Top 10 cele mai bune Plată Part-Time Locuri de muncă

Posted on

Top 10 cele mai bune Plată Part-Time Locuri de muncă

Multe companii cauta angajati part-time, fie pentru ajutor sezonier în timpul lunilor de ocupat, independent de consultanță și asistență pe bază de nevoi, sau pentru asistență de rutină pe tot parcursul anului. CareerCast.com a întocmit o listă a celor mai bune locuri de muncă part-time, pe baza de plata si perspectivele de locuri de muncă.

Pentru solicitanții de locuri de muncă cu scopul de a găsi locuri de muncă cu fracțiune de normă, aceste poziții oferă plată de mare, în plus față de potențialul de stabilitate de locuri de muncă și creștere pe drum.

Contabil

Contabili sunt responsabili pentru pregătirea, întreținerea și analize ale înregistrărilor financiare, facturi, facturi și taxe.

În plus față de întreținerea și monitorizarea operațiunilor financiare de zi cu zi, contabili trebuie să se asigure, de asemenea, că sistemele financiare ale unei companii lucrează eficient și în domeniul de aplicare al legii. Ele sunt de așteptat să sugereze moduri diferite pentru clienti de a reduce costurile și de a îmbunătăți profiturile.

Contabili ar trebui să dețină o diplomă de licență în contabilitate sau un domeniu legat, și în funcție de locul de muncă, acestea ar putea avea nevoie să fie o sumă CPA (Certified Public Accountant).

Contabili sunt în cerere mare în jurul valorii de sezon fiscale, care este atunci când organizații sau persoane ar putea angaja sprijin contabil part-time.

Contabil

 • Median Salariul pe oră: $ 33.34 (2017)
 • Outlook Job: Media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 10% a locurilor de muncă prin 2026.

Programator

programatori de calculator a scrie software-ul de calculator, deși mulți programatori posedă competențe în inginerie software și pot depana, de asemenea, un cod de computer, cum ar fi Java sau C ++. Un programator de succes este fluent în tehnică, back-end a software-ului, în timp ce, de asemenea, ținând cont de front-end experiența utilizatorului.

programatori de computer trebuie să dețină o diplomă de licență în informatică sau un domeniu asemănător, deși mulți dețin diplome de master sau chiar doctorate, de asemenea.

Potrivit lui CareerCast.com, deoarece nu toate companiile își pot permite programatori in-house, mulți vor recurge la part-time expertiza IT pentru a aborda orice probleme de tehnologie, de la caz la caz.

Programator

 • Median Salariul pe oră: $ 39.54 (2017)
 • Perspective de locuri de muncă: mai mici decât media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o scădere de 7% în locuri de muncă prin 2026.

Livrarea camion șofer

șoferii de camioane de livrare a lucra într-o regiune limitată pentru a transporta mărfuri între depozite locale, centre de distribuție, întreprinderi și gospodării. Deoarece șoferii de camioane de livrare sunt limitate la camioane cu mărfuri care conțin mai puțin de 26.000 de lire sterline, acestea sunt, în general responsabile pentru pick-up, de transport, și drop-off de pachete și bunuri mai mici.

Pentru a deveni un șofer de camion de livrare, sunteți în general, trebuie să aibă o diplomă de liceu. Cele mai multe companii necesită, de asemenea, o de o lună de formare la locul de muncă, și, desigur, trebuie să aveți un permis de conducere valabil și un record de conducere curat.

Livrarea camion șofer

 • Median Salariul pe oră: $ 15.12 alineatul (2017)
 • Outlook Job: Mai lent decât media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 4% a locurilor de muncă prin 2026.

Editor / Proofreader

Planul de editori, coordonarea, revizuirea și revizuirea conținutului pentru publicare în cărți, ziare, reviste, e-mail sau site-uri. Editori de revizuire idei poveste și de a determina ce subiecte vor face apel la cititorii publicației. Proofreaders examinează un proiect final al unui document, carte, ziare, sau orice altă comunicare scrisă, după ce a fost editat, pentru a se asigura că nici o eroare să rămână. Proofreaders trebuie să aibă un ochi dornici de a găsi greșeli de ortografie, erori de punctuație, greșeli de tipar sau utilizarea incorectă a gramaticii.

Editor

 • Median Salariul pe oră: $ 28.25  (2017)
 • Angajarea Outlook: Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă ca nici o creștere a locurilor de muncă prin 2026.

Designer grafic

Designerii grafici lucrează în programe precum Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator pentru a crea grafice pentru o varietate de scopuri. Graficienii ar putea lucra pe orice, de la crearea de logo-uri personalizate și tipuri de fonturi, la proiectarea site-uri și template-uri de e-mail, de a produce materiale de marketing, inclusiv reclame, cărți poștale, și bannere, pentru a ilustra opera de arta digitala originale.

Desi unii designeri lucreaza in-house pentru o singură companie, alții lucrează independent pentru o varietate de clienți, creând astfel o puternică piață de locuri de muncă part-time pentru graphic designeri.

Designer grafic

 • Median Salariul pe oră: $ 23.41 (2017)
 • Outlook Job: Media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 4% în general în locuri de muncă prin 2026 cu o creștere mult mai rapid în aplicații digitale și oportunități în scădere de imprimare și publicare.

Analist Managementul

Analiștii de management, altfel cunoscut sub numele de consultanți în management, să examineze sistemele unei organizații să dau seama cum de a maximiza eficiența. Luând diverși factori în considerare, inclusiv personal, structura organizatorică, și a proceselor de flux de lucru, analiștii de management se străduiesc să crească profitul prin reducerea costurilor și creșterea veniturilor.

Majoritatea analiștilor de management au o diplomă de licență, împreună cu un (certificat de Management Consultant) desemnarea CMC. Cu toate acestea, din moment ce mulți analiști de management lucrează pe bază de independent, este important să aibă o experiență anterioară de lucru într-un rol de conducere sau de director, în scopul de a aduce expertiza în calitate de consultant.

Analist Managementul 

 • Median Salariul pe oră: $ 39.64  (2017)
 • Outlook Job: Mai rapid decât media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 14% a locurilor de muncă prin 2026.

Market Research Analyst

Depinde de analiștii de pe piață pentru a diseca tendințele pieței – ceea ce oamenii cumpără, ceea ce doresc să cumpere, și ceea ce sunt dispuși să plătească, de exemplu – și apoi să împărtășească ceea ce au învățat pentru a ajuta companiile mai bine consumatorii vizați.

Deși cei mai mulți analiști de piață lucrează cu normă întreagă, alții lucrează la un consultant sau liber profesioniști pentru diversi clienti. Pentru a deveni o piață Research Analyst, trebuie să aibă o diplomă de licență în finanțe sau un domeniu legat, deși cele mai multe companii cauta candidati care au o diplomă de master, de asemenea.

Market Research Analyst

 • Median Salariul pe oră: $ 30.40  (2017)
 • Outlook Job: mult mai rapid decât media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 23% a locurilor de muncă prin 2026.

materiale Mover

Materiale Movers sau muncitori de mana, materiale de transport fără a utiliza utilaje. De multe ori lucrează în depozite sau fabrici, sau mutarea bunurilor oamenilor, acestea ar putea fi responsabil pentru deplasarea mărfurilor în jurul valorii de o instalație de depozitare, ambalare mărfuri pentru transport, descărcare de bunuri sau vehicule de curățare.

În general, aceste tipuri de posturi nu necesită un anumit nivel de educație. Cu toate acestea, din moment ce munca fizică grea este implicat, candidații trebuie să fie apt fizic și capabil să ridice obiecte grele și petrec multe ore pe picioarele lor.

materiale Mover

 • Median Salariul pe oră: $ ora 13.00  (2017)
 • Outlook Job: Media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 7% în locuri de muncă prin 2026.

Rețea și Administrator Computer Systems

Rețea și sisteme informatice Administratorii înființat și să sprijine rețelele interne ale unei organizații și a sistemelor de Internet, de lucru pentru a vă asigura că toată lumea este obtinerea de o conexiune bună, care le permite să lucreze eficient on-line. Rețea și sisteme informatice Administratorii sunt de asemenea responsabile pentru asigurarea securității rețelei.

Această poziție necesită o diplomă de licență în domeniul tehnologiei informației, informatică sau un domeniu legat.

Rețea și Administrator Computer Systems 

 • Median Salariul pe oră: $ 38.99  (2017)
 • Outlook Job: Media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 6% a locurilor de muncă prin 2026.

Scriitor

Scriitori produc conținut pentru o gamă largă de scopuri: de la site-uri la bloguri, cărți și reviste, reclame, cântece, televiziune si filme, script-uri și multe altele. Scriitori și autori s-ar putea lucra in-house pentru o companie sau o organizație, într-un domeniu specific, cum ar fi marketing sau mass-media, sau, acestea ar putea să funcționeze în mod independent pentru diversi clienti.

Scriitor

 • Median Salariul pe oră: $ 29.72  (2017)
 • Perspective de angajare: Mai lent decât media. Biroul de Statistică a Muncii se așteaptă o creștere de 8% în locuri de muncă prin 2026.

Cum să începi part-time sau ca freelancer

În timp ce toate aceste locuri de muncă fac excelente posturi part-time, multe dintre ele funcționează în mod independent, ceea ce înseamnă că indivizii – de exemplu, scriitori, profesioniști IT, consultanți, designeri, și așa mai departe – lucra independent pentru o varietate de clienti.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *