Cum de a începe să lucreze de la domiciliu

Posted on

Ușor de lucru-De-Calculatorului Locuri de muncă

Poate că lucrează la domiciliu este visul tău, dar nu sunteți sigur cum să-l realitatea ta face. Luați în considerare argumentele pro și contra pentru fiecare prin prisma cerințelor vieții tale, abilitățile și dorințele, apoi începe a face un plan. Citiți prin aceste 4 moduri de o persoană ar putea lucra de la domiciliu.

Rândul tău Job curent într-o poziție Telecommuting

Prima opțiune să ia în considerare este cea care implică cel puțin suma de schimbare, ținând de curent in-birou de locuri de muncă și transformându-l într-o poziție telecommuting.

Și de cercetare și reflecție sunt primii pași pentru realizarea tranziției poziția curentă de la un loc de muncă de birou la domiciliu pe bază. Aflați tot ce trebuie să știi despre politicile telecentre ale companiei dvs., atunci gândiți-vă cum acestea ar putea (sau nu s-ar putea) să fie aplicate la locul de muncă.

Dacă credeți că aveți un caz bun, următorul pas este de a scrie o propunere telecommuting pentru seful tau.

Găsiți un nou Work-at-home locuri de muncă

Deci, în cazul în care se pare că de cotitură locul de muncă actual într-unul telecommuting este o lovitură lungă, urmatorul cel mai bun mod de a începe să lucreze de la domiciliu este de a găsi un nou loc de muncă. Dacă vă încadrați în câmpul de experiență, vă va face probabil mai mulți bani decât dacă încercați ceva diferit. Cu toate acestea, în cazul în care zona de cariera ta pur și simplu nu oferă o mulțime de oportunități telecommuting, va trebui să radieze în ceva nou.

Începe afacerea dumneavoastră acasă proprii

O afacere are multe avantaje. Ea poate lua multe forme – totul, de la agățat o șindrilă în calitate de consultant în munca pe care o deja (AKA freelancing) pentru a începe o nouă afacere de la zero la achiziționarea unei afaceri sau de franciza existente pentru a lucra în vânzări directe, de vânzare la prieteni și familie . Fiecare dintre aceste opțiuni vor avea diferite costuri de start-up, angajamentele de timp, și payoffs.

Pick Up Extra Cash de la domiciliu

Dacă nu ești cu adevărat pentru o întreagă schimbare de viață / carieră, dar doriți, totuși, pentru a suplimenta veniturile, încercați munca la negru de la domiciliu. Iată câteva metode prin care se pot face bani in plus in timpul liber de la domiciliu:

  • Datele de intrare de la domiciliu
  • Microjobs online
  • Sarcini scurte (Virtual și lumea reală)
  • Juriile Online
  • Testarea site-
  • Face bani cu telefonul mobil

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *