6 Inconvenientele potențiale la lucru la domiciliu

Posted on

6 Inconvenientele potențiale la lucru la domiciliu

OK, acum că ați citit 8 motive să fie o lucrare-la-home-mamă sunteți gata să renunțe la cursa de șobolan (sau, poate, se alăture, dacă ai fost un cloșcar părinte). Dar aici sunt alte câteva probleme pentru a mull.

Nu toată lumea va găsi toate acestea pentru a fi de fapt probleme; aceasta depinde de cariera, personalitate, și de familie. Dar, recunoscând potențialele dezavantaje vă permite să le abordeze mai ușor. Și cele mai multe dintre acestea pot fi tratate prin stabilirea unor reguli de bază pentru familia ta.

amestecare Incomod de muncă și acasă

Da, pentru unii acest lucru este punctul de ansamblu, dar nu toată lumea poate negocia simultan cerințele de afaceri și copii. Dacă vi se pare greu de spus „nu“ să fie (sau ambele), ai putea găsi te subțiat. Nu vrei să cadă în spatele la locul de muncă, deoarece responsabilitățile familiale atenteze la timpul de lucru sau, pe de alta parte, să se simtă ca tine ar trebui să funcționeze tot timpul.

Distractions

Chiar dacă aveți full-time de îngrijire a copilului în casa ta, care se ocupă cu distragere este o abilitate esențială pentru munca-at-home părinți. Deși birourile regulate au partea lor de distragere, acestea sunt rareori la fel de personal ca cele pe care le întâlniți la domiciliu. Chiar și cu ușa de la birou închis, veți auzi un copil plângând în hohote. Instinctele tale pot materne îndemnăm să dea confort, chiar dacă știți că furnizorul de îngrijire a copiilor pot, și ar trebui, manevrați.

efect negativ posibil asupra avansare în carieră

Ochii care nu se văd se uită. Telecommuters rula riscul de a fi trecut peste pentru promovare. Acest lucru se poate întâmpla din cauza unei atitudini din partea de management nefavorabil superioară, care poate percepe alegerea de a lucra de la domiciliu ca lipsa de angajament de carieră. Dar este de asemenea adevărat că nu toate locurile de muncă, în special în cea mai mare pe scara ierarhica te duci, poate fi telecommuted cu succes (deși ceea ce locuri de muncă poate fi telecommuted în mod eficient este uneori o chestiune de opinie). Deci, s-ar putea veni la o alegere între a lucra la domiciliu și o promovare.

Cantitate vs. timp cu familia

Dacă și copilul sunt obișnuiți cu timpul a fi împreună joacă neîntrerupt, care lucrează la domiciliu va fi o ajustare pentru ambele. Faptul că sunt în jur nu înseamnă neapărat că sunt disponibile. Când fiul tău emoționat va aduce ultima sa creație artistică, este bine să fie acolo pentru a împărtăși entuziasmul său. Cu toate acestea, atunci când producția sa artistică începe să semene lui Picasso, s-ar putea să nu fie în măsură să dea fiecare capodoperă atenția dumneavoastră sau el ar dori.

Izolare

Acesta este un dezavantaj potențial pentru toți lucrătorii la domiciliu. Și, deși nu sunteți singuri acasă, uneori, ai nevoie de o companie de adult pentru propriul bine cu caracter personal. In plus, exista riscul de a deveni izolat profesional, prin lipsa pe contactul esențial cu colegii de serviciu.

obiceiurile alimentare proaste

Un frigider plin doar dincolo de ușa biroului de acasă face semn cu mâna. Setarea propriul program poate însemna mai multe pauze pentru gustări. Și, din moment ce mulți copii mananca toata ziua, este nevoie de un efort conștient pentru a menține obiceiurile alimentare sănătoase.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *