Sfaturi despre cum să devii un Profesor

Posted on

 Sfaturi despre cum să devii un Profesor

Profesorii ajuta elevii să învețe și să aplice concepte într-o largă varietate de subiecte, inclusiv matematică, studii sociale, arta, muzica, arte limba, și știință. Ei lucrează în școlile publice și private ajută copiii să dobândească abilități care să le permită să rezolve problemele și să dezvolte procese critice de gândire.

Ai ceea ce este nevoie pentru a fi un profesor? Dacă majore în educație, veți absolvi cu abilitățile greu de care aveți nevoie pentru a instrui copiii, dar lucrarea unui profesor este complexă. Este nevoie de abilități și calități pe care nu vor învăța la școală. Acestea sunt cunoscute sub numele de soft skills. Fie ca se nasc cu ele sau trebuie să le dezvolte undeva pe drum.

Pentru a fi un profesor eficient, printre calitățile tale trebuie să fie creativitatea și sensibilitatea la nevoile copiilor. Trebuie, de asemenea, superioare de organizare, de ascultare, și abilități de comunicare verbală. În plus, aveți nevoie de abilitatea de a motiva copiii, și ei și părinții lor trebuie să găsească tine de încredere și de pacient.

Judecă dacă aveți aceste abilități soft, sau dacă sunteți dispus să facă un efort concertat pentru a le dezvolta. Dacă posedă trăsăturile necesare pentru a reuși în acest domeniu, este timpul pentru a merge mai departe și dau seama ce trebuie să faci pentru a îndeplini cerințele educaționale pentru a deveni un profesor.

Educarea Educatorii

Ce cale va duce la o carieră didactică va depinde de mai mulți factori. Acestea includ dacă doriți să învețe într-o școală publică sau privată, în cazul în care doriți să lucrați, ce clasă preferați, dacă doriți să învețe elevii de educație specială, și domeniul în care doriți să se specializeze dacă este cazul. Nivelul de educație atins te anterior, și anume dacă aveți deja o diplomă de licență, va face, de asemenea, o diferență.

  • Școala publică sau privată?  Profesorii din școlile publice care lucrează oriunde în Statele Unite , trebuie să aibă cel puțin studii de licență. Profesori de școală private de multe ori nevoie de unul la fel de bine. De obicei durează de patru ani pentru a câștiga unul.
  • Unde vrei sa lucrezi?  Statul în care doriți să lucrați ar putea determina cerințele dumneavoastră, mai ales dacă nu doriți să obțineți o diplomă în educație și în loc major în altă subject.Traditionally, trebuia pentru a obține o diplomă de licență în educație pentru a obține licențiat în orice stare . Cele mai multe state, acum, sunt un pic mai flexibile și – au schimbat cerințele de licențiere pentru a permite grade în alte specializări. Cei care merg acest traseu ar putea avea nevoie în continuare pentru a finaliza cursuri de formare a cadrelor didactice.
  • Ce Grad Nivelul Vrei să înveți? Vei înscrie într – un program specific de formare la nivelul preferat de grad: educație timpurie ( de obicei , la gradul 3 preșcolar), Elementar Educație (gradinita pana in clasa 6), sau secundar (clasele 7 și 12) profesori de școală .Elementary acoperă o largă gamă de subiect în clasă, și formarea lor reflectă acest lucru. În timp ce în colegiu, ei învață cum să predea mai multe discipline , inclusiv arte limba, matematică, științe, artă și muzică. Cei care se pregătesc pentru o carieră în învățământul secundar se concentreze pe un singur unul.
  • Doriți să Teach Regular sau Educație Specială Studenți? Dacă doriți să lucrați cu elevii care au nevoi speciale, trebuie să beneficieze de o formare de specialitate. Acesta este de multe ori mai mult decat pregătirea profesorilor de educație regulate.

În plus față de înscrierea în clase care acoperă metodele de predare un subiect sau, în cazul aspiră profesori de școală elementară, mai multe discipline, studenți în programele de formare a cadrelor didactice trebuie să aibă, de asemenea, cursuri de educație profesională. Acestea pot include clase cu titluri precum Psihologia educației, Educație Sistemul american, tehnologie educațională, și Filosofia educației.

Domeniul educației este parte a fiecărui program de formare a cadrelor didactice. Este posibil să știți acest lucru ca „predare de student.“ În timpul acestei experiențe practice de învățare, veți petrece timp în sălile de clasă care lucrează sub supravegherea unui cadru didactic cu experiență.

La selectarea unui program de formare a cadrelor didactice, uita – te pentru unul care este acreditat fie de către Consiliul Național de Acreditare a Profesorilor (NCATE) sau Educație Consiliul de Acreditare Teacher. Făcând acest lucru va ajuta la asigurarea că un program vă va pregăti pentru a satisface cerințele de licențiere de stat dumneavoastră.

Deși nu va avea nevoie de o diplomă de master pentru a obține licența de predare, poate fi nevoie de unul să-l mențină. Unele state cer să câștige de gradul dvs. absolvent într-un interval de timp specificat. Există două tipuri de programe de educație la nivel de maestru. Unul este proiectat pentru profesori certificați care doresc sau au nevoie de un grad avansat. Celălalt tip de program este destinat elevilor care nu sunt certificate de profesori, dar care au diplome de licență în alte specializări.

Noțiuni de bază într-un program de formare didactic

Vei intra, de obicei, un program de formare a cadrelor didactice la nivel de licență, după participarea la colegiu timp de doi ani. Cele mai multe școli de educație cer elevilor să se aplice acestor programe pe parcursul anului al doilea de studentie lor, după finalizarea altor cursuri de colegiu. Unii prevăd, de asemenea, că elevii aleg un al doilea mare. specializări de învățământ secundar adesea dublu majore în educație și subiectul pe care intenționează să predea.

Cerințele de admitere pentru programele universitare diferă în funcție de faptul dacă elevii lor sunt profesori certificați sau cei care nu au nici o experiență. Acestea pot include un punct de grad mediu minim, de licență de arte liberale cursuri, scrisori de referință, o declarație personală, și un interviu.

Cum să te Licentiat

Dacă doriți să învețe într-o școală publică oriunde în Statele Unite, veți avea nevoie de licență, uneori numită certificare. Având una nu este o prevedere pentru ocuparea forței de muncă în cele mai multe școli private, cu toate acestea.

Statele individuale determina cerințele de licențiere, dar de multe ori includ, în plus față de o diplomă de licență, care trece un examen de aptitudini de bază. Unele state administra propriul lor examen, dar mulți folosesc praxis, care administrează Serviciul de Testare Educațională (ETS).

În timp ce nu au nevoie de o diplomă de master de a deveni licențiat, unele state impun o să mențină licensure. De asemenea, poate fi necesar să ia cursuri de formare continua pentru a ține pasul cu dezvoltarea profesională.

Cerințe de licențiere variază în funcție de țară, așa că trebuie să investigheze cerințele statului individual. Universitatea din Kentucky Colegiul de Educație menține un ghid de stat-de-stat pentru certificarea cadrelor didactice .

Există adesea reciprocitate între state astfel încât, dacă îndeplinesc cerințele de licențiere într-o singură, va fi de obicei în măsură pentru a obține licențiat în alta. Din nou, verificați departamentul dvs. de stat de educație.

Noțiuni de bază Primul loc de muncă de predare: Ce te face un candidat competitiv

Înainte de a stii asta, vei fi gata să caute primul loc de muncă de predare. Vă întrebați ce calități angajatorii doresc într-un profesor? Pentru a vă da o idee, aici sunt specificații găsite în anunțurile de locuri de muncă din diferite surse:

  • „Demonstrează cunoașterea abordărilor adecvate vârstei de învățare, abilități, cunoștințe, interese și patrimoniul cultural“
  • „Cunoaștere aprofundată a conceptelor și a abilităților legate de zona de conținut specific“
  • „Abilitatea de a utiliza în mod eficient tehnologia ca un instrument educațional“
  • „Capacitatea de a menține un mediu sigur de învățare prin săli de clasă bine gestionate Demonstratie“
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *