Entry-Level Top Jobs în Tehnologia Informației

Posted on

Entry-Level Top Jobs în Tehnologia Informației

Tehnologia informației (IT) este un sector cu oportunități abundente pentru absolvenții tech pentru a câștiga un venit substanțial și de a dezvolta o cariera satisfacatoare. Care sunt cele mai bune locuri de muncă pentru candidații entry-level gata să lanseze cariera lor IT?

Există multe oportunități de locuri de muncă, care oferă atât câștiguri mari și o perspectivă puternică de angajare.

Notă : Unele poziții necesită un grad de colegiu de patru ani. Pentru alții, un grad de doi ani, stagiu sau experiență independent, sau de certificare pot obține te -a angajat.

TEKsystems chestionate 250 de manageri de angajare și le-a cerut ce roluri la nivel de intrare în cadrul industriei de oferit cele mai bune oportunități pentru absolvenți de facultate recente. Următoarele locuri de muncă au fost cel mai frecvent recomandate de angajarea de manageri.

Top 7 Entry-Level IT Locuri de muncă

1. Înscrieri¶

Aplicații dezvoltatorilor să creeze aplicații software sau pentru calculatoare și dispozitive mobile, pentru a permite utilizatorilor să proceseze informații în mod eficient. Ei analizează nevoile utilizatorilor și să includă feedback de la teste pentru a modifica aplicațiile.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), dezvoltatorii de aplicații a câștigat un salariu anual mediu de $ 103620 mai 2018. Cea mai mică de 10% din dezvoltatorii de software a câștigat $ 61660, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 166,960.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru dezvoltatorii de aplicații va crește cu 26% , 2018-2028, mult mai rapid decât pentru alte ocupații.

2. specialist în asistență tehnică

Specialiștii în asistență tehnică a rezolva problemele pe care utilizatorii finali și clienții au în timp ce funcționează sisteme informatice și software. Ei instrui utilizatorii să utilizeze software, hardware și sisteme și oferă actualizări privind îmbunătățiri ale sistemului. Specialiștii în asistență tehnică mențin sisteme de rețele și de internet, a depana problemele, și să facă reparațiile necesare.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), specialiști de suport tehnic pentru rețele de calculatoare a câștigat un salariu anual mediu de $ 62,770, în timp ce specialiștii de suport tehnic pentru utilizatorii de câștigat $ 50980 mai 2018.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru specialiștii de asistență tehnică va crește cu 10% , 2018-2028, mai rapid decât pentru alte ocupații.

3. Afaceri / Sisteme Analist

analiștii / sisteme de afaceri să se consulte cu managerii și personalul pentru a evalua nevoia unei organizații pentru sistemele IT. Evaluează în curs de dezvoltare de tehnologie și să analizeze opțiunile pentru a optimiza procesarea informațiilor. analiștii / sisteme de afaceri recomanda sisteme noi și de a supraveghea punerea în aplicare a acestora.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), analiștii / sisteme de afaceri a câștigat un salariu anual medie de $ 88,740 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat $ 54360, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 142,220.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru analiștii / sistemele de afaceri va crește cu 9% 2018-2028, mai rapid decât media pentru alte ocupații.

4. Web Developer

Dezvoltatorii web comunica cu utilizatorii finali și de management pentru a determina nevoile lor pentru tehnologia bazată pe web. Acestea creează site-uri web cu un ochi spre viteză, funcționalitate, aspect și relevanță pentru misiuni de organizare. Dezvoltatorii web colaborează cu alți membri ai personalului IT pentru a integra alte aplicații în site-uri web; De asemenea, ele abordează și rezolvarea problemelor utilizatorilor site-ului.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), dezvoltatorii web a câștigat un salariu anual medie de $ 69430 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat $ 37,930, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 124,480.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru dezvoltatorii web vor crește cu 13% , 2018-2028, mult mai rapid decât pentru alte ocupații.

Administrator 5. Rețea / Sistem

Administratorii de rețea / sistem recomandă, să instaleze și să mențină rețele locale din zona, intranet-uri, și sisteme de comunicații de organizare. Ei rezolva problemele de rețea și să ia măsuri pentru a optimiza performanța rețelei. Administratorii de rețea / de sistem, de asemenea, să evalueze amenințările la adresa sistemelor și de a stabili protocoale de securitate.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), administratorii de rețea / sistem câștigat un salariu anual medie de $ 82050 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat $ 50,990, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 130,720.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru administratorii de rețea / sistem va crește cu 5% , 2018-2028, aproximativ la fel de repede ca și alte ocupații.

Administrator 6. Baza de date

Administratorii de baze de date supraveghea implementarea și întreținerea software-ului pentru a organiza înregistrările și datele necesare de către personalul pentru a-și îndeplini sarcinile lor. Acestea modifica baze de date pentru a reflecta nevoile utilizatorilor pe măsură ce apar. Administratorii de baze de date asigură securitatea bazelor de date organizaționale de la amenințări.

Salariu:  Potrivit Biroului de Statistică a Muncii (BLS), administratorii bazei de date a câștigat un salariu anual medie de $ 90,070 mai 2018. Cea mai mică de 10% a câștigat $ 50340, iar cea mai mare de 10% a câștigat mai mult de $ 138,320.

Perspectivele Angajării:  BLS estimează că oportunități pentru administratorii de baze de date va crește cu 9% 2018-2028, mai rapid decât pentru alte ocupații.

7. Systems Engineer

Inginerii de sistem sunt responsabili pentru crearea sau modificarea sistemelor informatice pentru clienti sau angajatori pe baza specificațiilor lor lor și lucrează intens cu inginerii de hardware, ingineri software, administratorii de sistem, tehnicieni hardware, programatori, și personalul de dezvoltare a produsului. În plus față de dezvoltarea sistemelor informatice, inginerii de sistem pot personaliza, de asemenea, sisteme informatice, care sunt achiziționate de la furnizori.

Salariu:  Conform Payscale, inginerii de sisteme castiga un salariu anual mediu de $ 77875. Cel mai mic de 10% a câștigat $ 57.000 și cel mai mare de 10% a câștigat mai mult de 122.000 $.

Entry-Level Locuri de munca IT pentru candidații cu grade asociat lui

Absolvenții cu grade de doi ani va fi adesea vizate de către angajatori pentru posturi tehnice, în cazul în care acestea oferă sprijin pentru profesioniștii IT. titluri comune pentru astfel de poziții includ „tehnician de rețea“, „tehnician suport“, „help desk asociat“, „dezvoltator web,“ și „specialist în operațiuni de IT.“

IT-ul este considerat a fi un „arată-mi“ câmp, astfel încât titularii de associate’s de grade, cu un CV sau simbolizeazã portofoliu independent sau stagiu de experiență și / sau certificări vor fi luate în considerare de către unii angajatori pentru software / aplicații dezvoltator, administrator de rețea, precum și alte roluri profesionale .

Cum de a fi un candidat competitiv

Mai multa experienta ai, cu atat mai bine șansele de a fi un candidat competitiv. Aptitudinile IT le-ați achiziționat va stimula, de asemenea candidatura, asa ca nu ezita să aplice dacă îndeplinesc cerințele enumerate pentru poziția.

Dacă sunteți pe scurt de calificare, ia în considerare una dintre lucru de la domiciliu de locuri de muncă ușor de calculator, care nu necesită multă experiență.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *