriţă

Chelnerita, Restaurant Maxill lui, New York, NY
ianuarie 20XX – Prezent

  • Asigurarea de servicii de mese pentru patronii de la o 100 de locuri unitate de mese amendă de lux.
  • Mesele servite, eliminate mese, monitorizate cinci mese, și cu condiția de servicii pentru clienți excepționale până la 30 de clienți.
  • Instruit nou waitstaff pe sistemul POS, servicii clienților, precum și politicile de restaurant și proceduri.

Linia de fund: Angajatorii ca numere. Este mult mai ușor să se uite la semne și simboluri decât este de a citi cuvinte.

Sublinierea Realizari Peste Responsabilitati

Este important ca angajații să știe aveți experiența necesară pentru a face munca necesară în poziția. Cu toate acestea, mulți candidați vor avea această experiență relevantă. Pentru a iesi in evidenta, sublinia modul în care valoarea adăugată. Focus pe realizări, mai degrabă decât responsabilități.

După cum sa văzut mai sus, numere pot fi prietenul tau cand vine vorba de evidențierea realizările dumneavoastră în CV-ul tau. De asemenea, oferă context. De exemplu, s-ar putea spune, „Veniturile au crescut cu 5 la sută, după mai mulți ani de scădere accentuată a vânzărilor.“ Sau, mai degrabă decât a spune „răspuns apeluri telefonice și tratate preocupările clienților“, puteți spune, „se referă la client Rezolvate, răspunzând la aproximativ 10 de apeluri pe oră. Au devenit du-te la persoana pe echipa pentru a face cu cele mai dure apeluri telefonice și cele mai provocatoare reclamații.”

Deși este important să se păstreze descrieri scurte, adăugând detalii și context pot ajuta să afișați angajatorii de ce ai fi un meci bun pentru poziția.

PROBĂ

Serviciu clienți

Asociat Customer Service, ABD Company, martie 20XX – August 20XX

  • Rezolvate preocupările clienților în mod eficient și prompt, răspunzând la aproximativ 300 de apeluri pe săptămână.
  • Realizat 100 la suta din obiectivele de performanță apel de precizie, viteza, volumul, soluționarea problemelor, și de satisfacție a clienților.
  • Nominalizat pentru angajat-of-the-luni de patru ori pentru atitudinea excelente și exemple de abilități de servicii pentru clienți.

Linia de fund: Angajatorii vor sa stie ce ai realizat. Fă – l ușor pentru ei să vadă ce ai făcut folosind numere și procente.

Asigurați-vă de locuri de muncă un sunet mai bun

Există metode simple de a împopoțona descrieri de locuri de muncă CV-ul pentru a face locuri de muncă de sunet super-impresionant. Câteva trucuri simple de aici și nu pot face CV-ul mult mai bine.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *