Cum să efectueze un interviu de comportament

Posted on

Cum să efectueze un interviu de comportament

Vrei să știi cel mai bun mod de a identifica dacă caracteristicile și motivațiile unui candidat se potrivesc comportamentele necesare pentru munca ta? Un interviu comportamental este cel mai bun instrument trebuie să identifice candidații care au trăsăturile comportamentale și caracteristicile le considerați esențiale pentru succesul la locul de munca deschis.

In plus, intr-un interviu comportamental, va cere candidatului sa identifice cazuri specifice în care un anumit comportament a fost expus în trecut. În cele mai bune interviuri, candidatul nu este constient de comportamentul intervievatorului este verificarea.

Interviul real este precedat de identificarea comportamentului trăsătură și o descriere de locuri de muncă. Munca în avans face interviu eficient și de succes. Iată ce trebuie să știți despre cum să se pregătească pentru și conduce un interviu comportamental.

Cum să efectueze un interviu de comportament eficient

 • Începe pregătirea pentru un interviu comportamental prin identificarea ceea ce doriți ca angajatul să fie capabil să facă în loc de muncă deschisă. Utilizați o specificație de locuri de muncă și de a scrie o descriere de locuri de muncă pentru a descrie cerințele postului.
 • Se determină realizările și factorii de succes de performanță pentru locuri de muncă.
 • Se determină caracteristicile și trăsăturile individuale pe care le considerați va reuși în acest loc de muncă. Dacă aveți angajați efectuarea cu succes de locuri de muncă în prezent, lista trăsăturilor, caracteristicile și abilitățile pe care le aduc la locul de muncă.
 • Restrângeți lista la trăsăturile comportamentale cheie credeți că un candidat trebuie să fie capabil de a efectua lucrarea.
 • Scrie o postare de locuri de muncă care descrie caracteristicile comportamentale în text. Asigurați-vă că secțiunea caracteristicile sau cerințele de fișa postului enumeră aceleași caracteristici comportamentale.
 • Faceți o listă de întrebări, atât comportamentale și tradiționale, pentru a cere fiecărui candidat în timpul interviului comportamental. O listă structurată de întrebări de interviu comportamentale face de selecție a candidaților este mai justificabil și vă permite să facă comparații între diferitele răspunsuri și abordări ale intervievate.
 • Revizuirea CV-uri, scrisori de intentie, si alte materiale de aplicare de locuri de muncă pe care le primiți, cu trăsăturile comportamentale și caracteristicile în minte.
 • Telefon ecran candidații care au atras atentia cu calificarea lor, dacă este necesar, pentru a restrânge în continuare piscina candidat. Doriți să programați candidații cei mai calificați pentru un interviu comportamental.
 • Programați interviuri cu candidații care par să aibă cel mai mult caracteristicile comportamentale, împreună cu abilitățile, experiența, educația și alți factori pe care ar ecran în mod normal, în recenzia aplicației.
 • Adresați-vă lista de întrebări comportamentale și tradiționale ale fiecărui candidat în timpul interviului comportamental.
 • Restringe candidat în funcție de răspunsurile lor la întrebările de interviu comportamentale și tradiționale.
 • Selectați candidatul cu combinația potrivită de cunoștințe, experiență, și caracteristicile comportamentale care se potrivesc nevoilor postului de ghidare decizia ta.

Caracteristici identificate pentru interviu de comportament

În pregătirea pentru un interviu comportamental într-o singură societate, o listă de caracteristici comportamentale a fost pregătit pentru funcția de reprezentant de vânzări.

Caracteristicile comportamentale identificate de echipa de interviu a inclus:

 • Adaptabil
 • Articulat
 • Vinovată
 • Perseverenţă
 • Ascultător
 • de înaltă energie
 • Încrezător
 • integritatea înaltă
 • Auto-dirijată
 • axat
 • networker efectivă
 • bani foame
 • Entuziast

Compania a pregătit o descriere de locuri de muncă, care reflecta aceste caracteristici comportamentale. Apoi, compania a postat locuri de muncă într-o varietate de locații online și offline.

Postarea de locuri de muncă de comportament pentru Sales Representative

O parte din postarea de locuri de muncă a declarat:

„Istoric de succes în vânzarea și administrarea contului de client pentru conturile mari ale clienților mici, mijlocii și, de mare, a demonstrat un nivel de energie; extrem de motivați pentru a reuși; responsabilitatea pentru rezultate competențe informatice în produse Microsoft Windows, inclusiv MS Word, Excel și PowerPoint; excelent abilități de comunicare verbală în scris și, interacționează cu și funcționează bine cu alte persoane din diverse medii în schimbare rapidă / situații, inclusiv crearea de rețele puternice și abilități de ascultare, eficiente abilități de rezolvare a problemelor, capacitatea de a motiva pe alții prin convingere și de conducere, capabil să acorde prioritate, gestiona timpul și orchestreze simultan mai multe sarcini, capabil să mențină încrederea în sine și stima de sine ridicată în sarcini, cum ar fi apelarea la rece și prospecțiuni, capabil să lucreze în mod eficient, în mod independent sau într-un mediu de echipa, capabil să mențină companie și confidențialitatea clientului; practicile de integritate corporativă și personale de pe cel mai înalt nivel. Salariul și comisioane proporțional cu contribuția.“

CV-uri și scrisori de intentie au fost verificate pentru caracteristicile comportamentale și tradiționale declarate și trăsăturile enumerate. Interviurile au fost înființate cu cel mai probabil candidați.

Comportamentale Interviu Întrebări

Acestea sunt exemple de întrebări de interviu comportamentale care au fost adresate candidaților. Rețineți că angajatorul caută dovezi trăsăturile comportamentale stabilite la începutul procesului de angajare.

Solicitantul poate sau nu poate fi dat seama de caracteristicile comportamentale angajatorul caută. În cazul în care candidatul citit lucrarea de a posta cu atenție și pregătit pentru interviu comportamental, un candidat savvy va avea o idee bună a ceea ce trasaturi comportamentale angajatorul caută.

 • Spune-mi despre un moment în care ați obținut un nou client prin activități în rețea.
 • Dă-mi un exemplu de un moment în care ați obținut un client prin asteptare la rece și de prospectare. Cum ai abordat clientul?
 • Care sunt cele trei valori tale legate de muncă cele mai importante? Apoi, vă rugăm să oferiți un exemplu de o situație în care ați demonstrat fiecare valoare la locul de muncă.
 • Gândiți-vă la o relație cu clienții pe care și-au menținut timp de mai mulți ani. Te rog spune-mi cum ai abordat menținerea acestei relații.
 • Facilitatea de fabricare a expediat comanda greșită a unuia dintre clienții importanți. Descrie cum te-ar rezolva această problemă atât pe plan intern și extern.
 • Cantitatea de piese și numerele pieselor de elemente disponibile pentru vânzare schimbare de zi cu zi. Vorbeste cu mine despre modul în care ați manipulat situații similare în trecut.
 • Dacă sunteți angajat ca reprezentant al nostru de vânzări, puteți vedea necesitatea de a schimba organizarea departamentului. Cum ați abordat astfel de situații în trecut?
 • Dă-mi un exemplu de un moment în care integritatea dumneavoastră a fost testat și totuși au prevalat într-o situație de vânzare.

În urma Interviul de comportament

Cu răspunsuri la întrebări de comportament, cum ar fi acestea, aveți comparații puteți face între candidați și puteți evalua abordările lor de a vinde. Ai o idee bună despre modul în care candidatul a abordat de vânzare situații similare cu a ta în trecut.

Valorile și caracteristicile comportamentale și trăsăturile le-ați identificat și căutat să vă dau o idee mult mai bună dacă candidatul selectat este o alegere bună pentru poziția dumneavoastră. Utilizați un interviu comportamental pentru a selecta reprezentantul de vânzări, cel mai probabil pentru a reuși.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *